RTL gaat undercover met miljonairs

De weldoenerij van RTL houdt maar niet op. In februari komt de zender met de buitenlandse formule The Secret Millionaire. Hierin begeeft een miljonair zich tussen een paar 'sloebers' die wel een kapitaal-investering kunnen gebruiken. De miljonair maakt zich alleen niet als vermogend bekend. Pas aan het eind van de kennismakingsrit onthult hij zijn identiteit en geeft hij prijs wie een geldinjectie kan verwachten.

The Secret Millionaire deed in het buitenland al heel wat stof opwaaien. Het gaat immers om serieuze bedragen. De ontknoping is vaak heel wrang; het liefst zou je meerdere personen een flink bedrag gunnen, maar zo steekt het programma niet in elkaar.

RTL 4 gaat The Secret Millionaire op donderdagen uitzenden. Meteen daarna volgt dan Het Zesde Zintuig, de paranormale zoektocht die de zender van de KRO overnam. Beide programma zijn vanaf februari te zien.

Zie ook:
- RTL ontfermt zich over Op Zoek Naar Het Zesde Zintuig
- KRO gaat niet verder met Het Zesde Zintuig

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “RTL gaat undercover met miljonairs

  1. Simon

    Als dit gaat floppen, gaat Het Zesde Zintuig ook floppen. Als ik RTL4 was had ik de programma’s eerder andersom gezet!

      /   Reply  / 
  2. Jos

    Secret Miljonair start volgens de dagschema’s al op 17 januari en wordt dan eerst nog opgevolgd door Char.

      /   Reply  / 
  3. Valpa

    klinkt als een leuk format

      /   Reply  / 
  4. Kokstra

    Klinkt als een slecht programma, beetje met zwervers spelen en maar één krijgt geld? Ik kijk iig niet.

      /   Reply  / 
  5. anoniem

    Ik vind het wel cool zo’n programma!!
    Ook dat een miljonair er alles voor op geeft! wel goed vind ik dat.. en zo krijgt misschien een zwerver het terug!

    GOED! ik ga zeker kijken

      /   Reply  / 
  6. B-

    Echt een fantatische programma, verw8 wel meer afleveringen (Y)

      /   Reply  / 
  7. jyui

    Zeer goede programma. Bedankt voor de mooie momenten, rtl4.

      /   Reply  / 
  8. Eowyn Currie

    Hallo! Mijn naam is Eowyn en ben werkzaam in het jongerenwerk.
    Ik vind het programma ook leuk omdat ik na het afronden van mijn opleiding zelf projecten wil ontwikkelen.En het is gewoon en goed inigatief
    Gister (woensdag 26 November)zat ik onder mijn huiswerk half te kijken en bedacht me dat ik dat project wel heel leuk zou vinden om zelf te doen.
    Het was een soort van opvang voor meiden om ze van de straat af te houden.Deze dames kregen het geld van de vrouwelijke millionair.
    Ik denk dat de organisatie sisters with voices heet maar kan het niet vinden als ik het google!
    Weet iemand waar ik dit kan vinden ? en of het wel zo heet?
    Hoop het wel….Graag reactie!
    xxx Eowyn.

      /   Reply  / 
  9. ted angel

    Veel buitenlandse programma’s worden hier in Nederland overgenomen, maar ik zie niet dat Secret Millionaires hier ook wordt gepresenteerd.
    Hier in Nederland zouden de miljonairs van te voren denken,”hoe kan ik geld van die arme drommels te pakken krijgen.Hoe kan ik aan ze verdienen.Hoe kan ik ze helemaal uitwringen”.Want ik ken één in Vlaardingen, met een villa in Lanzarote,die over lijken gaat.

      /   Reply  / 
  10. john

    ja ales goet en wel maar mij wort ales onder mijn kont van daan getroken om ik hun niet pas grapig he mensen in de pole tiek die mij niet sien staan en regt hep en getiugen hep ofer pogin tot moort op mij om gelt waar ik regt op hep en mijn leefen lan wort ik al bestoolen en kan er niets teegen doen leefen noem je dat moet wel mijn pligten naa koomen maar mijn regten ver krijgen hoo maar wort gewoon ge nigirt op ge biet van wat ik ge erft hep swerft ergens ront mijn neefje weslie snijder die voet baler loopt met andermans besitinen weg maar daar wort niet naar ge liustert en sijn vaader maar lagen dat ik mijn deel niet krijg om het teegen wort ge hauwden om mijn kunen en weeten dat ik het niet daar bij laat als je een baletje naar iemant rolt komt het eens bij je terug ik wort op gront van mijn regten gemanupulirt door antenaaren hat laatst polietsie tius om oofer last en vertelde wat mij was oofer koomen en polietsie sij ja daar sijn we nu hier niet voor kan je naa gaan wat voor krimieneelen bij de polietsie loopen segt ook nog is sefiel regt neem geen aan giften om mijn regten te verkrijgen ik hep genoeg van dat slap ge lul alemaal oofer goede praatjes oofer slaagen dieplooma en goede baanen ik sie aleen maar dat mensen ont slaagen worden ik snap heelemaal niet dat de durgers nog blijfen siten toe kijken om wat voor kabienet we heben die ik schreef en te hooren krijg ve moet naar vienansjeele saaken schrijfen ik hat ge sogt en vont niets wat mij vertelt wert wijt boder 2 de kaamer leeden wel van de saak weeten maar er liefer niet oofer praaten om niet aan te hooren wat se mij aan heben ge daan van mijn 17 de af mij ont ijgenen van mijn hendie kep diseleksie proobleemen en ik bestaa niet als ik erf of soo belagelijk needer lant kijkt toe oofer dit ver haal maar niet weeten waar het oofer gaat miljoenen schaaden staats schaaden ik moest vroeger tog liren van regter die mij nu liefer niet siet op regt bant om trent wet geefin erfs regt en weet dat hij strafbaar is om hij soo 35 jaar geleeden niet wauw liusteren om mijn belanen niet te versloberen ja ik hoor het hem nog segen hep ver trauwen in wet ja ja ik geloof alee als saak is op gelost soo als hij verklaarde goet voor sijn regts gan dat altijt ales wort op ge schreefen goet voor hem mansen te ont ijgenen en regtsaaken te sliuten sonder ge schaadigde op regt bank sig niet kunen ver deedigen en sliuten hij is korupt en wie weet nog mir van hen de saken vulers van regters ge lirden ja ja steelen van andren was soo een programa op tv man hat miljoenen en doet oofer val steletje geken op de wirent niet dan groetjes en kijk iut hulp voor hulp

      /   Reply  / 
    1. jatoch

      rofl

        /   Reply  / 
  11. Carmen Ortega

    Hallo:

    Mijn reactie is zo simpel. Ik heb €6.000 NODIG, gewoon lenen, dus als iemand kunen mijn helpen.
    Geen advies over banks of zoiets.
    Ik heb personlijke reden nodig. Iederen kan een geode vriend zijn en als mogelijk er is iemand anders te lenen.
    Geen grappig !!!
    Mijn e-mail: [email protected]
    Groet
    Carmen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>