Herrie in het Hotel: Herman goes international

Herman den Blijker gaat weer een nieuwe uitdaging aan in Herrie in het Hotel. Dan heb ik het niet zozeer over het feit dat hij dit keer geen restaurants maar hotels onder de loep neemt, maar meer over het feit dat hij de grens overgaat. In Nederland weten we immers allemaal wel wat zijn verdiensten zijn en neem je gerust een advies aan. Maar moet je je voorstellen dat jij een hotel runt in Zwitserland of Engeland en zo'n sigaarrokende brombeer over de vloer krijgt met een cameraploeg. Zou je dan nog steeds je hotel door hem op de schop laten nemen?

Herrie in het Hotel, 21.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Kookprogramma's van RTL 5 naar RTL 4
- En Herman den Blijker zag dat het goed was… of niet?

65 Reacties // Reageer

65 thoughts on “Herrie in het Hotel: Herman goes international

  1. Babs Meij-Hagemeijer

    Beste lezer,

    Zojuist het ik naar “Herrie in het hotel gekeken, met ene Adriaan als “general manager” van een prachtig hotel op Bali.
    De eerste minuut had ik al in de gaten, dat deze jongen, met een duizenklapper in zijn achterste, nog niet vooruit te branden was.
    Wat zonde van de tijd, om daar aandacht aan besteed te hebben.
    Deze Adriaan verdient het echt, om plat op de bek te gaan.

    Groet,

    Babs Meij

      /   Reply  / 
  2. Bob Stoelinga

    Beste Babs,

    Ik heb ook zojuist gekeken en liep me er dood aan te ergeren. Wat een verschikkelijk arrogant figuur was dat. Maar om dan Herman en kompaan als een paar willekeurige figuren te behandelen terwijl zij wel dagelijks klanten hebben vond ik toch wel de druppel.

    Ik hoop dat Adriaantje, zodra die door z’n schoonouders naar Nederland wordt teruggezonden, dit leest en zich doodschaamt.

    Echt een verschikkelijke aflevering.

    Gr.. Bob

      /   Reply  / 
  3. Babs Meij-Hagemeijer

    Beste Bob,

    Dank je wel, voor je reactie.
    Het zat me zo vreselijk hoog, dat ik wel moest reageren.
    Zo’n knulletje en dan 2 rotten in het vak als blaag behandelen, nee, dat ging er bij mij niet in.

    Tot ziens en hartelijke groet,

    Babs

      /   Reply  / 
  4. Philippe

    Beste lezer,
    Heb ook deze uitzending met grote verbazing zitten bekijken. Hoe is het mogelijk dat deze Adriaan zelf een aanvraag doet bij Herman in Ned, (en hem ook kennelijk kent)en uiteindelijk zon ENORME verborgen agenda er op nahoud. Ik vond het op een gegeven moment gewoon zielig worden genante vertoning. Moet je eens voorstellen dat zijn zon hele Hotelschool, familie en vrienden hier naar zitten te kijken.
    Herman en partner hebben gelukkig de eer aan zichzelf gehouden. Een bijzondere aflevering…

      /   Reply  / 
  5. W. de Groot

    Inderdaad diep treurig.. die Adriaan

    Geen ondernemingsdrang, geen horeca man, en al helemaal geen harde werker.
    Ik weet niet hoe hij aan zijn papiertje is gekomen (hotelmanagement?) eerder assistent kelner of afwashulp.

    Want zo (onvoorbereid, zonder hotel stage’s) verlaaten niemand een opleiding voor hotelmanagement.

    Het zou mij niets verbazen als deze jonge man nooit aan een hotelschool is “AF”gestudeerd!

    Groeten W. de Groot

      /   Reply  / 
  6. Eric

    Er is geen drang om te resultaat te boeken. Incompetent is Adriaan zeker, maar wat voor invloed heeft zijn schoonmoeder op het geheel? Als mammie betaald, waarom zul je dan 1 stap harder moeten lopen? Die jongen is totaal niet gemotiveerd. Een prachtig hotel met zeer veel potentie. Zonde!

