De Kast alweer gesneuveld in Life & Cooking

Met de intrede van een nieuwe kok dit seizoen Life & Cooking, kwam ook 'de kast' weer terug in het RTL-programma. In dit onderdeel moest iemand uit het publiek in 20 seconden 7 producten uit een kast graaien, waarna de kok er maar een recept van moest maken. Elke week hartstikke leuk. Maar de afgelopen drie weken zat het item niet meer in Life & Cooking, helaas.

De Kast is ooit begonnen in de tijd dat Rudolph van Veen nog kookte bij Carlo en Irene. Volgens mij is het er uitgegaan toen opvolger Vincent van Essen zich aandiende. En nu lijkt ook Robert Verweij toch niet zo gelukkig met het item.

Gelukkig gaan Carlo en Irene deze week het gemis van de kast compenseren. Ze hebben een aantal nieuwe typetjes voorbereid, die aanschuiven in De Wereld Slaat Door. Dit gaat over opvallende tv-programma's, zoals Piets Weerbericht, CSI: Miami (met Gerard Joling als lijk) en natuurlijk De Wereld Draait Door.

Life & Cooking, 16.45 uur, RTL 4

Zie ook:
- Irene Moors beconcurreert zichzelf in nieuw tv-seizoen
- Dit is de nieuwe kok van Life & Cooking

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “De Kast alweer gesneuveld in Life & Cooking

  1. Hees

    Heel flauw weer die persiflages, en het duo maar lachen om zichzelf…

      /   Reply  / 
  2. Bas

    Carlo & irene zijn tof

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>