De Babyfluisteraar heet nu Baby’s Wil Is Wet

RTL zond al de Britse serie uit van De Babyfluisteraar en dat was zo succesvol, dat er een Nederlandse versie is gemaakt. Een Nederlandse babyfluisteraar is evengoed niet snel gevonden, maar gelukkig spreken baby's een universele taal. Anders zou de Brit Derek Ogilvie ons kroost toch niet verstaan? In Boulevard zat deze week al een preview en Ogilvie weet verrassend veel treffende uitspraken te doen.

De brandnieuwe Boulevard-deskundige Daphne Deckers geloofde er overigens niets van, die denkt dat Derek de ouders leest en op basis daarvan zogenaamd namens de baby's spreekt. Een opvallend kritische uitspraak aangezien het hier om een RTL-programma gaat. Bovendien denk ik dat Ogilvie wel een vorm van contact met de baby's moet hebben, anders zou hij telkens niet zo dicht bij de waarheid zitten.

Hoe dan ook; de titel De Babyfluisteraar is gesneuveld bij de Nederlandse bewerking, in plaats daarvan is de onlogische naam Baby's Wil Is Wet gekozen. Dan vond ik De Babyfluisteraar toch een stuk sterker en lekkerder bekken.

Afijn, iedereen mag er van denken wat ik wil. En iedereen mag ook zelf besluiten te kijken. Ik denk dat ik even afsla en op RTL 5 afstem. Die serie Heroes is wel erg goed en veel meer in mijn straatje.

Baby's Wil Is Wet, 21.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- RTL vertaalt babygebrabbel

33 Reacties // Reageer

33 thoughts on “De Babyfluisteraar heet nu Baby’s Wil Is Wet

  1. Fruitcake

    Dus je gelooft ook in char? :/

      /   Reply  / 
  2. Herman

    Iedereen die bij Char aanschuift, zegt na afloop sceptisch te zijn geweest maar dat Char te veel informatie gaf die ze nooit had kunnen weten. Dan moet ze toch iets goed doen?

      /   Reply  / 
  3. Boeit niet

    Ik persoonlijk,en dat is mijn mening,vind dat ze mensen woorden in de mond legt.
    Een beetje medium kan direct wel een naam noemen die er so wie so sterk erop lijkt.
    Ik zelf ben ook medium/paragnoste en kan 6 van de 10 x precies de namen doorgeven.
    de andere 4x lijkt er sterk op of komt er in de buurt,bijv.ik krijg de naam Janny door maar dan is het Janne.
    Kijk,met gissen kan ik mijn brood ook wel verdienen :)

      /   Reply  / 
  4. ik

    Wij zijn er geweest. Helaas niet door, maar het is echt waar. Derek kan het echt. Wij hebben de dingen die hij zei niet bij de aanmelding vermeld. Ik was zelf ook helemaal niet in gedachten met die dingen.dus de ouders gedachten zijn het niet (zoals Daphne denkt). Hij deed onze zoon precies na aan tafel/drinken ed. Hij zei dingen die hij niet kon weten. (en dat in nog geen 5min. dat hij bij ons was)
    Je moet het zien misschien, maar wij (en nog 150 ouders) hebben het meegemaakt en HET IS ECHT WAAR. DEREK KAN HET ECHT.
    En iedereen die dit ook kan, mag mij mailen want ik wil zo graag iemand die ook telepathie kan en zo kan vertellen wat wij moeten doen om onze kinderen te helpen.

      /   Reply  / 
  5. ef

    Ik ben er ook geweest …het is te bizar voor woorden!!
    Er is niks doorgestoken kaart alles is echt !!
    Hij is zoooo goed , en heeel erg lief voor de kinderen ook (ik vondt hem in de engelse serie een beetje eng doen namelijk)
    Het is alleen zo jammer dat veel mensen het niet geloven!!

      /   Reply  / 
  6. ef

    vergeet even , ik werd uitgezonden in boulevard..en ik vondt die daphne dekkers echt zo ontzettend belachelijk doen …en daar wordt ze nog voor betaald ook ..om een progamma van dezelfde zender zo af te kraken …niet zo’n goeie zet van rtl om die doos daar neer te planten!!

      /   Reply  / 
  7. Sanne

    Kan deze man (net als char) niet ingezet worden in zaken zoals Maddy?
    Of moordzaken?
    Als het allemaal echt is en ik vind het heel knap hoor, dan ben je bijna verplicht om mee te werken aan onopgeloste (misdrijf en vermissings) zaken.Ik kan me voorstellen dat dit voor de ouders een troost kan zijn. Ik vind het programma van babys wil is wet echt leuk en knap. Char doet mij niet zo veel.

      /   Reply  / 
  8. Boeit niet

    Zoals ik hierboven al aangaf,ben ik zelf ook Medium/Paragnoste en ik ben het eens met Sanne,waarom ze er geen Medium erbij halen…
    In dit geval zie ik telkens een trap achter een woning naar beneden,waar een kind naar beneden loopt.rechts van het kind zie ik de zee en strand.En de kleur roze aan het kind.
    wat op duid dat dit geen jongen is.
    P.S.Wat ik zag was niet in nederland.
    Groetjes.

