Daar is alweer de winterstop van Prison Break

Het derde seizoen van Prison Break is na vanavond acht afleveringen onderweg, maar zal voor onbepaalde tijd weer verdwijnen van RTL 5. In Amerika is deze aflevering ruim twee weken terug uitgezonden en de volgende volgt pas in januari. Ik had het niet gedacht, maar het derde seizoen is weer bloedstollend spannend geworden.

Seizoen 1 stond in het teken van ontsnappen uit Fox River, seizoen 2 was het ontkomen aan de politie en The Company, om ondertussen de onschuld van Lincoln te bewijzen. Dat is gelukt, alleen zit Michael nu vast in de Panamese gevangenis Sona, waar hij uit moet ontsnappen met een andere gevangene: Whistler.

Je zou zeggen: dat begint toch te vervelen, telkens dat ontsnappen. Maar de makers zijn er weer in geslaagd een gigantische spanningsboog te creëren. Vorige week klopte het hart zo ongeveer in mijn keel, toen Michael zijn eerste poging deed. Die niet slaagde overigens.

Michael zag vorige week wel dat Whistler contact had met Susan (ook wel Gretchen genoemd), de vrouw die broer Lincoln weer onder druk zet. Alleen weet Michael niet wie Susan is. Dat gaat nog spannend worden.

Prison Break, 20.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Prison Break: Een ideaal instapmoment voor nieuwe kijkers
- Bereid je voor op spannende Prison Break-cliffhanger
- De vlucht van Prison Break gaat voort

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Daar is alweer de winterstop van Prison Break

  1. bart

    ik vind het langzaam toch was minder boeiend worden. dat ze terug moesten en het nu nog een keer moet gebeuren, ach ik heb het wel gezien. en de verhaallijn buiten de gevangenis vind ik ook niet echt sterk, voornamelijk erg overdreven.

      /   Reply  / 
  2. Justme*

    weet iemand wanneer ze het derde seizoen in België gaan vertonen? kan er gewoon niet op wachten (en op heroes ook niet)

      /   Reply  / 
  3. Sandra

    DOND heeft de maand December ook een winterstop. Jammer, het ging net zo goed het programma. Ik hoop dat ze in Januari weer gewoon tot de 600.000 of meer srijgen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>