Beau wil Boulevard niet meer doen

Heibel in de tent! Beau van Erven Dorens is boos op Albert Verlinde. Zo boos zelfs, dat hij voorlopig geen RTL Boulevard meer wil presenteren. RTL Boulevard besteedde gisteren en vandaag aandacht aan het nieuwe boek van Beau, maar dan vooral over het vermeende plagiaat. Pijn zou erg lijken op 99 Francs van Frédéric Beigbeder, zo bracht Boulevard gisteren. “Sinds gisteren moet ik me telkens verweren. Terwijl ik mijn karakter al in 1993 heb bedacht en in Propria Cures heb beschreven”, aldus Van Erven Dorens zojuist in De Wereld Draait Door.

Een uur eerder had Verlinde hem het voordeel van de twijfel gegeven. “Als je de dolk er uit trekt, begint het bloeden pas”, zegt Beau daarop. “Dat warme nest waar ik vandaan kom, geeft me een trap na. (…) Ik zit hier te trillen van woede.” Hij is vooral boos op Verlinde, die hem op ongelukkige wijze heeft geconfronteerd met de gelijkenis. “Dat zit daar maar terwijl hij uit beide boeken geen bladzijde heeft gelezen!” Volgens Beau zijn er wel grote verschillen tussen de twee titels, alleen heeft hij nu de schijn van kopieerder over zich.

‘Gelukkig’ voor RTL hebben ze net Humberto Tan ook aangewezen als frequente vervanger van Winston Gerschtanowitz, valt daar geen concreet probleem.

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Beau wil Boulevard niet meer doen

  1. boer

    Dat ik Albert een irritant mannetje vind dat wist ik al. Maar nu gedraagt ie zich toch echt als een naaiende eikel die zijn hoofd in de verkeerde gaten stopt. Grove manier om te zeggen dat ie zich onjuist met zaken bemoeid waar hij niet genoeg kennis van heeft.

    Beau, jij haalt dan een niet al te slimme actie uit met van de brug te springen, maar daarmee bejegen je anderen tenminste niet onjuist.
    Echt een actie waar je maar om moet lachen want zeiken doen wee al genoeg in dit kikkerlandje.

    Groetjes
    Mw. Boer

      /   Reply  / 
  2. boer

    Eigenlijk zeik ik nu ook, maar dan op Albert, maar het is ook zo’n zeikerd :-) . Toch geloof ik Beau, hij heeft het boek gewoon zelf geschreven

      /   Reply  / 
  3. me

    waar rook is, is vuur !

      /   Reply  / 
  4. Tommy

    Nee, Beau geloof ik ook wel hij word gewoon flink genaaid net als die zegt even een relletje opzoeken van Boulevard een stunt…

    Jammer dat Rtl Boulevard dit doet want ik vind het een goed programma, iets wat je van het kopie Shownieuws niet kan zeggen dat gaat gewoon nergens over!

      /   Reply  / 
  5. WJ

    Is het niet allemaal doorgestoken kaart? Een door beide heren opgezet publiciteitsstuntje? Van wie komt die bewering dat de boeken min of meer identiek zijn eigenlijk vandaan? Het is wel heel knap dat dit naar buiten komt op precies de dag dat Beau’s boek verschijnt. Dan kan niemand het ding toch al gelezen hebben, laat staan vergeleken met een Frans boek van een paar jaar geleden waar haast niemand van gehoord heeft? Het klopt niet helemaal, lijkt mij.

      /   Reply  / 
  6. boer

    Ja daar dacht ik later ook aan. Zou het niet een gezamenlijke stunt zijn, idd??n?
    Wie zal ‘t zegge

      /   Reply  / 
  7. Henk Verheul

    Beau zullen we niet missen, nu nog weg bij deal or no deal, wat een idioot!

      /   Reply  / 
  8. Kees

    Beau the selfkicker!

      /   Reply  / 
  9. Boo

    Heb je die man weleens goed bekeken bij deal or no deal? De casa nova, hahahahahahahahaha

      /   Reply  / 
  10. Pingback: Beau kon slecht huwelijk met Albert niet goed neuken | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>