Mijn Tent is Top in Den Haag, Breda, Enschede en Groningen

Nog een kleine maand en dan begint Mijn Tent is Top weer, het programma met Herman den Blijker waarin vier koppels hun horecadroom achternajagen. Het vorige seizoen wonnen Geertje en Sven uit Den Bosch en trok de serie op RTL 5 wekelijks tegen de miljoen kijkers. Nu verhuist de serie naar RTL 4 en ligt een hoger aantal voor de hand. Om de kandidaten van vorig jaar niet in de weg te zitten, is bovendien gekozen voor vier nieuwe steden.

Het tweede seizoen van Mijn Tent is Top speelt zich namelijk af in Breda, Den Haag, Enschede en Groningen. Onbekend is nog welke koppels er mee doen en in welke stad zij aan de slag gaan. Wel is bekend dat ze vanaf dag 1 elkaars concurrenten zijn. Want gaandeweg het programma vallen er twee lokaties af, om eind april nog twee lokaties het tegen elkaar te laten opnemen in de finale.

Zie ook:
- RTL 4 brengt Mijn Tent is Top terug
- Toptent Coquille wint Mijn Tent is Top

- RTL-kijkcijferkanon Herman den Blijker tekent drie jaar bij

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Mijn Tent is Top in Den Haag, Breda, Enschede en Groningen

  1. pieter

    HELAAS VOOR BART EN SANDRA HEBBEN ZIJ DE BEDRIEGSTER S. DE VRIES AANGENOMEN EN ZULLEN NOG OP HUN BEK GAAN MET HAAR.

    Daar en tegen wens ik hun veel succes en hopelijk winnen zij!!!

      /   Reply  / 
  2. Gerson

    Wie op mijn naam klikt komt uit bij een radiointerview met Max van het restaurant in Enschede, een dag na de eerste uitzending op tv…

      /   Reply  / 
  3. Karla en Ellen

    Mijn tent is top, met Herman de Blijker, kom op zeg, extra een middag gewachtin het harje centrum op het terras, op een glimp van Herman de Blijker in Enschede, is het eindelijk zover Geen Herman, Tuurlijk niet NEE, want wij wonen in het OOSTEN.
    HERMAN BEDANKT, nog geen foto, nog geen glimp! Maar wel verkleumd, en boze mannen, want tja die moesten wachten van ons op HERMAN.

      /   Reply  / 
  4. Peter

    Mijn tent is top blijft een top programma, goede formule etc en blijft boeien! mijn tent is top!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>