‘Ik ben Gerard Joling en dit is RTL Boulevard’

Maanden gingen voorbij dat Gerard Joling persona non grata was bij RTL. Zelfs bij zijn beste vrienden Carlo en Irene was hij niet welkom ten tijde van de ijsoorlog die RTL met SBS uitvocht. Maar die periode is nu voorbij. Joling schoof al geregeld aan bij Life & Cooking en vanavond mag hij langskomen in RTL Boulevard. Het showbiz-magazine blikt terug op 2007 en wie anders daarvoor uit te nodigen dan Mister Showbiz 2007?

Joling scoorde twee nummer 1-hitsingles, zijn album Maak Me Gek behaalde de platina status, hij stond vijf keer in een uitverkocht ArenA met de Toppers, hij staat deze kerst meermalen in Ahoy' met een eigen show, hij presenteerde meerdere succesvolle programma's voor SBS en er verscheen merchandise in de vorm van dekbedden, vuurpijlen, zonnebrillen, kleding en wat dies meer zij. Euh, ben ik iets vergeten?

Joling beleefde kortgezegd zijn meest succesvolle jaar ooit. En dat is knap, want drie jaar geleden ging hij toch door voor beroepsschnabbelaar. Big respect voor Gerard. Wordt vast een dolle boel in de studio van Boulevard vanavond.

RTL Boulevard, 18.35 uur, RTL 4

Zie ook:
- Joling toch presentator Popstar en exclusief contract SBS 6

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “‘Ik ben Gerard Joling en dit is RTL Boulevard’

  1. Sandra

    RTL Boulevard is met Kerst 1e en 2e Kerstdag altijd opgenomen. Dit heeft Albert Verlinde tijdens het afscheid van Beau toen verteld in de laatste uitzending. Het is de al opgenomen deze uitzending.

      /   Reply  / 
  2. riki

    @sandra: dat lijkt mij ook wel logisch. Er gebeurd met kerst toch niks actueels voor boulevard.
    Laat staan dat Joling daar met kerst zou willen zitten ;)

      /   Reply  / 
  3. Max

    Kben 11 jaar en k snap de text niej egt :(

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>