Lotto haakt alsnog af bij Weekend Miljonairs

Het baantje van quizmaster staat voor Robert ten Brink op de tocht. Lotto trekt zich terug uit Weekend Miljonairs, zo meldt De Telegraaf vanochtend. Helemaal als donderslag bij heldere hemel komt dat niet. De Lotto was al ontevreden over de gang van zaken toen de show nog bij SBS zat. Bijna twee jaar terug verhuisde het programma naar RTL die wel de specifieke wensen van de Lotto wilde inwilligen, waarbij het vooral over de sponsormomenten in het programma ging. Maar blijkbaar is dat niet genoeg.

"We hebben nog even de tijd om te kijken wat we gaan doen en een andere
sponsor te zoeken", weet Van Westerloo. "De quiz is nog steeds een
succes: afgelopen zaterdag scoorde de show dik een miljoen kijkers."

Het is niet voor het eerst dat een loterij zich terugtrekt uit een spelprogramma. Onlangs viel het doek voor de Staatsloterijshow. Die loterij besloot om eens per maand gewoon een reclameblokje in te kopen om de trekking te openbaren aan zijn leden. Mogelijk opteert de Lotto nu voor net zo'n optie; een stuk goedkoper dan het betalen van zo'n spelshow.

Zie ook:
- Aderlating voor SBS: Robert Ten Brink ook naar RTL
- 'SBS en Lotto bekvechten over Weekend Miljonairs; quiz voorlopig geschrapt'
- Lotto Weekend Miljonairs op de tocht

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Lotto haakt alsnog af bij Weekend Miljonairs

  1. Valpa

    Dit zou toch wel heel zonde zijn.. een van de leukste spelshows op TV, heb hier thuis ook het bordspel en de DVD (mijn ouders zijn er helemaal weg van!). Maar het is natuurlijk te duur zonder de Lotto.. Toch maar weer de Staatsloterij terug dan?

      /   Reply  / 
  2. radiofan

    In België heeft het programma steeds zonder sponsor gelopen en er was 1 miljoen euro te winnen. naar verluidt had VTM wel een verzekering genomen voor het geval dat iemand zou winnen.

      /   Reply  / 
  3. Dario

    Weekend miljonairs is niet leuk en heel traag, bovendien is Robert ten Brink een kwal, afvoeren die bende.

      /   Reply  / 
  4. Ron

    Weekend Miljonairs is wel leuk, Robert ten Brink behoort tot de top van Nederlands presentatoren en gisteren, 3 november, scoorde het programma ruim 1,3 miljoen kijkers. Meer dan Idols ervoor en zelfs meer dan het voetbal erna. Het zou erg jammer zijn als het programma zou verdwijnen!

      /   Reply  / 
  5. Dario

    Hart van Nederland trekt ook veel kijkers. Ik behoor hier helaas niet toe, ik ben niet geinteresseerd in vermiste cavia’s en de dagelijkse brandstichting door de SBS6 freelance pyromaan.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>