RTL Boulevard serveert Jamie Oliver

De laatste tijd heeft Zappen geregeld geschreven over het afkalvende marktaandeel van RTL, maar de dinsdagavond op RTL 4 staat als een huis, met kookprogramma's van Herman den Blijker en Jamie Oliver. Laatstgenoemde schuift vanavond aan bij RTL Boulevard als gast-hoofdredacteur. Oliver heeft namelijk een nieuw boek uit – opgedragen aan Steve Irwinn – en Daphne en Albert zien er een mooie aanleiding in om te praten over Jamies invloed op de Nederlandse keuken. Nu weet ik dat zijn boek in veel huishoudens is te vinden, maar ik zie vrijwel niemand met de benodigde kruidentuin voor zijn recepten. Eens zien of dat aan bod komt.

RTL Boulevard, 18.35 uur, RTL 4

Zie ook:
- Bart in 't Hout: RTL niet slechter, rest beter geworden
- En nu moet er toch wel paniek bij RTL zijn

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “RTL Boulevard serveert Jamie Oliver

  1. Sandra

    RTL Boulevard was vandaag helemaal niet live, want toen Jamie Olever ging drummen zag je dat het lich was buiten. En bij Editie NL schakelde ze ook niet live over op Boulevard, maar lieten ze een filmpje zien. Verder lieten na het 2e stuk Boulevard al zien wat er in het 3e stuk zou komen. En dit zou niet kunnen als het live is.

      /   Reply  / 
  2. Herman

    Voor mij verraadde de ondertiteling het al meteen. al die andere factoren heb ik niet zo meegekregen. vond het een saaie uitzending.

      /   Reply  / 
  3. David

    Was inderdaad een saaie uitzending. Geen interessante items en Jamie Oliver heeft me nooit weten te boeien. Geef mij maar Gordon Ramsay of Herman Den Blijker.

      /   Reply  / 
  4. JE

    Jamie dit, jamie dat, jamies favoriete groente jamie zus, jamie zo, jamie de pemig.
    Laten ze een paparzzi uitnodigen die verhaalt over zijn dagbesteding

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>