Selène en Jeroen winnen Beauty en de Nerd

Hij lijkt (na zijn metamorfose) op Guus Meeuwis, zij heeft wel wat weg van Yolanthe Cabau van Kasbergen. Samen wonnen zij – Jeroen en Selène – zojuist de tweede serie van Beauty & De Nerd. In de finale wisten ze één vraag meer correct te beantwoorden dan hun concurrenten Jelle en Dieuwke. Het duo wint 25.000 euro en een vliegreis naar New York. Al zijn beiden veel gelukkiger met hun innerlijke metamorfose die het programma met zich meebracht.

Jeroen was bij het begin een mensenschuwe en verlegen jongen, die onder de vleugels van Selène uitgroeide tot een beginnend gezelligheidsdier. Selène is gedurende de reeks wat mensenkennis bijgebracht.

Ook verliezers Jelle en Dieuwke zeggen totaal veranderd te zijn door het programma.

De tweede reeks van Beauty & De Nerd trok veel minder bekijks dan de vorige serie. RTL verplaatste het programma zelfs naar de latere avond wegens tegenvallende kijkcijfers.

Aan de casting kan het niet hebben gelegen. De karakters waren dit keer veel uiteenlopender dan de eerste keer. Het zorgde voor de nodige spanning in het huis, want een aantal dames kon elkaar niet zien of luchten. Bovendien was de drang om te winnen veel sterker.

Het tegenvallende element van de tweede reeks was alleen de voorspelbaarheid. Het 'sociaal experiment', zoals RTL het programma noemt, is de eerste keer compleet nieuw. Maar de tweede reeks is het een herhaling van zetten, ondanks de andere poppetjes. Tel daarbij op dat er dit keer niet zo'n karakteristiek duo inzat als tweeling Arjan en Erik Snippe.

Een derde seizoen lijkt daardoor niet vanzelfsprekend. Maar wie weet hoe de Belgische partners er over denken.

Zie ook:
- Liefdeskoppel Beauty & De Nerd bruut uit elkaar gescheurd
- RTL 5 en Net 5 grijpen weer in bij tv-flops
- Bart in 't Hout: RTL niet slechter, rest beter geworden

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Selène en Jeroen winnen Beauty en de Nerd

  1. Boudewijn

    Mij stoorde het juist dat er (zoveel) Belgische kandidaten meededen.
    De paar keer dat ik gekeken heb hoorde ik vrijwel alleen maar belgisch praten en op een of andere manier vindt ik dat toch minder fijn om naar te kijken/luisteren en haak ik sneller af.

    Dit is niet alleen bij Beauty & de Nerd maar de laatste jaren meer en meer dat ik het idee heb dat er een groter aantal Belgische kandidaten mee (mogen) doen dan Nederlandse bij bijvoorbeeld Undercover Lover, Temptation Island etc.

    Het zal wel alleen mijn gevoel zijn en tot nu toe heb ik gelukkig dit gevoel nog niet bij Expeditie Robinson, maar ik zal er in een later stadium eens op gaan letten hoeveel Belgische en hoeveel NL kandidaten er over blijven.

      /   Reply  / 
  2. //DESH\\ - Zwaffel.nl.tt

    Dat warem mijn favo’s! Echt een goed team en Selène voelt zich niet beter dan Jeroen en ze ziet er ook nog eens geil uit! lol

      /   Reply  / 
  3. jochem

    Ik denk dat de formule ook niet goed werkte omdat het niet allemaal echte beauty’s of nerds waren.
    Ook waren de uitdagingen nog te bekend in het geheugen net na de amerikaanse uitzendingen.

      /   Reply  / 
  4. nick houthoofdt

    man man man selene wat een knap wijf zeg.!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  5. nick houthoofdt

    stomme kaaskop

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>