Beau en Albert hebben het bijgelegd

De showbiz-rel tussen Beau van Erven Dorens en Albert Verlinde is bijgelegd. Verlinde heeft in Boulevard zojuist sorry gezegd voor zijn eerder gedane uitspraken over vermeend plagiaat. “Misschien is het in de toon van het programma zo over gekomen. Maar Pijn is geen plagiaat van 99 Francs, daar wil ik mijn excuses voor aanbieden en het bij deze rechtzetten. Pijn is niet gejat”, aldus Verlinde, terwijl Beau aan de telefoon meeluisterde.

Voor Van Erven Dorens is daarmee de kous af. Hij zal zijn advocaat nu niet opdracht geven voor het aanspannen van een kort geding. “Ik ben hier heel blij mee, nu zijn we er van af en kunnen we er een streep onder zetten. Ik heb hier wel veel pijn van gehad.” Zowel Beau als Albert benadrukken dat het niet gaat om een publiciteitsstunt. Beau neemt nog wel even de tijd voordat hij weer zal invallen voor Winston Gerschtanowitz.

RTL Boulevard plande dit item heel sneaky om 19.20 uur, het moment dat SBS Shownieuws zijn uitzending begint. De rubriek opende zoals verwacht met de rel, maar kon nu niet meer brengen dan een resumee van wat zich de afgelopen dagen heeft afgespeeld. Oud nieuws dus. Velen verdenken Shownieuws ervan items uit Boulevard te plukken, dat is nu dus verijdeld. De Wereld Draait Door kon het nieuws wel brengen, compleet met beelden.

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Beau en Albert hebben het bijgelegd

  1. Sandra

    Daar ben ik er blij, dat ze het bij hebben gelegd. Ook fijn voor Beau, dat Albert minuten lang nog reclame maakte voor Beau’s boek.
    Leuk, dat Beau er toch weer gaat zitten, al kan ik heel goed begrijpen dat hij even tijd nodig heeft om de ruzie te verwerken.

    Overigens verstond ik niet wat Beau zei op de vraag van het invallen. Want hij zei Nou, en toen praatte Albert er overheen dat ze nog meer eerst dit moesten laten bezinken.

      /   Reply  / 
  2. Erik

    “Velen verdenken Shownieuws ervan items uit Boulevard te plukken, dat is nu dus verijdeld.” Opnieuw maakt ons aller Herman Roggeveen zich schuldig aan stemmingmakerij. Op dit hele blog wordt RTL Boulevard uitvoerig bejubeld, de belangen van Roggeveen zijn niet duidelijk.

      /   Reply  / 
  3. Tim20

    Daarin heeft Herman gelijkt. Iedereen zit altijd te roepen dat Shownieuws nog snel items meepikt van Boulevard, nou mooi niet dus.

      /   Reply  / 
  4. Erik (Badduck)

    Fijn, zo’n naamgenoot…

    Mooi dat het bijgelegd is, was niet al te best voor het programma dat écht nieuws brengt, in tegenstelling tot… juist.

      /   Reply  / 
  5. Pingback: Transfer: RTL verliest Beau van Erven Dorens aan SBS 6 | Zappen

  6. Pingback: Beau kon slecht huwelijk met Albert niet goed neuken | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>