Paris Hilton-adept in Beauty en de Nerd

De eerste aflevering van Beauty en de Nerd II is zojuist afgelopen. Voor het eerst konden we kennismaken met de 18 kandidaten. En opnieuw zitten er een aantal spraakmakende types in. Maak bijvoorbeeld kennis met Rianne, die bijvoorbeeld expres nerds opgeilt om ze ook een keer het gevoel van verleiding te laten ervaren. Of Cathelijne, die vindt dat je niet bruin genoeg onder de zonnebank vandaan kan komen. Andy is verslingerd aan sudoku's en Tijmen studeert zowel Japans als Wiskunde. Maar de kandidaat die je meteen bijblijft, is Goldie (foto), de Paris Hilton-adept.

Waar de rest van de wereld vooral een verwend nest of een dom wicht in Paris ziet, kan Goldie (Hyves-profiel) zich geen grotere heroïne voorstellen. Ze heeft dan ook een hond – Hummer – als accessoire, probeert het Paris-kapsel te imiteren en loopt in kekke designer-outfitjes rond. Ze kan zich moeilijk voorstellen dat Bram, haar nerd-maatje in het huis, al tien jaar lang een shirtje heeft.

Ik heb me dus weer vergaapt aan de kandidaten in dit voyeuristische programma. Verrassend genoeg kende de eerste aflevering geen eliminatie. In plaats daarvan gaf presentatiekoppel Bridget Maasland en Matthias Coppens een kandidaat de kans om zichzelf uit te laten kopen. Bianca gaf zichzelf al voor 1.000 euro prijs en moest daarop meteen het huis verlaten.

Het plekje van Bianca wordt volgende week opgevuld door een andere beauty, als ik me niet vergis een tweelingzus van Cathelijne of Dieuwke.

Zie ook:
- Dit zijn de kandidaten van Beauty & De Nerd
- Bridget Maasland kaapt programma bij Renate Verbaan weg

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Paris Hilton-adept in Beauty en de Nerd

  1. Valpa

    Was wel weer een leuke aflevering hoor, maar aan die Goldie (wie noemt z’n kind nou zo?) vreselijk geërgerd. Alleen al omdat ze met zo’n stom beest rondloopt! Die zal het niet lang volhouden denk ik.

      /   Reply  / 
  2. Seijejan

    Eerlijke mening hebben van me? Ik vind die meiden lelijk! Behalve die donkere meid, maar de rest…Liever niet.

      /   Reply  / 
  3. Herman

    @ Valpa: volgens mij willen ze zo’n herkenbaar persoon er juist lang inhouden.

      /   Reply  / 
  4. Bastiaan

    Die Dieuwke is lekker!!
    Ten minste 1 met een mooi figuurtje, de anderen zijn tedikkig.

      /   Reply  / 
  5. Valpa

    Vond dat meisje dat de encyclopedie-ronde won ook wel knap.. of was dat Dieuwke?

      /   Reply  / 
  6. Herman

    Nee dat was Selène volgens mij

      /   Reply  / 
  7. Valpa

    Vinden jullie trouwens ook dat Bridget het veel beter doet dan Renate?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>