Echte Gooische Meisjes verdienen niets aan RTL-show

Ik heb alleen nog maar een paar voorstukjes gezien, maar volgens mij wordt Echte Gooische Meisjes het leukste RTL 5-programma van dit seizoen! Producent Eyeworks scharrelde vijf babes uit het Gooi bij elkaar en zette de camera er bovenop. In de montage is Beau van Erven Dorens als voice-over gebruikt, dat wordt dus een zoetsappig toontje. Maak kennis met de meisjes in hun natuurlijke habitat. Bo, Pauline, Kimberly, Florine en Leslie hebben zich alleen wel een beetje laten naaien.

Want waar Eyeworks en RTL ongetwijfeld bakken met geld gaan binnenhalen over de rug van deze vijf Gooische Meisjes, verdienen ze er zelf helemaal niets aan. Ze krijgen 0,0 gage. Wel is er een onkostenvergoeding als de dames een activiteit ondernemen, zoals golfen in Wassenaar, een bezoekje aan de poloclub of een reisje naar Brussel.

Dat zal bij de tweede serie wel anders worden geregeld. Het kan niet anders dan dat Echte Gooische Meisjes een hitserie gaat worden. Volgens mij gaat half Nederland met de mond open van verbazing kijken wat deze meisjes doen en laten. Ze zullen uitgroeien tot bekende Nederlanders, puur door alleen zichzelf te zijn. Iedereen zegt straks tegelwijsheden als 'liever verwend dan verwaarloosd'. Ik heb er zin in!

Overigens waren er aan het begin van de opnames zes meisjes, maar Tinque heeft zich teruggetrokken. Blijven over: Bo Wilkes, Leslie Keijzer, Kimberly Bosman, Pauline Wingelaar en Florine Hofstee.

Echte Gooische Meisjes, 21.45 uur, RTL 5

Zie ook:
- Even voorstellen: Echte Gooische Meisjes
- Eyeworks werkt aan Gooische Meisjes

21 Reacties // Reageer

21 thoughts on “Echte Gooische Meisjes verdienen niets aan RTL-show

  1. Mart

    Moet het eerst nog maar zien of dit een hit gaat worden. Hoeveel kijkers (welk marktaandeel) moeten ze dan volgens jou halen om een hitserie te worden?
    Denk zelf dat ze zo’n 480.000 kijkers zijn die dit gaan volgen, eerste uitzending zal iets hoger liggen tegen de 550.000 aan denk ik. Bij een hit denk ik toch echt aan zo’n 800.000 kijkers.Al hebben ze natuurlijk wel een goed lead-in met SYTYCD wat bij de liveshows wel richting de 600.000 zal oplopen.

      /   Reply  / 
  2. !#Michael#!

    Dit lijk mij ook de hit van dit najaar … dit zou nog wel eens een van de best bekeken RTL5 shows uit de geschiedenis kunnen worden … verwacht er erg veel van en de promotie was natuurlijk ook gewoon top …

    Ik kijk hier al heel lang naar uit, en het Gooi is ook gewoon populair he ;)

      /   Reply  / 
  3. !#Michael#!

    Hoewel dit na Gooische Vrouwen op RTL4 natuurlijk helemaal een mega knaller was geweest in tegen stelling tot NPL: wat schat je? …

      /   Reply  / 
  4. #Michel#

    Ik denk dat kijkers eerder een afkeer zullen hebben van deze ‘airheads’.

    Hooguit 350.000 kijkers.

      /   Reply  / 
  5. Fleur

    ik hoorde de meiden gister in de uitzending van de Coen en Sander show, was niet zo onder de indruk, ik weet niet of dit soort mensen lekker valt bij het publiek tijdens de huidige kredietcrisis

      /   Reply  / 
  6. Marciano

    Het leek mij ook wel leuk tot ze aanschoven bij Life & Cooking, dat gesprek liep voor geen meter! Maar ik geef ze een kans in de serie. Wel jammer dat ze met de tijd schuiven.

      /   Reply  / 
  7. vinn

    Haha ja ieder1 zegt strx.. nou ik zeg door voor stukje alleen al zo 3x per dag beter verwend dan verwaarloosd en beter te duur dan niet te koop.. Ik woon dan niet in het gooi maar volgens mijn omgeving ben ik ‘verwend’ dus ik dik het maar ff aan :P

      /   Reply  / 
  8. Mark

    Jammer van Tinque, het is de prachtigste en meest belachelijke naam die ik ooit heb gehoord.

      /   Reply  / 
  9. John

    Enorme tegenvaller.
    Richtingsloos, net niet leuk, te gespeeld en gewoon saai.
    Met wat pittige uitspraken en gebleekte sterren maak je geen 24 leuke minuten blijkt.

      /   Reply  / 
  10. Chiel

    De eerste scene was DUIDELIJK gespeeld, verder was het niet heel grappig, leuk of boeiend….

      /   Reply  / 
  11. Eva

    Dit lijkt me dus 3x niets. Ze zullen uitgroeien tot BNers door zichzelf te zijn? Belachelijk dat je tegenwoordig niets meer hoeft te kunnen…Trouwens vind ik ze er vrij ordinair uitzien, een echt gooisch meisje heeft veel meer klasse

      /   Reply  / 
  12. Fruitcake

    Wat een kansloos programma is dit zeg…

    En dan ook nog 707000 kijkers :/

      /   Reply  / 
  13. Suus

    Weet iemand van jullie toevallig van wie de theme-song is?
    Ik vind het echt een superlekker nummer, maar ik kan het nergens vinden omdat ik niet weet van die het is of hoe het heet :(

    Alvast bedankt!

      /   Reply  / 
  14. E

    Jamie Lidell – Another Day !

      /   Reply  / 
  15. Suus

    Heel erg bedankt, E!!

      /   Reply  / 
  16. miriam

    Echt geweldige serie !

      /   Reply  / 
  17. Sebas

    Wat is er precies zo bijzonder aan het leven van de dames?
    Ja, ze hebben meer geld te besteden dan de gemiddelde mens, maar echt extreem kan ik dit ook niet noemen. Naar Brussel om te shoppen, is dat nou zo extreem of uberhaupt bijzonder? Nee toch?
    En een lekkere lunch willen we toch allemaal als we een dagje weg zijn?
    Ik zeg: overhyped!

      /   Reply  / 
  18. ECHTE gooise ladies

    dit progamma is echt belachelijk,we komen zelf uit het gooi en denk maar niet dat dit normaal is. De bakker wordt ook bij ons gewoon bakker genoemd!! Het hele progamma is fake!en de nissan is gratis! dus: kom zelf is eeen kijkje nemen en ga niet naar die domme wijven kijken die denken dat ze een herseninhoud ook kunnen kopen!

      /   Reply  / 
  19. ECHTE gooise ladies

    dit progamma is echt belachelijk,we komen zelf uit het gooi en denk maar niet dat dit normaal is. De bakker wordt ook bij ons gewoon bakker genoemd!! Het hele progamma is fake!en de nissan is gratis! dus: kom zelf is eeen kijkje nemen en ga niet naar die domme wijven kijken die denken dat ze een herseninhoud ook kunnen kopen!of ga niet stoer doen en denken dat je alles weet alleen door naar dat programma te kijken!

      /   Reply  / 
  20. Milou

    Theme-song: Jamie Lidell – Another Day

      /   Reply  / 
  21. Bri

    Weet iemand hoe dat nummer heet dat ook vaak tijdens de serie gedraaid wordt, soort Adèle achtige stem. Ik heb geen woord kunnen verstaan dus ik hoop dat iemand het zo weet! Bvd!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>