Aast Wendy van Dijk op rol vierde Gooische Vrouw?

Met programma's als Idols, Heel Holland Helpt en Doe Een Wens is Wendy van Dijk één van de drukker bezette presentatoren van RTL. Maar het boegbeeld wil meer. "Ik mis het acteren", bekende ze gisteren aan RTL Boulevard. Waarna ze een haast openlijke sollicitatie doet naar een rol in Gooische Vrouwen. "Ik zou heel graag in een dramaserie spelen, bijvoorbeeld met Linda de Mol en Paul de Leeuw", aldus Wendy. "Daar zijn we wel mee bezig."

Het toeval wil dat er een vacature is voor Gooi-babe in de serie Gooische Vrouwen. Annet Malherbe heeft te kennen gegeven te willen stoppen na drie seizoenen en ze lijkt niet van plan op dat besluit terug te komen. Voor een eventuele vervanging zijn al vele namen gevallen, waaronder die van Marc-Marie Huijbregts.

Wendy van Dijk schitterde onlangs nog in Alles is Liefde, de film die meer dan 1,2 miljoen bezoekers naar de bioscoop trok. Ook speelde ze in films als In Oranje en Liever Verliefd. Een rol in een serie had ze niet eerder.

Zie ook:
- Cliffhanger Gooische Vrouwen: Willemijn dood of huis ontploft?
- Wendy van Dijk en Idols geen goeie combinatie
- Maar alle Gooische Vrouwen zouden toch stoppen?

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Aast Wendy van Dijk op rol vierde Gooische Vrouw?

  1. Anoniem

    Lijkt me wel leuk

      /   Reply  / 
  2. RJ

    Paul de Leeuw dus ook in Gooische Vrouwen? Vind ik groter nieuws dan Wendy van Dijk in Gooische Vrouwen eerlijk gezegd…

      /   Reply  / 
  3. Matthijs

    @RJ
    ik lees nergens dat Paul de Leeuw ook in Gooische Vrouwen gaat spelen… alleen dat de naam van marc-marie daarvoor is gevallen.

      /   Reply  / 
  4. Anoniem

    Marc-Marie is ook nooit gevallen, de telegraaf had een competitie en daaruit bleek dat veel mensen hem wouden

      /   Reply  / 
  5. Gor

    Ze moeten eeen echte actrice in Gooische Vrouwen nemen. Niet weer een presentatrice/actrice like Linda de Mol. Ze moeten Nelly frijda, Willeke van Amelrooy, Martine Bijl ofzoiets

      /   Reply  / 
  6. VINN

    Ze moeten een jonger persoon doen die daar met een veel oudere man woont(26/62) en dat ze dan die man wil laten omleggen ofzo… ik denk aan Victoria Koblenko, Chantal Janzen of Fajah Lourens

      /   Reply  / 
  7. Joop

    Loes Luca als 4e gooische vrouw

      /   Reply  / 
  8. Joey

    Loes Luca lijkt mij er niet echt tussen passen maar het lijkt me wel leuk om wendy er bij te hebben.

      /   Reply  / 
  9. brenda stoelenpoot

    Wendy is top. Dat zou ik heel leuk vinden. Geen jonge broekies en homomannen.

      /   Reply  / 
  10. Stefan

    Ik kan even niet op haar naam komen maar die vrouw die in kees & co de vriendin van kees speelde. Volgens mij heet ze in de serie Sonja. Zag laatst een theaterstuk op tv waarin zij speelde en daar was ze erg goed. Ik denk dat zij het leuk zal doen als 4e gooische vrouw.

      /   Reply  / 
  11. Rick

    @Stefan: Esther Roord heet zij..;)

    Vind het wel een goed plan als Wendy in Gooische Vrouwen gaat spelen! Acteren gaat haar beter af dan presenteren en bovendien denk ik dat ze wel in de serie zal passen.. Alleen weet ik niet of Linda de Mol er van gediend is als Wendy aanschuift bij het gezelschap.. Wendy is natuurlijk behoorlijk populair en zou in haar spotlight kunnen gaan staan, en daar is La Mol niet van gediend lijkt me!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>