Nog geen nieuw seizoen 24, wel film Redemption

Een nieuw seizoen van de populaire serie 24 laat nog even op zich wachten. Door de staking van scriptschrijvers in Amerika kwam dat op zijn gat te liggen. Maar de makers van 24 wilden toch graag doorgaan. Dus kwam het idee van een film. Vorige week is 24: Redemption in Amerika uitgezonden, nu al mag RTL 5 de film uitzenden.

De film vindt in real time plaats tussen 3 en 5 uur ‘s middags op een dag in 2017, waarop de eerste vrouwelijke president van de Verenigde Staten, Allison Taylor, haar ambtseed aflegt. Tegelijkertijd vindt er in het fictieve Afrikaanse land Sangala een militaire staatsgreep plaats. Hiervoor hebben de rebellen kindsoldaten nodig, die ze uit de Sangalese school van Carl Benton willen halen.

Ondertussen is Jack Bauer de hele wereld overgereist om zijn arrestatiebevel te ontvluchten (in verband met de opheffing van CTU en de bijbehorende rechterlijke vervolgingen) en is hij aanbeland bij de school van Benton, waar hij juist op het moment van de staatsgreep naar elders wil vertrekken. Jack Bauer besluit om met zijn vriend Benton de kinderen te redden door ze naar de Amerikaanse ambassade te brengen, alwaar ze met de laatste helikopter geëvacueerd kunnen worden uit het land.

Het zevende seizoen van 24 wordt begin 2009 verwacht op RTL 5. Tot die tijd moeten we dus op deze film teren.

24: Redemption, 21.30 uur, RTL 5

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nog geen nieuw seizoen 24, wel film Redemption

  1. Hannah

    De serie 24 houdt mij altijd op het puntje van mijn stoel. Als de laatste tonen klinken, baal ik dat de aflevering eindigt. Om met spanning naar de volgende week (weken) uit te kijken.
    Deze film beantwoordt ruimschoots aan dezelfde verwachtingen als de serie. Topfilm, top-acteerwerk. Supergaaf!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>