Benefietshow Voedselbank driewerf succes

RTL, Talpa Content en De Frogers kunnen tevreden terugkijken op Echt Geen Cent te Makken, de benefietshow van gisteravond voor de Voedselbank. Ruim 1,4 miljoen mensen keken naar de live-uitzending die ruim 2,5 uur duurde. Daarin werden een slordige 50.000 donateurs geworven voor de Voedselbank en zijn nog eens giften met een waarde van 2,3 miljoen euro opgehaald.

Met de benefiet-uitzending is ook een einde gekomen aan de bijstands-soap van De Frogers. Dat er een tweede serie komt, lijkt onvermijdelijk. Grote vraag is met welke BN’ers en welk goed doel dit zal zijn.

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Benefietshow Voedselbank driewerf succes

  1. Bart

    De Borsatos next?

      /   Reply  / 
  2. Jeanne

    Wat mij betreft had Natasja Froger het mogen presenteren. Zoals zij verslag deed met het telefoon panel vond ik erg professioneel.

      /   Reply  / 
  3. Jan

    Zou Paul de Leeuw veel gevraagd hebben voor het beschikbaar stellen van Studio Cé en het (verbouwde) decor van Mooi Weer De Leeuw

      /   Reply  / 
    1. Jeffrey

      Niks natuurlijk -.-

        /   Reply  / 
  4. Tommy

    Volgend jaar weer met de kerst

      /   Reply  / 
  5. Jeffrey

    Geen nieuwe serie lijkt mij het beste.

      /   Reply  / 
  6. dirk

    geweldig wat rene en natasja gedaan hebben voor de voedselbank dat verdient van ij groot respect en de soap was ook hel eluk met veel humor,en leuk om es te zine hoe ze leven maar eem groot verschil dus bij hun rijke thuis of hun arme thuis,het zijn emnse naar mijn hart,als zoa alle emsne kwa karakter waren hadden we een betere wereld en daarin mag ik frans en jordy ook neit vergeten en jannes.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>