Showbizoorlog tussen Robert Jensen en Astrid Joosten

En er is een nieuwe showbizrel geboren. Astrid Joosten heeft de aanval geopend op Robert Jensen die op zijn beurt gisteren de oorlog heeft verklaard. Het zit zo: Astrid Joosten heeft dit weekend een interview aan De Telegraaf gegeven. Daarin zei ze: "Jensen. Vreselijke man. Zo vals en ijdel en vervelend. Het straalt er van alle kanten vanaf dat hij onsympathiek is en ik heb uitnodigingen van zijn kant ook altijd afgeslagen. Hij is alleen maar met zichzelf bezig." Gisteren sloeg Jensen in zijn talkshow terug. "Ik vind je een ongetalenteerde, een verwende, er niet meer toedoende, overgesubsidieerde, volgevreten trut!"

Volgens de presentator kennen de twee elkaar niet. "Astrid: leuk dat je het over me gehad hebt, we hebben elkaar nog nooit ontmoet. Ik vind het heel mooi dat je dat over mij zegt, je kent me helemaal niet." Hij gist naar de aanleiding. Zo zou het interview zijn ter gelegenheid van haar 75ste verjaardag (ze wordt deze maand 50) en fileert haar vervolgens door haar te herinneren aan haar legendarische programma's… die er volgens Jensen niet zijn.

"Astrid Joosten zegt dat ik teveel met mezelf bezig ben. Dat ga ik veranderen. Ik ga nu met haar bezig zijn eventjes." De uitzending kijk je hier terug. En verder wachten we rustig af hoe deze oorlog zich verder ontwikkelt.

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Showbizoorlog tussen Robert Jensen en Astrid Joosten

  1. Ramon

    Een woord meer niet Zielig. Van beide kanten.

      /   Reply  / 
  2. Claire

    Gelijk… ze heeft gelijk en dan is ze dik nog vergeten.

      /   Reply  / 
  3. Cyril

    ‘Volgevreten trut’, en dat zegt de man met de meest vadsige plofkop die de Nederlandse tv-wereld (helaas) rijk is. Als je zo’n lul als Jensen bent, dan moet je dergelijke kritiek maar gewoon over je heen laten komen.

      /   Reply  / 
  4. mart

    Go Jensen !!!!!!!
    wordt vanavond weer lachen.
    Wat een vuile hoer zeg die astrid joosten, zoiets hoort niet op de tv

      /   Reply  / 
  5. lizz

    go jensen!!…btw ..wie is astrid joosten. hahaha. waarschijnlijk heeft ze even geen aandacht (ik vraag me af of ze die ooit wel gehad heeft, maargoed) en wil ze wel eens weer ‘iets van zich laten horen’. en wat zegt ze eigenlijk? zoveel mensen hebben dezelfde kritiek op jensen geleverd, dus iets nieuws vertelt ze ook niet. aandachttrekkerij. gelukkig gaat jensen er grappig mee om, zoals altijd.

      /   Reply  / 
  6. Dario

    Astrid Jensen, dat is toch de Caroline Tensen van de VARA, en dan gestyled door Sheila “m’n oma ziet er geiler uit” de Vries?

      /   Reply  / 
  7. möök

    Ben bang dat als Jensen van de Vara was geweest er weinig aan de hand was. Is Paul de Leeuw niet een vergelijkbaar type?

      /   Reply  / 
  8. dick

    Nee, vind Paul oa subtiel, gezellig en sociaal.
    Jensen niet, deze ego heeft altijd poep en pies-humor ten koste van anderen. En ter meerdere glorie van hemzelf. Vind hem nog flauwer als Geeer & Goor. En dat met lachmachine. Bovendien heeft hij een volgevreten marmottenkop.

    Astrid is gezellig, vriendelijk, intelligent, sociaal en een prima presentatrice. Zou zeggen: laat die vetklep toch……Asrid Joosten is goed bezig, vind ik tenminste.

      /   Reply  / 
  9. shidu

    Astrid Joosten geeft aan vrijwel nooit naar de commerciële omroep te kijken. Toch opvallend dat ze dan met zo`n scherpe aanval komt, een aanval die je niet kan baseren op één of twee afleveringen. We kunnen dus niet anders concluderen dat het nette, keurige muurbloempje strid Joosten regelmatig naar de talkshow jensen. Opvallend dat een omhooggevallen, quasie intelligente zichzelf overschattende bejaarde zich in zulke “pulp” interesseerd. Daar is mevrouw Joosten toch veel te goed voor, Jensen is toch alleen voor het schoom der natie.

    en dan nog iets; Iemand die Paul de Leeuw sociaal noemt kan op geen enkele manier serieus genomen worden in de maatschappij. Zo iemand kan alleen een belangrijke functie vervullen op een kleuterschool voor kinderen met het syndroom van Down.

      /   Reply  / 
  10. dick

    Ben het alleen met de kwalificatie PULP (mbt Jensen) eens in vorige reactie. Mijn vrouw kijkt wel eens naar hem, geen probleem want dan doe ik wat anders. Laatst had hij een aflevering of 4 de domste elementen rondhangen die Nederland arm is…..en maar afzeiken. Och, och wat jammerlijk.

    Op dit soort Jensen-humor en spottend met het handicap van een ander, ga ik dus niet in: “Zo iemand kan alleen een belangrijke functie vervullen op een kleuterschool voor kinderen met het syndroom van Down”. Zucht, dacht dat dit land na De Gouden Kooi toch al diep genoeg was gezonken. Komt er nog een geslachtsloze shidu voorbij.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>