Wouter Bos nieuw gezicht op RTL 7

RTL heeft wel een heel bijzondere buit binnengehaald. Vanaf half januari is vice-premier en minister van Financiën Wouter Bos elke week te zien op RTL 7. In de uren van RTL Z komt er een Gesprek met de Minister van Financiën. "We zijn blij dat we onze zakelijk georiënteerde zender RTL Z wekelijks gaan verrijken met het gesprek met de CFO (financieel directeur, red.) van Nederland", aldus hoofdredacteur Harm Taselaar.

Bos verwacht dat er elke week genoeg stof is om te bespreken. Dit zal gebeuren met politiek verslaggevers Frits Wester of Marc de Jong vanuit de Haagse studio. Bij afwezigheid van Bos valt staatssecretaris De Jager in.

RTL Z is zodoende met interessante dingen bezig. Eerder al kwam naar buiten dat de financiële zender een vergaande samenwerking zoekt met het FD en BNR Nieuwsradio.

Zie ook:
- RTL Z onderzoekt samensmelting met FD

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wouter Bos nieuw gezicht op RTL 7

  1. erickuijpers

    de eerlijkheid en het solidaire is nu ver te zoekken bij wouter bos
    er word beweert dat het nu goed gaat in nederland.kwa economisch gaat het perfect als het gaat om het kapitalisme die al rijk is.maar als het gaat om de gewone burger dan is dat ver te zoekken.er word op dit moment daarin alleen gekeken naar de ouderen die het moeilijk hebben maar er zijn nog meer schepsels in nederland die het moeilijk hebben ook al werken zij.in de binnensteden van bijv.oosterhout,dongen,rijen,enz.deze binnensteden worden vergeten of expres door wouter bos en den haag.de voedselbanken zijn met de dag populairder.het PVDA heeft er de laatse tijd een potje van gemaakt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>