      /   Reply  / 
  7. DvKampen

    Ook ik heb geirriteerd zitten kijken naar deze aflevering. Heel goed dat Herman en partner het hebben opgegeven. Met zo’n jongen valt niets te beginnen. Welke hotelschool heeft hij in godsnaam gevolgd. Of heeft hij zijn papiertje met zegels bij elkaar gespaard.
    Als ik zo’n kans kreeg (wel hotelschool gedaan) zou ik die met beide handen aangrijpen.
    Die pit ontbreekt er volledig aan bij hem.
    Ik heb medelijden met die schoonmoeder en vrouwtje van hem. Wat ziet ze in zo’n gozer? Zij had veel meer pit en motivatie in haar dan hij.

      /   Reply  / 
  8. Tukkertje

    Gisteravond gekeken; wat een schijnvertoning van die “Adriaan”. Die vent wil en kan niet werken. Ze moeten al zijn diploma’s welke hij heeft gekregen m.b.t. het hotelwezen afpakken. Hij is het gewoon niet waard!!! Menig persoon zal zo’n superkans welke hij heeft gekregen met beide handen aanpakken en zich er voor 999% voor inzetten. Herman en mr. Reimers; julie hebben je best gedaan, maar jullie hadden al snel in de gaten dat “Adriaantje” het niet aan durfde; sjappoo. Weet nog wel een paar mensen die het hotel WEL willen runnen.

      /   Reply  / 
  9. Sanne Mijnlieff

    Wat zonde van zo’n mooie accomodatie, als je de reviews op hun site mag geloven, heeft het bezoek van Herman toch nog positieve invloed gehad, je zal je kind ook bij de hogere hotel haar/zijn opleiding hebben laten volgen, voel je je toch aardig bekocht. lijkt mij.

      /   Reply  / 
  10. Koen Korving

    over de houding en vreemde reacties van Adriaan is voldoende gezegd, lijkt me zo.. :)

    Bij mij bleef hangen wat, ik dacht Herman op een gegeven moment zei namelijk; “Volgens mij laat hij niet het achterste van z’n tong zien.”
    Adriaan lijkt me erg trots enerzijds, maar ook onzeker. De touwtjes uit handen geven leek hem moeilijker af te gaan dan hij zelf gedacht had.
    Goed, ook hij zal zijn redenen & achtergrond hebben waarom hij is wie hij is…toch?

      /   Reply  / 
  11. Marianne

    Ik heb één tip voor Adriaan:
    ga op het mooiste plekje van Bali eens goed nadenken over wat je graag zou willen doen met jouw werk en leven….. Succes!!!

      /   Reply  / 
  12. Ronald Kuijer

    Verschrikkelijk wat een idioot de Adriaan Pothof daar in dat mooie hotel in Bali.Geef me 3 maanden en ik zorg voor een T.O van 65%. Ongelooflijk dat er op deze wijze mensen zijn die een diploma hebben kunnen halen. Maak er een ACCOR HOTEL van ( moet Reimers zeker weten hoe )
    Ik blijf verbaasd !

      /   Reply  / 
  13. hanna

    Wat zonde van zo’n hotel mag ik er met een
    paar oud collega’s (ex- Hilton mensen)naar toe ? Zal schoonmoeder blij van worden en
    voor Adriaan verzinnen we wel een passend baantje.

      /   Reply  / 
  14. Frank

    Weet iemand waar het mogelijk is de aflevering online te kijken?

      /   Reply  / 
  15. [email protected]

    Wat een blamage deze jongen verdient het om plat op zijn bek te gaan. Gezichtsverlies is het ergste wat je in Azië kunt overkomen, verwaande kwast! Hieronder zijn directe e-mail adres. Kun je het hem zelf ook even vertellen!

    [email protected]

      /   Reply  / 
  16. Martijn

    wat een stuk verdriet die GM. Ik zal hem zo is een mailtje sturen of hij nog een kamer vrij heeft :) .

      /   Reply  / 
  17. Henk

    Inderdaad met vol ongeloof naar deze uitzending zitten te kijken. In mijn tijd als Culinair adviseur bij UBF met Herman mogen samenwerken. Als iemand van wanten en sigaar roken (overigens niet in mijn keuken!)weet is het Herman wel. Wat een vreselijk arrogant mannetje zonder enige meerwaarde voor het hotel die Adriaan.

      /   Reply  / 
  18. Mark L

    Ik heb zelf ook op de hotelschool gezeten…en man, wat schaam ik mij kapot voor zo’n arragante z*k van een groentje.
    Ik ben het misschien niet altijd eens met Herman, maar ik vond het een goede actie om dat groentje een goed voor aap te zetten.

