Dit keer wel succes voor Parels & Zwijnen?

Toen Talpa van start ging, was de programmering doorspekt met eigen drama. Zoals bekend had de kijker wat moeite om de zender te vinden, waardoor dat dure drama haast onopgemerkt voorbijging. Talpa besloot daarom politieserie Parels & Zwijnen van zender te halen, om het op een later moment te laten terugkeren. Dat latere moment is er bij Talpa niet meer van gekomen, maar RTL 5 stoft de serie nu af en gunt het een tweede kans.

Toch jammer dat de serie nu een stempel van 'mislukt' op zich heeft, terwijl het volgens mij geen beroerde serie was. Toentertijd heb ik de eerste 2 of 3 afleveringen gezien en die waren best spannend. En dat voor iemand die eigenlijk niet zo dol is op politieseries.

Parels & Zwijnen draait om Rudy, zoon van een onderwereldbaas, ex-rechercheur Dexter en voormalig animeermeisje Daisy. Samen vormen ze en soort A-Team voor mensen die gemangeld worden. De hoofdrollen worden gespeeld door Eva Duijvestein, Mike Libanon en Ruben Lürsen.

Parels & Zwijnen, 21.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- RTL stoft Talpa-drama af: Van Speijk en Parels & Zwijnen terug
- Talpa schroeft eigen drama terug tot minimum

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Dit keer wel succes voor Parels & Zwijnen?

  1. //DESH\\

    Ik hou dus ook helemaal niet van politie series maar ik vond Van Speijk echt een meesterlijke serie. Alle series van Talpa vond ik wel mooi, dus kijk ik vanavond zeker naar Parels en zwijnen. Het enige wat ik niet snap is dat ze bij RTL 5 om 19:00 niet de serie Samen zet, maar een of andere buitenlandse serie.

      /   Reply  / 
  2. Simon

    Herman, hoe kun je dit nou een politieserie noemen? De hoofdrolspelers zijn allen geen politieagenten (hooguit ex-politieagenten). Ik zou het eerder een misdaadserie noemen. Weet je zeker dat je het al wel eens gezien hebt?

      /   Reply  / 
  3. Dario

    En bovendien, van Speijk is echt slecht, nog slechter dan Flikken Maastricht. Dat is alk een prestatie op zich.

      /   Reply  / 
  4. CoolestMonkeyOnThePlanet

    Die vrouw heeft echt heel erg veel make-up op, en hele opvallende nepwimpers. Dat is zo Hollands, mensen in tv-series veel te zwaar opmaken zodat het er onnatuurlijk uitziet. Als je achet boeven aan moet zitten, neem je toch niet iedere ochtend de moeite om nepwimpers op te plakken en je gehele make-up arsenaal tevoorschijn te halen? ;)

      /   Reply  / 
  5. Roel

    Ze is een voormalig animeermeisje, dus vind je het gek dat ze veel make up opheeft. ‘Dat is zo Hollands’ een oordeel over iets hebben wat je niet kent.
    Ik ben blij dat Parels weer op tv komt. Sowieso goed dat deze serie net als Van Speijk (Een slechte serie? Haha serieus gast) nog een kans krijgt bij RTL.

      /   Reply  / 
  6. Peer

    Fijne serie hoor! Vond ‘t jammer dat ‘ie zo snel verdween destijds. Heb zoiets in Nederland nog nooit gezien. En inderdaad, het is een misdaadserie, er komt volgens mij geen politieagent in voor. Ik ga er dinsdag weer lekker voor zitten!

      /   Reply  / 
  7. Meerten Welleman

    Ik heb alle afleveringen die tot nu toe zijn uitgezonden gemist. Wie heeft ze voor mij?

    Groet, Meerten

      /   Reply  / 
  8. Rihan

    Is het nou afgelopen ofzo? Komt nu opeens Life op tv rond die tijd.. terwijl ik vorige keer zag; “volgende week in..”

      /   Reply  / 
  9. Anita

    Ik vond parels en zwijnen een super leuke serie en was blij dat rtl deze serie weer op t.v. bracht. Ik hoop echt dat deze serie een vervolg gaat krijgen en dat we in het nieuwe seizoen weer met plezier kunnen kijken

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>