      /   Reply  / 
  9. Jorian

    Dit is echt ongeloofelijk goed. Ik zou graag zelf met Derek in contact komen.

    Hoe kan dit?
    Ik hoop hier antwoord op te kunnen krijgen.

    Groetjes.

      /   Reply  / 
  10. Sanne

    Mar ja als je op de naam Derek Ogilvie google’d dan kom je veel fake verhalen van hem tegen. Nietemin en leuk en bijzonder programma.

    @Jorian, vorige week dezen ze nog een oproep voor mensen met kleine kinderen. Misschien kun je er iets van weervinden op de site van RTL4?

      /   Reply  / 
  11. rosemary

    Ik ben er ook geweest wij zatten in de 1ste show,ik ben de vrouw die een baby heeft die een reincarnatie is van mijn opa!!
    Ik ben er zoals ik al zei puur uit nieuwsgierigheid heen gegaan,had zijn boek gelezen wat tips eruit gebruikt en wilde eigenlijk weten of ik een goede mama ben(onzeker 1ste kindje) en dacht nog baat het niet dan schaadt het niet en nu?????? Nu zit ik pas met vragen ja wat moet je hiermee?? Hij gaf aan 3x dat hij wilde werken met ons toen werden we afgebeld,na de show opgebeld hoe het ging ik zei heb een hoop vragen kan ik Derek hier nogmaals over spreken? We zullen zien wat we kunnen doen,ja hij zou zelf contact opnemen,week later weer gebeld nee of ze toch maar niet met camera konden komen,heb nee gezegd het is mij te emotioneel over mijn opa,hele familie staat op zijn kop en tot nu toe heb ik nog steeds geen antwoord op de vragen die ik nu heb na de sessie.

    En idd er gaan verschillende verhalen over hem rond,ik weet het niet ja de kleine spuugt ondanks dat hij borstvoeding krijgt ja hij is gehaald omdat mijn bloeddruk te hoog was dus dat klopt,maar over mijn opa……………………..die is in 1998 overleden mijn zoon is feb 2007 geboren.

      /   Reply  / 
  12. sam

    hoi geweest waarom bel je derek niet ik heb nog steeds contact met hem ook al is hij allang geweest bij mij hij is echt heel aardig en behulpzaam groetjes sam

      /   Reply  / 
  13. rosemary

    Ik heb zijn nummer niet. Als je dat hebt hou ik me aanbevolen.

      /   Reply  / 
  14. sam

    rosemary dan moet je me anders even mailen [email protected] ga het niet op de site zetten groetjes sam

      /   Reply  / 
  15. Pascal Quadvlieg

    Ey mensen. Weet iemand waar je je kan aanmelden om mee te doen in die show? mail het me na [email protected]

      /   Reply  / 
  16. martine

    Ik heb me 1 1/2 week geleden via de site van rtl4 aangemeld en werd gisteren al gebeld om zaterdag te komen. Gaat erg makkelijk dus.

      /   Reply  / 
  17. Amy

    Och als Daphne Deckers meteen zegt (Ik denk dat ik even afsla en op RTL 5 afstem) dan heeft ze misschien nog nooit gekeken…….eerst kijken dan oordelen Daphne………..

      /   Reply  / 
  18. Anka Montanus

    Hallo,

    weet iemand hoe ik in contact kan komen met Dereck van baby’s wil is wet??
    Ik wil graag met mijn tweeling van 1,5 jaar bij hem langs gaan.

      /   Reply  / 
  19. ikke

    op dit moment is het over om je aan te melden kreeg ik te horen,maar in/na januari komt hij weer terug. kijk op de site van rtl4 op alfabet bij de D!!! van De babyfluisteraar (niet bij baby’s wil is wet)

    succest

      /   Reply  / 
  20. jennifer

    weet iemand hoe ik in contact met dirik kan komen, ik heb een broertje van 9 jaar oud die heel moeilijk is en heel agressief en we hebben veel gedaan en zelfs hulp gehad via bepaalde instanties voor zijn gedrag .. wij weten niet waar dit vandaan komt, willen we graag weten of er iets in zijn verleden is geweest waardoor hij zo is, het word alleen maar erger
    groeten Jennifer

      /   Reply  / 
  21. Zulaika

    Hallo, ik wil graag meedoen met het programma Baby’s wil is wet of in contact komen met Derek. Dit is mijn laatste hoop voor mijn zoon van 4 die mogelijk autistisch is. HELP! Help, wie heeft zijn nummer of e-mailadres? Mail dit naar: [email protected]

      /   Reply  / 
  22. van moeder

    Mijn zoonje heeft veel problemen met praten enzijn gedrag omdat hij lang doof was. Kan hij mss ook nog eens naar mijn zoonjte kijken?
    De vader kan niet met hem opschieten omdat hij dus een handicap heeft zegt hij.