    Ps: Ik hoop het niet voor het personeel daar, maar eigenlijk hoop ik stiekem dat dit hotel openlijk faliet gaat en hij totaal gezicht verliest in Bali en natuurlijk tegenover z’n schoonfamilie.

      /   Reply  / 
  19. Eveline

    NIET TE GELOVEN! Ik moet dit ook echt even kwijt! Wat was dat een diep triest voorbeeld van hoe het niet moet! Wat een schande dat dit “menneke” denkt dat hij ‘t helemaal gemaakt heeft als GM! En dan die opmerking tegen mr Reimers, weet je wel tegen wie je het hebt!
    Ga verdorie eerst ‘s werkervaring opdoen, zodat je weet hoe het écht moet in de échte hotelwereld (en dan nog twijfel ik of hij een GM functie aan zal kunnen..)! Daar komt toch wel wat meer bij kijken dan nummers in je telefoon zetten!
    Ik heb dezelfde opleiding gedaan, maar nooit ook maar de illusie gehad dat ik na het behalen van mijn diploma meteen als GM aan de slag zou kunnen!

    Zo, ik ben ‘t kwijt! Dat lucht op!

      /   Reply  / 
  20. rob

    Ik heb net gekeken naar de aflevering van het hotel in agde ..frankrijk.
    De eigenaar gaf daar aan dat ze vanwege problemen gestart waren met de sexclub.Nu weet ik dat in de tijd dat wij in agde kwamen medio jaren 90 dat de club toen ook al bestond.
    De reden dat deze lui bijna bankroet zijn gegaan is puur en alleen de houding van de eigenaar en zijn gegeil met de gasten.
    Jammer dat Herman daar in getrapt is.

      /   Reply  / 
  21. simoon

    Jeetje, wat een mooi Hotel,Ik zelf kom ook uit Indonesie en ik ben ook daar geweest,niet in dat hotel,maar in zo resort zeg maar.Ik kan niet geloven toen ik dit zag! Alles klopt gewoon aan de buitenkant,maar bij die jongen spoort gewoon iets niet!

    Hij is gewoon lui om iets te doen,en bovendien die schoonmoeder is zo dom dat ze dit gewoon niet ziet.

    Echt zonde,en ook zijn vrouw ik snap haar niet,zij ziet dit toch ook?? ik snap het niet.Ik denk dat die familie rijk is en dat zij hem geld toe stopt,en het hotel als een groot huis ziet ofzo?? en hij zegt dat ie wel hard gewerkt heeft?? aan een DIGITALE TELEFOONBOEK wat een Smurf!

    Jammer voor herman en zijn compagnon dat t zo gelopen is,maar ik vond wel dat Herman ffe harder op had moeten treden en hem echt voor lul hat laten zetten op de buis! maar ik denk dat dat er mischien uit is geknipt.

    Ik vind t nogmaals zonde van zo mooi hotel, en als ik die eigenaar was,dan wist ik t wel!!!!!

    gr. Moon

      /   Reply  / 
  22. Henny van der Waart

    Vraag me af of Herman nog last heeft gehad van het slokje water dat hij dronk uit de fles Bacardi in de geweldig lege bar.
    Verschrikkelijk wat een mannetje die Manager.
    Heeft het mooiste om hem heen wat er is, maar weet er niet mee om tegaan . JAMMER

      /   Reply  / 
  23. Henny van der Waart

    Vraag me af of Herman nog last heeft gehad van het slokje water dat hij dronk uit de fles Bacardi in de geweldig lege bar.
    Verschrikkelijk wat een mannetje die Manager.
    Heeft het mooiste om hem heen wat er is, maar weet er niet mee om tegaan . JAMMER

      /   Reply  / 
  24. bart mackenzie

    Nu is Hermannetje beledigd omdat er eindelijk in Bali iemand is die niet in zijn stomme praatjes gelooft.

      /   Reply  / 
  25. Mark L

    Man, wat kan jij uit je nek kletsen zeg!

      /   Reply  / 
  26. Jan

    Zoals altijd weer een aardige uitzending,
    behalve het eind.

    In het begin even laten zien wat er allemaal fout gaat hoort bij het genre, en voldoet natuurlijk aan de wens van het publiek te genieten van leedvermaak. Ook is dan het helpen extra knap. Een beetje bot beledigen is in al dit soort programma’s natuurlijk ook grappige tv. Als beloning leren de prutsers wat, en komt uiteindelijk alles goed.

