Babyfluisteraar Derek Ogilvie gaat voor Char spelen bij RTL 4

Een nieuwe trend in tv-land lijkt geboren: zweeftelevisie. Want na Char het Medium, Het Zesde Zintuig en De Nieuwe Uri Geller zet RTL 4 een nieuw programma over paranormale zaken in de markt. Babyfluisteraar Derek Ogilvie staat hierin centraal als medium tussen hemel en aarde.

RTL 4 zond al meerdere seizoenen uit van Ogilvie, die claimt een tolk te zijn tussen baby's en hun ouders. Door zijn communicatie worden onhandelbare baby's rustig en kan een gezin weer tot familieleven komen.

In het nieuwe programma stelt Ogilvie zijn gaven ook beschikbaar voor volwassenen. Kandidaten kunnen in de nog titelloze show bijvoorbeeld in contact komen met een dierbare die is overleden of die in coma ligt. Ook legt Derek huisbezoeken af om 'onverklaarbare dingen' te onderzoeken of te stoppen. Verder is hij beschikbaar voor groepsreadings.

RTL heeft straks drie van eerdergenoemde programma's in huis en lijkt zich daarmee sterk te profileren als zender tussen hemel en aarde. Nog even en medium Robbert van den Broeke mag weer terugkomen bij de zender. Stichting Skepsis krijgt het er nog druk mee!

Zie ook:
- De Babyfluisteraar heet nu Baby's Wil Is Wet
- Er is meer voor Beau van Erven Dorens
- De Nieuwe Uri Geller: bedrog of echt?
- Tooske laat verstek gaan bij eerste, spannende Uri Geller-show

30 Reacties // Reageer

30 thoughts on “Babyfluisteraar Derek Ogilvie gaat voor Char spelen bij RTL 4

  1. Patrick

    Quote: Een nieuwe trend in tv-land lijkt geboren: zweeftelevisie!

    Zweeftelevisie, geniaal bedachte benaming:)))))

      /   Reply  / 
  2. brian

    Derek is erg goed in zn vak!
    Misschien n idee om Char en Derek samen in een show te zetten, dat ze samen n reading doen met mensen. Succesvolle reading gegarandeerd!!

      /   Reply  / 
  3. Inez

    maak er dan zweef-tv van…

      /   Reply  / 
  4. marjo zwemmer

    Ik was gisteren in den bosch bij een sessie van Derek en hij is goed,zeer goed,ben ook even aan de beurt geweest,hij stond opeens voor mijn neus, hij beloofde er op terug te komen maar hij vergat denk ik, ik durfde niet inde zaal te roepen van hee derek vergeet mij niet! Maar vond het wel jammer,wil graag een vervolg hier op.Dat begrijp je wel.Maar o wat was hij goed en heb hem toch even gesproken.

      /   Reply  / 
  5. linda

    Hallo,

    Hoe is het jou gelukt naar zo`n reading te gaan, wil er graag heen is veel gebeurt in mijn leven, en heb bij Derek een goed gevoel over.
    Hoor het graag

    Groetjes Linda

      /   Reply  / 
  6. ilona

    hallo allemaal.

    ben opzoek naar kaarten voor een sessie van Derek.mijn vader is op 49 jarige leef tijd overleden en zou het zo fijn vinden om eens iets van hem tehoren.hij was niet ziek.was zo in een keer niet meer onder ons.wort in aug.8 jaar en vind het nog steeds moeilijk.als iemand me verder kan helpen met kaarten ben ik daar heel blij mee.

    groetejs ilona

      /   Reply  / 
  7. ilona

    bedank voor de tip.groetjes ilona

      /   Reply  / 
  8. hans

    ik heb een vraag ik zou graag in contakt komen met derek maar ik weet niet hoe want er zijn bij onz het afgelopen jaar heel veel dingen gebeurt die onrealisties zijn en nog niet door dringen maar we kunnen het zelf niet verwerken weet iemand hoe ik daar met derek over zou kunnen praten of een reading zou kunnen krijgen want ik heb ook al aan de sms dienst mee gedaan maar hoor verdr niks ervan dus wie er raat mee weet laat hetme even weten bij voor baard dank hans klinkhamer

      /   Reply  / 
  9. Semi

    Ik zou een bries sturen naar RTL, T.a.v. Derek, iets anders kan ik me niet bedenken.