      /   Reply  / 
  23. jessica

    Goedemorgen Rosemarie,

    Kan jij mij vertellen hoe ik in aanmerking kan komen bij Dereks programma baby’s wil is wet! Wij hebben heel veel vragen over ons zoontje, die niemand kan beantwoorden. Wij hopen derek wel.

    Hoe gaat zo iets, hoe kom je daar?

    Vriendelijke groetjes Jessica

      /   Reply  / 
  24. mark

    jaja,een modeverschijnsel om mensen zand in de ogen te strooien.
    net als die char(latan)met haar geesten die,goh wat toevallig!net aanwezig zijn in de studio.
    wat leuk!!en bovendien erg gezellig.
    de baybyfluisteraar?????god nog an toe!,waar zijn we mee bezig????
    baby’s broek is WET en anders niks!!!

      /   Reply  / 
  25. anka

    Hoi,

    kan iemand me vertellen waar ik me kan aanmelden voor een sessie bij baby’s wil is wet?? Ik heb rtl al gemaild maar krijg geen reactie. Is er een site waar ik me kan aanmelden??

      /   Reply  / 
  26. Simone Leenhouts

    Hallo Anka!,

    Ben jij de Anka die op de MTRO in Leiden heb gezeten?
    Als je het bent, ken jij mij nog? Simone Leenhouts? Mijn email adres: [email protected]

      /   Reply  / 
  27. Van Hoyweghen Vanessa

    Beste mensen,

    als belgische mama van een driejarig zoontje keek ik benieuwd naar de afleveringen van ‘baby’s wil is wet’ die bij ons nu op de commerciële zender lopen.
    Inmiddels namen wij reeds contact op met Derek maar wij hadden heel erg graag in contact gekomen met de ouders van Fleur die in die bewuste aflevering te zien was… Ik heb geen gegevens, RTL4 mag ons, om begrijpelijke redenen, niet in contact brengen wegens wet van de privacy. Ik weet ook niet of deze ouders wel met ons in contact willen komen, maar onze situatie was, volgens ons geheel dezelfde.
    Kent u de ouders/ familie van Fleur, neem dan aub onze vraag ernstig: ook wij zoeken een antwoord op onze vraag…

    Ons contacteren kan op [email protected]

    Bedankt!

      /   Reply  / 
  28. Bianca

    Vanessa,

    Begrijpelijk dat ze geen adressen of telefoonnummers willen geven. Maar je kan wellicht vragen aan de mensen van RTL4 of ze jouw gegevens willen doorsturen aan de ouders van Fleur. Kan geen kwaad lijkt mij. Succes.

      /   Reply  / 
  29. ciska

    Zou graag in contact komen mer Derek. Voor tips, hulp en advies over onze dochter. weet ergens wel wat er speelt en ben ook wel een beetje bang voor confrontatie, maar misschien komt ‘t heel ergens anders door?
    Zou wel hulp willen maar hoef niet met m’n hele hebben en houden op tv.

      /   Reply  / 
  30. claudia

    het is inmiddels juni ,maar ik zou zo graag met derek in contact willen komen !
    mijn 2 e dochter heeft heel veel problemen thuis.
    mijn jongste dochter van 6 is erg hyper , en is vaak dominant , liegt af en toe ,en heeft weinig vriendinnen, hoewel ze van binnen erg lief is , weet ze vaak niet hoe ze met zichzelf en anderen om moet gaan !
    ik zou haar heel graag willen helpen !
    hoe kom ik in contact met derek of iemand anders met deze gave ?

      /   Reply  / 
  31. aimée

    Hallo, ik ben een belgische vrouw van 31, met multiple sclerose en ik heb een zoontje tristan die net 4 jaar is geworden in december.Mijn ziekte hebben ze vastgesteld tijdens mijn zwangerschap. Reeds toen ik zwanger was van tristan heeft hij heel veel meegemaakt in mijn baarmoeder, toen hij 9 maand oud was zijn ik en zijn papa uit elkaar gegaan. Er is in het begin veel ruzie geweest om wie het goederrecht zou krijgen. Een jaar geleden is bij tristan epilepsie vastgesteld en hij neemt nu medicatie om geen aanvallen meer te doen. Hij is over-actief
    luisterd niet meer naar mij, hij krijgt geregeld driftbuien, en doet mij en andere kinderen geregeld pijn.
    Wat zou er met tristan kunnen gebeurd zijn?? Kan iemand me helpen aan het nummer van derek, ik zou graag eens in contact met hem komen voor tristan.

      /   Reply  / 
  32. L.Meijer

    Hoi,
    Ik ben een moeder van 5jarige zoon 9 (emiel)
    ik zou graag voor hem en mij willen weten wat er omgaat in hem,aangezien ik veel moeite hebt met zijn gedrag.
    Ik weet eigenlijk niet meer wat ik moet doen,met zijn agressiefheid en met dat hij waarschijnlijk ook paranomaal begaaft is.
    Hoe kunnen we in contact komen met derek baby’s wil is wet?

    Hoop dat iemand mij kan helpen.

    Alvast bedankt.

    Mvg L.meijer

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>