    De vinger op de zere plekken lukte wederom goed. Jammer dat Herman niet zijn best deed om te helpen. De vis was er al. Betaal dan die 1500 euro zelf, maar help die arme sukkel dan als je 1x wilt laten zien hoe het moet.

      /   Reply  / 
    1. Cari Bart

      Die moeder zag er ook wel interessant uit. Hebben jullie daar een e-mail adres van ;) ??

        /   Reply  / 
  27. Mania

    Wow……wow…wow……………..

    Een programma is goed, maar Herman!
    Wat bent u een wereldman!
    U bent geen Nederlander, geen Europeaan,u bent een Romeinse keizer (kijkt u ook in spiegel?), doe maar.

    Hersens en stijl ( u weet wat ik bedoel).

    Hot to date ( dat er uit mijn mond komt?!).

    P.S.
    Ik viel in slaap voor het TV ( ordinair !?)vorig week…………
    Dan werd ik wakker ………zie ik u……….. en ……….nu ben ik verliefd…….)

    Mania

      /   Reply  / 
  28. John Rozenhart

    Met verwondering via internet naar deze uitzending gekeken. Dit hotel is gebouwd op een totaal verkeerde locatie en ‘GM’ Adriaan heeft deze titel in werkelijkheid alleen voor de show. Ibu May is gewoon de baas en Aadje moet alles aan haar, dan wel aan zijn vrouw vragen. Hij heeft totaal geen vrijheid van handelen en mag geen cent uitgeven. Ik woon er niet ver vandaan en ken de hele story omtrent Cakra. Ik heb zelf een goedlopend hotel in die buurt (Sanur) en kan u zeggen dat Cakra een typisch ‘Indo prestige project’ is en eigenlijk al failliet was voordat het goed en wel open ging. Geen enkele doorgewinterde GM kan daar ooit nog eer behalen, laat staan een onder curatele staande freshman zonder enige adequate ervaring.

      /   Reply  / 
  29. Rita Notten

    iedere week weer zit ik te genieten van dit programma en gisteravond helemaal.
    wat een geweldig stel mensen die daar hun hotel runnen.
    alleen heb ik het internetadres gemist van dit hotel, hoop dan ook dat iemand mij dit wil laten weten

      /   Reply  / 
  30. Jolanda

    Dank je wel Peter. Was ook precies wat ik wilde weten. Fantastische aflevering gisterenavond.

      /   Reply  / 
    1. Cari Bart

      Slimme jongen, die Peter. Als je tenminste naar Griekenland wil gaan :)

        /   Reply  / 
  31. Sannah

    ‘t Ooit weleens zo bekeken:

    Ok, het is natuurlijk niet de snelste, dat jong.
    Dat zullen schoonpa en (vooral) schoonma ook wel vinden. En dat trouwt dan met je dochter!
    Weet je wat, laat ‘m een hotel runnen, laat hem vooral in z’n sop gaarkoken, bied vooral geen hulp, dan kost dat maar wat centen. Haal je dochter er ook weg, laat ze elkaar alleen in ‘t weekend zien.
    Op termijn, het kan haast niet anders, bewijst hij zich als nono, en zal de dochter dat ook inzien.

    Schoonpa en schoonma ook blij: de scheiding is geregeld en ze kunnen hopen dat hun dochter een “betere” (lees: meer naar hun zin) partner vindt.

    Nee, het is natuurlijk niet het meest flitstende joch. Maar naar mijn idee zijn het vooral de schoonouders die hier aardig wat vingers in de pap hebben, en is hij puur aan ze overgeleverd. Eigenlijk alleen maar sneu.

      /   Reply  / 
  32. Rita Notten

    dank je wel Peter
    helaas krijg ik steeds de melding dat de pagina niet kan worden weer gegeven

      /   Reply  / 
  33. petra van renwou

    hallo
    deze week de afl van 20-11 gezien ging over een hotel in griekenland maar kan nergens iets terug vinden van de naam van dit hotel wie kan mij hiermee helpen we willen er graag een keertje heen
    groetjes petra

      /   Reply  / 
  34. ine

    hoi petra
    ook ik ben op zoek naar die naam heb de herhaling nog gekeken om de naam te ontcijferen op de badjas niet gelukt.
    Ik dacht dat reimpie er voor gezorgd had dat ze via alle links op de website te vinden waren dus niet. wacht ook op antwoord

      /   Reply  / 
  35. Mirjam

    Zo jong, zo’n kans en het dan zo verprutsen.. hier zijn geen woorden voor. Deze jongen verstaat zijn vak niet, dat is hem aan de ene kant niet kwalijk te nemen. Als hij mannelijk genoeg zou zijn, zou hij dat toegeven en een stap terug doen.

