Caroline Tensen op de tocht bij RTL; geen reünie Wie Ben Ik?

Het lijkt een kwestie van weken voordat RTL afscheid neemt van Caroline Tensen. De zender kreeg Caroline bij de inboedel van Talpa, maar de televisievrouw heeft zich ondertussen binnengewerkt bij de NCRV. Dat vindt RTL niet zo tof, blijkt nu. Caroline Tensen is namelijk gepasseerd voor de presentatie van Wie Ben Ik? op Oudejaarsavond, omdat ze 'een te Publieke Omroep-gezicht' zou hebben.

Caroline Tensen werd bij de NCRV binnengehaald voor Babyboom, maar presenteert er intussen ook De Beste Wensen en mag volgend jaar een Babyboom-achtig programma presenteren met stelletjes die gaan trouwen.

Caroline staat onder contract bij de Nationale Postcode Loterij, die haar dus inzet voor de presentatie van 1 Tegen 100. Al haar andere tv-werk gebeurt niet op contractbasis. De programma's die ze bij Talpa presenteerde, waren dus ook extra klussen.

Over de reünie van Wie Ben Ik? word al weken gesproken. Op Oudejaarsavond zouden Ron, André en Caroline samenkomen inclusief aangeefster Wendy van Dijk. Maar die reünie gaat nu dus niet door. RTL komt op de Oudejaarsavond wel met het nieuwe muziekprogramma The Singing Bee. En Caroline? Die gaan we vast niet terugzien in Knallende Kurken.

Zie ook:
- NCRV lijft Caroline Tensen langzaam in
- 'RTL wil Wie Ben Ik nieuw leven inblazen'
- Caroline Tensen met 1 Tegen 100 gewoon naar RTL

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Caroline Tensen op de tocht bij RTL; geen reünie Wie Ben Ik?

  1. Rick

    Gaat Wie Ben Ik? nu opeens helemaal niet meer door? Of wordt alleen Caroline weggelaten?

      /   Reply  / 
  2. Hatehur

    EINDELIJK, dat vreselijke mens die in haar vrije tijd voor veel geld altijd zo aardig de feestjes van ‘s lands maffiabazen aan elkaar praatte. Eindelijk gerechtigheid: opgerot.

      /   Reply  / 
  3. RobbieBoy

    @ Rick. Wie ben ik is afgesteld. Dit stond ook in de mail die ik kreeg aangezien ik me had aangemeld om de opname bij te kunnen wonen. Had me hier ZO op verheugd, maar helaas

      /   Reply  / 
  4. Johan

    Dit is de zoveelste domme zet van RTL. Wie ben ik had gewoon terug moeten komen in de oude bezetting op de oudejaarsavond, en wat mij betreft ook een serie in het voorjaar. Dat RTL niet goed draait momenteel heeft puur en alleen te maken met de slechte programmering.

      /   Reply  / 
  5. ryjyytj

    in de schema’s staat nu idols op oudejaarsavond

      /   Reply  / 
  6. Jacques

    YMCA …
    de PO wint de strijd!

      /   Reply  / 
  7. Valpa

    weg met dat mens, een van de meest onspontane presentatrices die dit land rijk is.. en neem 1 tegen 100 mee, want dat is de minst leuke NPL-show!

      /   Reply  / 
  8. Dario

    Wat is de overeenkomst tussen Caroline Tensen en een kalkoen?

      /   Reply  / 
  9. Dario

    Ze halen allebei de kerst niet!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>