Irene van de Laar gaat voor de glamour-look

Waar is toch die tijd gebleven dat Irene van de Laar aanschoof bij RTL Boulevard? Haar nieuwsitems over beauty en dergelijke kan ik missen als kiespijn, maar het karakter Irene van de Laar voegde toch altijd iets toe aan die desk. Afijn, Irene ging er een tijdje tussenuit om haar jongste kind te vertroetelen maar vanmiddag maakt ze haar comeback op televisie met het (zwaar gesponsorde) programma Beauty Touch.

Het is een glamourprogramma waarin Irene samen met Annita van der Hoeven bekendheden een restyling geeft. In de eerste aflevering is Marianne van Wijnkoop het slachtoffer, die een nieuwe 'glamour-look' krijgt aangemeten voor bij de première van Ciske de Rat.

Marianne, bekend van X Factor, had altijd een statig permanentje dat prima paste bij haar deftige voorkomen. Wat zal ze spijt hebben gehad van haar deelname aan Beauty Touch, want het resultaat is verbluffend slecht. Bekijk deze foto maar eens op de website van Leo Vogelzang. Van lady naar tramp als je het mij vraagt.

Het is te hopen voor Irene en Annita dat de make-overs uit de andere afleveringen beter slagen.

Zie ook:
- Irene van de Laar keert terug bij RTL
- Irene van de Laar weg bij RTL Boulevard

1 Reacties // Reageer

One thought on “Irene van de Laar gaat voor de glamour-look

  1. linda dumessie

    Wat een zeer slechte metamorfose. Ik was erg onder de indruk van de statige look van marianne, maar nu????
    Ze zou, met alle respect overigens, zo op de wallen terecht kunnen. Marianne, ga terug naar je X factor kapsel, dan word ik weer gek op je maar, dit………..? Ik heb een week ruzie voor je over gehad!
    Walgelijk kapsel. En het is zo jammer, want je bent een schitterende vrouw met heel veel alure en voorkomen! Dus…..Marianne, doe er wat aan!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>