    Een kans als dit.. wat een droom, wat een adembenemende plek, ik zou er dag en nacht voor willen geven!

      /   Reply  / 
  36. postema

    typisch nederlands… het andwoord staat er 20 cm boven ma nog niet kunnen vinden wat ze zoeken… via google was ik er ook al binnen 2 minuten er achter, 100% zeker dat je dr heen wil?? maargoed voor de mensen die alleem naar zitten te wachten op andwoord komt het internet adres nog een keer

    Hotel Porfyron : http://www.porfyron.com

    rechts bovenaan even op DUTCH klikken en het leest ook nog eens wat makkeijker

      /   Reply  / 
  37. lie

    Ik heb met interese de dvd over de Graha Cakra Bali gekeken mijn konklusie is dat het alleen een marionetten theater is en Adriaan zijn vrouw Pottop en ibu May Tjokrosetio de marionetten zijn en de poppenspeler zit in Surabaya en hebben zijn marionetten al ingefluistert wat te doen en te zeggen hebben , merk je gewoon bij de interview van mevr Pottop en Ibu May , het is toch afgesproken met het doel hoe geweldig , lief ect ze zijn voor schoonzoon ,dat alleen maar marionett is, en iedreen die het ziet hun goedheid gaat bewonderen.
    Ook het eten dat is gewoon schandaalig om zulk eten te reserveeren aan je gast die eigenlijk gekommen is om te helpen , de nasi goreng spesial die je overal kan kopen aan de kant van de straat , en een ontbijt dat half weg voor de schweinestal is , die zelfs de GM niet eet , zoals ik in de film heb gezien was hij niet bij het ontbijt.
    En nou de 2 de akt ,de Party , dat was een flop dat de marionetten het niet voorelkaar kregen de heeren De Bl en R de party te organieseren op hun rekening ,de grootste probleem was wie de rekening betaald daarom duurt de onderhandeling zo lang ,ze hadden niet gedacht dat ze de 2 heeren in de val kunnen krijgen , wat niet het geval is,goed zo heer van Bl en R.Zo zijn ze moet je wel voorzichtig zijn.
    Als je bij deze fam als marionett wil meespeelen (als wat dan ook of het schoonzoon /dochter of wat anders) moet je , je ziel verkopen anders houw je het niet vol.
    Adriaan in deze uitzending GM ,zoals de poppenspeeler dat wil, hij kan en moet de volgende keer wel weer een andere rol speelen. Met andere woorden heeft hij geen kans om wat dan ook te doen bv het hotel te runnen , wat wil je zonder macht of geld ,hij kan niet eens beslissen wat er in het hotel gebeuurd , alles moet je vragen naar Surabaya .

      /   Reply  / 
  38. tjitse

    Get a life, losers! adriaan is een schatje!!

      /   Reply  / 
  39. Lianne V

    Het was nooit wat geweest en het zal ook nooit wat worden. Lianne V

      /   Reply  / 
  40. Jeanine

    Adriaan past goed in de cultuur daar. Hij zal de mensen niet voor het hoofd stoten en zal met takt proberen het doel te bereiken. Lijkt me niet leuk om in zijn schoenen te staan. Hij en z’n vrouw kunnen beter hun eigen plan trekken zonder de familie bemoeienis. Daar wordt je veel gelukkiger van!

      /   Reply  / 
  41. Een Hotel freak!!

    WTF Adriaan is een belediging voor het vak Hotellier en tevens een grote schande voor Hotel school Den Haag wat een mietje hij is nog niet een waardig om een straatkrant te verkopen die jonge moet een paar jaar in een grote hotel organisatie werkzaam zijn voor dat die uberhaupt werk gaat doen in het hoger management deze man/jongetje die zich een GM noemt heeft een flinke schop onder zijn laffe reet nodig gatver wat een belediging van van dit prachtige vak. Nooit meer moeten ze zo’n ongeinterreseerde loser bij Herrie showen Tot ziens en Adriaantje ik hoop dat je snel van je plek getrapt wordt!!