    Succes!

      /   Reply  / 
  10. JEZUS

    En weer een oplichter erbij!
    Welkom bij de club.

      /   Reply  / 
  11. wousje

    wat me opvalt is dat meeste mense altijd een oordeel al hebben en niet sceptisch zijn je zegt over iets wat je eigenlijk nog niet mee hebt gemaakt ik heb geleerd EERST ZIEN DAN GELOVE en dan oordelen niet andersom
    en wat is er tegenwoordig er nou op tv juist alleen vele leed vermaak en geweld zelfs op jetix nickelodeon en cartoon network waarvan het kindertv is “jaja ff drie tvzenders opzegge vanwege reclame” ach ja tegenwoordig is er weinig te doen dan alleen elkaar zwart te maken via internet en tv leuk hoor maak elkaar maar kapot en dan komt weer het programma het spijt me haha LEEDVERMAAK net als hier
    mense nog een fijne leve verders

      /   Reply  / 
  12. bid

    Is Derek Oglivie een goochelaar ?
    Hij maakt in ieder geval geen gebruik van goocheltechnieken. Verschillende bronnen vermelden dat hij gebruikt maakt van de zogenaamde “cold reading” techniek, maar sinds wanneer is dit een techniek die door goochelaars gebruikt wordt ? Ik heb nog nooit een goochelaar gezien die, door in gesprek te gaan met zijn toeschouwers, er achter kwam welke kaart uit een spel met kaarten is gekozen.
    Sommige bronnen vermelden ook dat hij gebruikt maakt van technieken als `intimidatie` en `afleiding`. Nu wordt volgens mij de eerste zelden tot nooit gebruikt om een goocheltruc tot een goed einde te brengen en afleiding is geen techniek op zich, maar wordt meer gebruikt om techniek die de goochelaar gebruikt voor zijn truc te verhullen.
    De zeer waarschijnlijk door Derek Oglivie gebruikte technieken zijn naar mijn mening dan ook eerder methodes om informatie los te krijgen bij toeschouwers en hebben niks met goochelen te maken.

      /   Reply  / 
  13. Nick.Ludwiczak

    Ja ik zou zoveel willen weten over mijn Moeder?En over mijn ziekte ,of ik nog de tijd krijg om af te maken ?Miljoenen vragen en geen antwoord!Zou het antwoord door Derek gegeven kunnen worden?Ik weet niet heb er geen vertouwen in!

      /   Reply  / 
  14. Paula van Wordragen

    Derek voor Char spelen, laat me niet lachen, Derek is goed, Char werkt met een oortje.
    Trouwens er zijn mensen in Nederland, waaronder ik die dit ook kunnen.
    Altijd wordt er gekeken naar iemand die bekend is. Als je goed bent hoef je je niet te bewijzen zoals in het Zesde zintuig. Dan bewijs je jezelf.

      /   Reply  / 
  15. Nick.Ludwiczak

    Had weer zo iets van hoe weet hij dit???
    Wat is zijn truc????Zou het toch waar zijn?????IK weet het niet hij zou me kunnen overtuigen maar dan moest hij me wel iets laten weten wat alleen ik weet!

