Leegloop bij TMF: Nikkie Plessen terug naar RTL

Voor de vierde keer in een jaar tijd verliest TMF een boegbeeld. Na Miljuschka, Valerio en Damien houdt nu ook Nikkie Plessen het voor gezien. In oktober verlaat ze na slechts twee jaar alweer het muziekstation. Ze keert terug naar RTL, waar ze eerder al jarenlang was te zien in de serie Kees & Co. Nu gaat het om een presentatieklus bij RTL 5. Waar ik het bij haar drie collega's om een gemis vind gaan van de zender, kan TMF deze veejay volgens mij missen als kiespijn.

Sorry, ik heb het nu eenmaal nooit gezien in Nikkie. Gewoon een meisje met een glimlach die verder alles opzegt wat je haar ingeeft. Ik zie in haar helemaal niets echts of oprechts, het is allemaal erg oppervlakkig.

In die zin begrijp ik ook niet wat RTL 5 in haar ziet. Maar die maken wel vaker een vergissing, want ik had precies hetzelfde toen ze Renate Verbaan binnenhaalde. En die heeft haar geld ook nog niet echt waargemaakt bij de zender; Project Catwalk scoorde voldoende maar het project Lost in Tokyo werd een regelrechte flop.

Nikkie is dus nog niet meteen weg bij TMF, ze blijft Re:action presenteren en krijgt vanaf september ook het programma Zeg Sorry. Valerio stapt per 1 december op. TMF heeft dus nog even de tijd om vervanging te zoeken. Want met alleen Sascha, Saar en Soumiya gaan ze het niet redden.

Zie ook:
- Veejay Damien Hope weg bij TMF
- BNN haalt TMF-veejay Valerio Zeno binnen
- TMF: Miljuschka out, Sascha in

18 Reacties // Reageer

18 thoughts on “Leegloop bij TMF: Nikkie Plessen terug naar RTL

  1. Michel

    Ik ben het helemaal met je eens, Herman. Ik moet nog steeds lachen om het pijnlijke interview dat ze had met de oud-’zanger’ van Milli Vanilli.

      /   Reply  / 
  2. vinn

    Ik vind haar juist de leukste, ze ook de populairste VJ, maar mijn solicitatiebrief naar tmf is al onderweg

      /   Reply  / 
  3. Hees

    Ze lacht teveel om niks. Gaat Saar nu naar Discovery Channel???

      /   Reply  / 
  4. x Cynthia.

    ik vind Nikkie zeker niet nep of onoprecht en denk dat ze met het verlies van Nikkie ook veel kijkcijfers zullen verliezen. Ik vind juist dat ze Damien wel kunnen missen als kiespijn. =S

      /   Reply  / 
  5. //DESH\\

    Soumya kan blijkbaar niet presenteren (ze doet alleen maar onderzoekjes enz.) Saar is nog wel leuk en spontaan en Sascha kan er ook nog wel mee door, nu er geen gillende dames meer in de buurt zijn!

    En laten ze die Amyr (ofzo) die de Superchart presenteert snel ontslaan!

      /   Reply  / 
  6. Welpie

    Nikkie is cool

      /   Reply  / 
  7. Richard

    Wat een ontzettend slecht recensie zeg. Nicky is juist de beste. Ze is de beste!!!!. heeft goede babbel en tilt tmf naar een hoger level. Vind sasja juist slecht. dat zij weg gaat komt tmf niet ten goede.

      /   Reply  / 
  8. Bas

    Dan wil je deze meid niet in het echt meemaken.
    Kan me nog herinneren dat ze nog bij haar ouders woonde en dat ze het een beetje te hoog in dr bolletje had.

    Die mensen schuif ik gelijk aan de kant.
    Misschien dat ze een beetje is bijgetrokken maar daar geloof ik weinig van.

    Maar in ieder geval succes daar bij RTL.
    Nog even en TMF kan opgedoekt worden of verkocht worden aan mij. Maak ik er weer een leuk zendertje van met CLIPS !!!

      /   Reply  / 
  9. michel

    (ik ben een andere dan de bovenste) Ze is geen topper maar past wel bij Rtl5. Persoonlijk had ik van de vrouwen bij Tmf eerder Saar aangetrokken. Ook had ik Valerio (maar die is nu bij Bnn) en Damien al lang naar me zender gesleept. Damien kan nog dus RTl5 waar wachten jullie op! Zie hem wel in een nieuwe late nigth samen met Nikkie en als co host van Elize bij So you think you can dance.

      /   Reply  / 
  10. Michel 2

    Welke presenatoren zijn dan nu aan RTL5 verbonden?

    Bridget Maasland, Roeland Fernhout, Elize, Nikkie Plessen, Robert Jensen, Henrik de Groot, Daphne Deckers, Cynthia Abma, Renate Verbaan, Ernst Paul Hasselbach & Chris Zegers toch?!?!

      /   Reply  / 
  11. lizz

    omdat lost in tokyo slecht scoorde kan je niet meteen concluderen dat renate een slechte presentatrice is. talpa scoorde ook heel erg slecht en daar had john hele goede presentatoren uitgezocht. het gaat meestal gewoon om timing en het programma zelf en dan hoeft de presentator niet perse slecht te zijn.

      /   Reply  / 
  12. PINHEAD

    Ik vond Nikki juist leuk net met Valerio en Miljuschka.

    Nikkie past juist heel goed bij RTL 5 net als EliZe.Naast het presenteren moet je natuurlijk ook iets moois hebben om naar te kijken…

      /   Reply  / 
  13. PINHEAD

    P.S. Nikki was toch langer bij TMF dan Valerio?!! Want toen was ze zien met Renate en Miljuschka,Valerio was er toen nog niet volgens mij…

      /   Reply  / 
  14. michel

    Valerio was er eerder alleen was hij toen niet te zien bij Reaction en s’avonds. (wat later wel gebeurde) Hij deed toen alleen maar Wakker worden.

      /   Reply  / 
  15. Rick

    Ik zal haar niet missen! Wat is zij nep zeg! Ze irriteert me en is heel erg gemaakt in haar presentatie.. Vind haar wel een goede actrice en hoop dat ze weer in een serie gaat spelen, dat kan ze namelijk wel..

      /   Reply  / 
  16. Madelon

    Ik ben het met de recencie eens, ik vind nikky erg nep en standaard. Wat gaat ze in godsnaam doen bij RTL 5?
    Ik vind Saar de beste aanwinst vn TMF in lange tijd, die zie ik in de toekomst in allerlei programma’s.

      /   Reply  / 
  17. Janneke

    Hey Herman,
    misschien moet je je stukje nog eens nalezen op spelfouten… Triest dat jij dit schrijven mag.
    Als je niet eens fatsoenlijk kunt schrijven vind ik niet dat je het recht hebt om iemand zo af te zeiken.

      /   Reply  / 
  18. RJ

    Beste Janneke,

    In dat geval mag half Nederland niet meer iemand “afzeiken”, aangezien het spellingsniveau op de diverse sites (telegraaf, geenstijl etc) van een erbarmelijk laag niveau is.

    Verder is het gewoon zijn mening. Daar kan je het mee eens zijn of niet, maar ik dacht toch dat iedereen recht heeft op zijn eigen mening. Verder zou het prettig zijn als je zijn mening zou weerleggen met feiten, maar in plaats van je op de inhoud te concentreren, houd jij je alleen maaar bezig met het uiterlijk waarin het gebracht wordt. Iets wat verder niet echt van belang is.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>