    Groetjes een Hotel Freak

      /   Reply  / 
  42. Robert

    Heeft iemand misschien een internetsite van het Hotel, dan zullen we Adriaaaaaaantje wat tips mailen over hoe je een hotel commercieel draaiende houdt, je schoonouders dus tevrede stelt EN hoe je zo’n knappe vrouw, als de zijne, kunt……
    Kortom, adje, ga weer gewoon naar een campanille hotel en wordt Room-boy….

      /   Reply  / 
  43. spencer

    Nou Nou Nou schaam je!!!

    Je hebt totaal geen gevoel voor de cultuur en de mens daar je bent gewoon een egoist die alleen maar aan de buitenwereld wilt laten zien dat dat je dit varkentje wel even zal wassen. Maar dat je dit alleen maar met papieren wilt behalen dat lukt je nooit. Wat dacht je uberhaupt van ervaring en van de mensen om je heen dacht je nou dit allemaal alleen te kunnen. Adriaan zonder je eens van alles af en open je hart en laat dan het gevoel van Bali op je overkomen en als je dat hebt bereikt( de cultuur en al het mooie wat Bali te bieden heeft) ga dan weer aan de slag en kijk wat de omgeving je te bieden heeft en maak dan hier gebruik van. En wees vooral niet bang om een fout te maken hier kan je immers van leren.
    De basis (het hotel en familie) daar droomt menig mens van inclusief mezelf haha

    Enfin kijk ook diep in je hart of je dit wel wilt in een aziatisch land want

    geloof me je bent op het eiland der goden.

    de groeten Gado Gado

    ps mijn nummer +3106291…. whahaha

      /   Reply  / 
  44. Tjoepie

    Tuurlijk bestaat dat hotel nog, gewoon een witwasmachine. Alleen dan met een domme schoonzoon die zo stom is de tv erbij te halen. :D

      /   Reply  / 
  45. Bart

    Duidelijk dat veel mensen, tevens uit het hotelwezen, hier niet nadenken en maar gewoon hun woedeuitbarsting neerkwakken.

    Wat weten jullie nou eigenlijk van die hele situatie met Adriaan?! Jullie weten nog geen fuck, je kan niet eens zeggen dat je het ‘beter’ zou doen.
    Geef eens een objectief antwoord, kom niet met al die kansloze beledigingen. Echt te triest…

      /   Reply  / 
  46. horses-angel23

    Bart ben jij diezelfde mackenzie je kan wel tegen alle schenen schoppen maar je moet eens alle reacties lezen en ik vindt dat die spencer toch wel opbouwende kritiek heeft

    ik weet niet met welk probleem jij zit heb jij de aflevering wel gezien.

      /   Reply  / 
  47. Bart

    Spencer heeft wel wat goede kritiek. Adriaan moet misschien eerst beter om zich heenkijken/ o.a. de omgeving en cultuur daar en verder ben ik het eens met het feit dat Adriaan niet bang moet zijn fouten te maken.
    Echter, waar moet Adriaan zich nou voor schamen- nergens voor.. Hij heeft gewoon de positie aangeboden gekregen en probeert zijn werk te doen ook al is hij verlegen en bang voor de uitdaging. Hij doet gewoon zijn dingetje daar met zijn vrouwtje en hij was te bang voor de poolparty… so what.
    Ik bedoel alleen dat mensen zich hier wel erg kunnen opwinden en ik houd niet van mensen die een persoon beledigen die je niet eens goed kent!
    Adios! ps- geen Mackenzie

      /   Reply  / 
  48. kristel

    Weet iemand de naam van het hotel of eventueel de website van de uitzending van vanavond 25-11 ??

    Bedankt!

      /   Reply  / 
  49. lie

    De reaktie van dat ibu May de baas is is zo als het is en vooral De schoonvader Harianto Tjokrosetio de “eerbaare “honorarkonsul van duitsland is de oper baas ibu May moet ook van de eerbare heer vergunning vragen of wat kan of niet . het is een zekere zaak dat Adrian niet kan ontplooien hij heeft geen macht en geen geld te beschikking om ook wat te doen of te beslissen hij is een halfe bedelaar die alles moet bedelen om wat door te krijgen , en zijn bazige vrouw die hem als haar dienaar behandelt , dus met andere woorden arme Adrian , hij is in de val gelopen omdat Niki Tjokrosetio een man moet hebben door haar leeftijd en zo is hij in de val getrapt, ze kon niets beters vinden dat is het .Maar Adrian en het hotel kan je vergeten duur en geen service arme Adrian

