Daphne Bunskoek wilde beelden zoenende Georgina niet uitzenden

Als het filmpje van een vreemdgaande Georgina een 1 april-grap is, dan heeft uitzender RTL Boulevard zich ook voor het karretje laten spannen. Het programma ontkent betrokkenheid in een eventueel complot. Sterker nog; er is gisteren stevige discussie geweest of het filmpje wel uitgezonden moest worden. Daphne Bunskoek zegt spijt te hebben van de vertoning. Ondertussen geven Georgina en Jort niet thuis.

Voor degenen die het niet hebben gezien gisteren: in de coverstory zond RTL Boulevard beelden uit (opgenomen met een mobiele telefoon) waarin Georgina Verbaan intiem is met Pieter van der Wielen, medepresentator van Noorderlicht Nieuws. De beelden zijn door een amateur opgenomen en integraal uitgezonden in de uitzending van maandag.

"Ik vind dit te ver gaan", zegt Bunskoek nu. Mogelijk is de relatie van Jort en Georgina door publicatie van dit filmpje op de kloppen gelopen. "Jij (Albert, red) was er gisteren niet, je zit in een andere samenstelling en wilt elkaar dan toch helpen. We hebben het er over gehad, wel of niet uitzenden. Ik zei dat we het niet moesten doen, achter de schermen is er voor gekozen het toch te doen. Daar heb ik nu spijt van", vertelt de presentatrice zojuist in het programma. Ze neemt zich voor een volgende keer dergelijke beelden wel te onthouden aan de kijker.

Zelf ben ik er van uit gegaan dat Boulevard gisteren een 1 april-grap in werking heeft gezet. Door het filmpje maandag uit te zenden, zouden alle media op dinsdag (1 april dus) massaal inhaken op de stunt. Maar die optie lijkt nu dus wel nihil geworden. En dan begrijp ik het ook niet helemaal van Boulevard, om het zo uit te zenden. Altijd een keurige showbizrubriek. Vreemd, heel vreemd.

Zie ook:
- Het rommelt bij RTL Boulevard

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Daphne Bunskoek wilde beelden zoenende Georgina niet uitzenden

  1. Lin

    Mwah, RTL Boulevard is er wel een programma voor om dat soort dingen uit te zenden.

    Maar ik blijf toch ook denken dat het een 1-april grap is.. ik bedoel, Georgina zou toch niet echt zo dom zijn om als BN’er en plein public uitgebreid een andere man af te gaan zitten lebberen? In deze tijd is er daar dus met de huidige mobieltjes zo een opname van te maken… Dat is dan de keerzijde van het BN’er zijn.

      /   Reply  / 
  2. Geert Schipper

    Geen 1 april grap tot nu toe, anders hadden Georg en Jort dat wel bekend gemaakt, bijvoorbeeld in De Wereld Draait Door. Wat eentreurige vertoning trouwens va een stamelende Daphne Bunskoek. Drie jaar lang op het succes van RTL Blvd meeliften en nu afstand nemen. Terwijl ze er gisteren gewoon bij stond en toen nauwelijks wat zei. Hypocriet en erg intelligent kwam het ook niet over.

      /   Reply  / 
  3. Miranda

    Ik ben zeer benieuwd hoe het nu verder gaat in huize Kelder/Verbaan..
    Wat ze heeft gedaan kan echt niet door de beugel,en omdat het voor iedereen te zien was moet ze ook zo fair zijn om erover te praten.
    Je gaat toch niet zo publiekelijk zitten te tongen.
    Dussssssssss Georgina…voor de draad ermee…..

      /   Reply  / 
  4. SRT11

    Jort Kelder bij VPRO Nooit Meer Slapen:
    Het was blijkbaar geen publiciteitsstuntje…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>