Er is meer voor Beau van Erven Dorens

Beau van Erven DorensMedio december maakte de KRO bekend dat het niet verder gaat met het programma 'Het Zesde Zintuig'. Twee dagen later kwam RTL met het bericht dat zij het programma in het vervolg gaan uitzenden. Wie de presentator zou worden was eind 2007 nog niet bekend. Nu wel: Niemand minder dan Beau van Erven Dorens neemt de presentatie op zich. Verrassend.

Iedereen kent Beau nog als presentator van RTL Boulevard. Daarna heeft hij vele klusjes (met wisselend succes) gedaan bij Talpa en later Tien. Nu presenteert hij al ruim een jaar het spelprogramma Deal or no Deal en sindskort mag hij op reis voor RTL Travel Adrenaline. In een interview liet de 37-jarige presentator weten dat hij zich wel thuis voelde in de rol van quiz-master.

Vanaf eind februari komt daar 'Het Zes Zintuig' bij. Meer een programma voor een Chazia Mourali (deed al: Char) of Irene Moors, die al een keer een programma presenteerde met medium Robbert van den Broeke. Aan de andere kant wel een logische stap van RTL, het contract van Beau is niet alleen mooi, maar moet ook voor de werkgever wel renderen. Dus zetten ze Beau maar weer aan de slag. Deal or no Deal is toch maar een klus van vier à vijf dagen per maand.

RTL vermeldt nog wel dat 'Het Zesde Zintuig' wat Amerikaanser wordt, wat betekent dat het sneller en flitsender zal worden dan vorig seizoen bij de KRO. Ben benieuwd hoe Beau het zal doen, ik neem aan op zijn eigen(wijze) manier zoals hij ook DonD presenteert en verslag doet van zijn reizen voor RTL Travel.

Zie ook:
- RTL ontfermt zich over Op Zoek Naar Het Zesde Zintuig
- KRO gaat niet verder met Het Zesde Zintuig

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Er is meer voor Beau van Erven Dorens

  1. Marion Krieger

    Beau, ga aub door met alles wat je doet.
    Ik geniet – soms zelfs tweemaal op een avond – van de wijze waarop je de quiz-show van Deal or no Deal presenteert. De spontaniteit, de grapjes de “lipgloss-act”(jou handelsmerk) is zo bijzonder dat ik zelf zou willen vragen of jij geen training zou willen geven aan diverse presentators en presentatrices vooral die stijve ladies and gents. Ik vond het tijgeren met Katja Schuurmans tijdens de oefening bij Defensie ook prachtig. En ..Beau… het is me nog steeds niet gelukt om me op te geven voor deal or no deal. Ik heb een paar leuke verrassingen voor je.

      /   Reply  / 
  2. T.Ritsema

    Waarom moet de muziek zo hard. Als het
    juist interessant wordt begint de muziek
    of achtergrond extra hard waardoor het
    haast onverstaanbaar wordt.
    Verder is het een pracht programma.
    Bedankt.

      /   Reply  / 
  3. l.van hoevell

    Het zou de geloofwaardigheid van het programma ten goede komen als een van de kandidaten “ïn zou zoomen” op het verdwenen meisje op Bonaire. Laat dit soort situaties zien in plaats van niet te controleren achteraf vermoedens.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>