      /   Reply  / 
  16. annie

    Ik zou graag een persoonlijk consult van Derik willen er is zoveel gebeurd in mijn leven en nog steeds.
    graag uw reactie

      /   Reply  / 
  17. annie

    Graag wil ik u vragen om een consult er is zoveel en nog gebeurd in mijn leven dat ik het zoms niet meer weet

      /   Reply  / 
  18. Linda F

    hallo wie ken me helpen ik wil graag naar een sessie van baby’s wil is wet (derek)maar ik weet niet hoe ik dat kan regelen en aangezien dat ik een zoontje heb met veel drift buien wil ik er toch graag heen om te kijken of derek mij ken helpen ik hoor het graag als iemand weet hoe ik dat moet doen

    mvg. linda

      /   Reply  / 
  19. annie disseldorp

    Bij mijn vraag om een consult met Derik staat antwoord
    Als ik dat aanklik krijg ik weer deze
    Doe ik iets verkeerd?
    Annie

      /   Reply  / 
  20. Semi

    Hai Linda,

    Die knop antwoord is bedoelt om te reageren op het bericht van die persoon die dan op deze pagina komt te staan.

    Je krijgt dus geen persoonlijke antwoorden te zien op jou bericht via die knop.
    Alle berichten komen op deze pagina te staan.

      /   Reply  / 
  21. Semi

    Sorry, dat bericht hierboven was voor Annie ;-)

    Deze is voor Linda,

    Als je zijn site (http://www.derekogilvie.com/flashindex.html) bekijkt dan staat er op de begin pagina onderaan in de tekst:
    Dat je via het contact forumulier contact kan opnemen.

    Ik zou zeggen, probeer het!

    Succes!

      /   Reply  / 
  22. marcha

    Hoi,

    Ik ga 14 okt naar derek oilvie in amsterdam.
    Er zijn nog kaartjes van 10 oktober tot 14 oktober. Mijn moeder is op 56 jarige leeftijd overleden na een lang ziekbed en het is nu 2,5 jaar geleden. Ik heb nog zoveel vragen en bevestigingen nodig. Ik vind het heel spannend. Ik hoop dat het je lukt om kaarten te krijgen en je vragen beantwoord krijgt door derek.

    Groetjes Marcha

      /   Reply  / 
  23. Semi

    Hey Marcha,

    Bedankt voor de melding dat Derek weer optreed. zojuist mijn kaarten besteld!

      /   Reply  / 
  24. Linda

    Hallo,
    ik was te laat met bestellen van kaartjes!
    En nu hebben ze geen kaartjes meer bij topticketline!
    Wel bij andere sites maar dan voor 190,- en hoger!
    Ik zag ook een site met kaarten van 60,-!
    Maar ik weet niet welke site betrouwbaar is en waar ik nu het beste de kaartjes kan kopen!
    Kan iemand mij helpen?
    Groetjes Linda

      /   Reply  / 
  25. Linda

    Sem, dank je wel!
    Heb nu 2 kaarten besteld voor 19 oktober!
    Apart de dag ervoor stond alles op verkocht!
    Maar, geeft niet heb nu de kaartjes!
    Thanks!
    Groetjes Linda

      /   Reply  / 
  26. Sjaak

    0gilvie is de Jomanda van morgen.
    Denk na mensen. Als je met een verlies zit, praat dan met lotgenoten, niet met een maffe Schot die doet alsof ‘ie met spoken kan praten. Lotgenoten kunnen je helpen het verdriet te verwerken, er mee om gaan. 0gilvie maakt misbruik van je zwakke emotionele toestand en pakt nog meer van je af: je geld. Goede hulp bij rouwverwerking is bruikbaar voor het leven. Een kaartje 0gilvie wil je over een jaar, misschien twee niet meer terug zien. Bovendien betaal je tot 160 euro voor een uiterst kleine kans dat ‘ie jou eruit pikt.

      /   Reply  / 
  27. johan

    wij vinden Derek de babyfluisteraar een leuk programma,maar is niet te volgen omdat de achtergrond muziek ta hard staat, jammer

      /   Reply  / 
  28. janna

    hallo, ik heb een vraagje
    weet iemand misschien wanneer derek in 2009 in nederland komt? en hoe ik dan kaartjes kan halen?
    En de vraag is weet iemand misschien hoe ik voor een vriendin van me kan regelen dat derek in gesprek komt met mijn vriendin..?
    hoop snel reactie te krijgen,

    groetjes janna

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>