Bijna-dood-ervaring Margje Teeuwen in RTL-show 71° Noord

Volgende week begint 71° Noord op RTL 5, een survival-contest in Noorwegen tussen bekende Vlamingen en Nederlanders. Het programma is al enkele maanden terug opgenomen, maar zo vlak voor de eerste uitzending komen de smeuïge verhalen naar buiten. Niet smeuïg maar wel schokkend is het verhaal van deelnemer Margje Teeuwen. Ze raakte bij een slee-ongelukje zo ernstig gewond, dat ze niet veel later met een trauma-helikopter moest worden afgevoerd.

De kandidaten van 71° Noord moeten met een soort sleetje een gletsjer afglijden. Met een noodgang gaan ze naar beneden en Margje maakt een scherpe bocht. Iemand anders kan Margje daardoor niet ontwijken en krijgt een frontale botsing. Margje klaagt meteen na het incident dat ze moeite heeft met ademhalen, maar zet stug door.

Een paar uur later geeft ze toch aan dat het niet meer gaat. De dokter kijkt en besluit haar mee naar het dal te nemen op de scooter. Onderweg moet Margje vechten om niet haar bewustzijn te verliezen. Beneden aan de berg staat de traumaheli te wachten.

De uiteindelijke diagnose: een aantal gebroken ribben, waarvan er eentje de long heeft geperforeerd. Daar zit een gapend gat van 5 centimeter, waardoor de ademhalingsproblemen eenvoudig zijn verklaard.

71° Noord is vanaf volgende week te zien op RTL 5.

Zie ook:
- Nieuwe RTL-show 71° Noord: kruising Robinson en Peking Express

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Bijna-dood-ervaring Margje Teeuwen in RTL-show 71° Noord

  1. Tabloid

    2be.be heb je gekeken

      /   Reply  / 
  2. aaltvandenham

    Een bijna dood ervaring is toch echt wel heel iets anders dan wat Margje Teeuwen heeft meegemaakt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>