RTL snijdt weer ouderwets in lichamen

Halverwege de jaren '90 kon je vrijwel elke avond wel naar een (cosmetische) operatie op televisie kijken. De make-over-programma's verdrongen elkaar bijna van de buis. Die trend is inmiddels weggeëbd, maar RTL 8 gaat vanavond weer ouderwets in lichamen snijden. Het programma heet Naar de Kliniek en volgt elke week drie mensen die om noodzakelijke of cosmetische redenen onder het mes gaan.

In de eerste aflevering van Naar de Kliniek staan Angela, Lammert en Vicky centraal. Angela ondergaat een zogeheten liposculptuurbehandeling, waarbij veel vet wordt weggezogen. Een noodzakelijke operatie, omdat Angela anders in een rolstoel terecht zou zijn gekomen.

Lammert is 32 jaar en bezocht twintig jaar niet de tandarts. Inmiddels durft hij zich nergens meer te vertonen vanwege zijn slechte gebit. Hij stapt over zijn vrees heen en laat zijn hele gebit onder handen nemen.

Vicky viel 50 kilo af en is blij met dat resultaat, maar is nog niet helemaal gelukkig met haar lichaam. Haar borsten zijn behoorlijk gaan hangen en daarom laat ze die liften.

Naar de Kliniek, 20.00 uur, RTL 8

Zie ook:
- Robert Schoemacher naar RTL

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “RTL snijdt weer ouderwets in lichamen

  1. Pieter

    Lol, eindelijk krijgt RTL 8 eens een programma dat niet tweedehands is… :P

      /   Reply  / 
  2. otto

    rtl dat doet rtl al geruime tijd in progamma de gouden kooi , door ontoelaatbare dingen toe te laten van bepaalde spelers en geen rechte lijn te volgen waar de ene een exit voor krijg gaan ze de regels verbuigen om zo’n speler maar in te houden . dus corruptieze snijden zich daardoor in de vingers oftewelin hun omroep bestel.dus rtl trek het recht nu het nog kan.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>