      /   Reply  / 
  50. Ronn

    Tjonge gisteravond naar herrie in het hotel gekeken en ik heb me geergerd aan die collega van Herman. Wie gaat er in hemelsnaam naar een Leen Bakker om daar spullen voor hotelkamers en hun restaurant te kopen. Iedereen weet dat dit spul is dat niet echt tegen zwaar gebruik kan. Het valt echt op dat t mooi moet zijn voor de camera en dat als de camera’s uitgaan de hele boel in mekaar mag klappen. ik ben zelf werkzaam als interieurtimmerman en kan zulke dingen niet uitstaan. Herman en collega schaam jezelf!!!

      /   Reply  / 
  51. Therese

    Ik heb vol verbazing gekeken naar de aflevering van HihH Bali; die knul had echt de uitstraling van een begrafenisondernemer. Geen wonder dat het niet loopt. Maar! Gezien de reacties hierboven was het een aflevering uit 2007 (!!!!) Dus, hoe zou het nu gaan (en zijn Adriaan en Nicole nog bij elkaar), weet iemand dat?

      /   Reply  / 
  52. sander woldhek

    Ik heb gisteren dinsdag 5 juli 2011 aflevering gezien herrie hotel on the graha cakra Den passar
    Bali Indonesië gezien en erg leuk hotel en inrichting erg mooie en goede smaak
    En ruim opgezet complex en ruime hotel kamers..
    Ik vind erg jammer slechte management en Adriaan nu management advisor van the graha cakra hotel
    En heeft nu advies functie binnen hotel wezen en Adriaan maakt er bende van en geen toekomst beeld
    Komende jaren ik denk als je hotel management heb gedaan dan kom je met nieuwe ideeën of verbetering punten
    Binnen hotel wezen en ik zie totaal geen interesse en passie en erg arrogante houding
    Totaal geen belangstelling voor runnen van hotel of meer gasten in hotel te krijgen
    En zijn vrouw erg arrogante houding en erg dominante dame en ondersneeuwen door vrouw erg jammer
    En zijn schoonvader Harianto Tjokrosetio de “eerbaare “honorarkonsul van duitsland is de oper baas ibu May moet ook van de eerbare heer vergunning vragen of wat kan of niet en hebben ook nog hotel de graha cakra malang ..oost Java Indonesië
    Dit hotel wordt gerund door Adriaan ( vrouw ) en gaat erg goed en erg vol …erg moeilijk hotel kamer te krijgen
    Schoonvader Harianto tjokrosetio een rijkste mensen binnen Indonesië meerder bedrijven
    Hebben meer dan 800 mensen in dienst ( verschillende bedrijven )
    Eigendom & Kapitaal
    Jaar van oprichting:
    1985

    Maatschappelijk kapitaal:
    US $ 5 miljoen – US $ 10 miljoen

    Eigendom type:
    Individuele (eenmanszaak)

    Wettelijke vertegenwoordiger / Business Owner: Dipl. Ing. Harjanto Tjokrosetio

    Handel & Market
    Belangrijkste markten:
    Zuidoost-Azië

    Belangrijkste klanten:
    Unilever, Wing’s Group, Nestle Indonesia

    Totale jaarlijkse omzet:
    Meer dan US $ 100 miljoen

    Export Percentage:
    21% – 30%

    Totale jaarlijkse inkoopvolume: US $ 50 miljoen – US $ 100 miljoen

      /   Reply  / 
    1. Cari Bart

      Toch niet zo dom dus, die Adriaantje ;)

        /   Reply  / 
      1. Arne

        Dit is een google vertaling. en onjuist. Hotel is nog steeds niks. Adriaantje woont weer in Maastricht. Duss…. wel dom dus..

          /   Reply  / 
  53. stefan Güth

    Laat maar weer eens zien wat het niveau is van de van de nederlandse hotelschools komt.
    Misschien wordt het nu duidelijk waarom de Nederlandse Hotels in het vergelijk met andere landen in Europa totaal geen rol van betekenis spelen en waarom de NL hotels hun management vaak in het buitenland moeten zoeken.
    Een Hotelschool op middelbaar niveau in Zwitserland, is al vele malen hoger en beter als welke Hogere Hotelschool in Nederland.

      /   Reply  / 
    1. Marts

      maar de directeur van de Haagsche Hotelschool werd wel directeur van de Hotelschool in Lausanne…

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>