RTL 4 gooit huisstijl alweer om

Amper een half jaar na het doorvoeren van de nieuwe huisstijl van RTL 4, komt de zender alweer met een nieuwe huisstijl. Vanaf vrijdag zijn de filmpjes waarin de 'sterren' over het beeld flaneren alweer verleden tijd. De zender kiest volgens Adformatie nu voor 'grafische rustmomenten waarin de 4 centraal staat'.

Zappen verwonderde zich al meteen over de huidige huisstijl. Hoewel de zender een aantal grote boegbeelden heeft, zagen we vaak de presentatoren die minder bekend zijn of zelfs nauwelijks bij de zender te zien waren, doordat ze geen programma hadden.

De nieuwe zogeheten idents kunnen worden gelinkt aan bepaalde programma's of thema's. Zo zullen de blokjes op 14 februari zijn gelinkt aan Valentijnsdag en bij een nieuw seizoen Gooische Vrouwen staat dat programma centraal.

Zie ook:
- De pijnlijke nieuwe huisstijl van RTL 4

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “RTL 4 gooit huisstijl alweer om

  1. brian

    ben eens benieuwd, hoop dat t er goed uitziet!! op deze manier werkt rtl wel echt steeds meer naar de top! behalve het feit dat januari een goede maand was voor rtl, komen er in maart weer topshows en wordt dus hopelijk een mooie huisstijl gemaakt(komt de oranje kleur wel weer naar voren?)

    ook gaat rtl5 steeds beter, de vooravond is elke dag best goed bekeken, en de laatste tijd worden de programmaäs rond prime time ook goed bekeken

      /   Reply  / 
  2. Patrick

    EINDELIJK!
    De enige goede stijl vindt ik bij RTL5 die is echt nog steeds top.

    RTL neemt het veranderen schijnbaar wel serieus.

      /   Reply  / 
  3. brenda stoelenpoot

    Ben blij dat ik froukje niet meer in die blokjes zie

      /   Reply  / 
  4. Valpa

    dat die van rtl7 eens gauw wordt aangepast.. zoooo lelijk

      /   Reply  / 
  5. kneuk

    Een goeie actie van RTL. Ik heb van die vorige dingen nooit wat begrepen, behalve dat die Lieke van Lexmond erg haar best moest doen om enigszins intelligent over te komen, wat niet lukte natuurlijk

      /   Reply  / 
  6. Brian

    Wat ze van mij mogen aanpassen zijn de logo’s in het scherm. Ze zijn goed begonnen door ze helemaal wit te maken, maar die van RTL 5 en RTL 7 mogen net zo transparant zijn als die van RTL 4. En ze mogen die lelijke zwarte pixels rondom de logo’s wel eens wegwerken, staat nogal onprofessioneel.

      /   Reply  / 
  7. Yoshi

    Brian, je haalt me de woorden uit de mond! Ik erger mij daar ook aan ;)

    Vooral als het beeld wit is, zien de logo’s van RTL5 en RTL7 er zo lelijk uit :S

      /   Reply  / 
  8. Wouter

    Die van RTL5 blijft de mooiste als ze hetzelfde concept nou doorvoeren in een andere kleur bij de andere zenders ziet het er weer puik uit bij RTL Group!!!

      /   Reply  / 
  9. Rick

    Al die ‘sterren’ van RTL heb ik inmiddels ook wel gezien. Als je gaat tellen kom je trouwens niet op een bijzonder hoog aantal.

    Ik hoop dat ze nu ook eindelijk eens bij RTL de idents (logo’s boven in beeld) een ‘goed’ gaan neerzetten. Want er klopt echt niets van.

    En zo kan ik nog wel even doorgaan………

      /   Reply  / 
  10. bjorn

    geen daphne klunskoek meer in de reclame blok

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>