Nu al tweede reeks afleveringen Uitstel van Executie

Afgelopen najaar was Uitstel van Executie één van de verrassingen uit het nieuwe tv-seizoen. Sindsdien is de kredietcrisis verder opgelaaid en voelen Nederlanders de recessie. Op de redactie moet het noodkreten hebben geregend, niet verwonderlijk dat er nu al een tweede serie afleveringen wordt uitgezonden.

Martijn Krabbé gaat langs bij de mensen die over de kop dreigen te gaan. Hij helpt ze met de verkoop van het huis, om de financiële schade zo veel mogelijk te beperken. Opdat de hoofdpersonen uit een aflevering een frisse, nieuwe start kunnen maken, hopelijk schuldenvrij of in elk geval met zo min mogelijk schulden.

Krabbé heeft het programma samen met RTL ontwikkeld. Met een vooruitziende blik, zo blijkt nu. Want huizen staan steeds langer te koop en dat kan niet elke huizenbezitter zich veroorloven. SBS komt binnenkort overigens ook met een huizenprogramma waarin schijnbaar onverkoopbare woningen onder de aandacht worden gebracht.

Uitstel van Executie is inmiddels ook een internationale hit, meerdere landen hebben zich gemeld voor het format.

Uitstel van Executie, 20.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Uitstel van Executie met Martijn Krabbé
- Uitstel van Executie gaat de grens over

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Nu al tweede reeks afleveringen Uitstel van Executie

  1. Bernie

    Tis ook gewoon een goed format, zal vanavond wel weer 1,2-1,4 miljoen kijkers trekken.

      /   Reply  / 
  2. elg

    volgens de vernieuwde schema’s van RTL zullen er maar vier nieuwe afleveringen komen. eind april staat alweer het herhalingsteken achter de afleveringen in het schema! Het zelfde geld voor mijn man is klusser op de donderdag (dat vanag eind april om 21.30 word gevolgd door de angstvanger)

      /   Reply  / 
  3. Laila

    Ik vind het een geweldig programma en heel goed gepresenteerd door Martijn! Ben dan ook blij dat het weer begint. Alleen wel jammer als ze er werkelijk maar 4 nieuwe afleveringen voor gemaakt hebben!

      /   Reply  / 
  4. // Freek \\

    Zoals de titel al zegt: ‘Nu al’!
    Van elk RTL-programma dat een succes is, wordt meteen (nog in hetzelfde tv-seizoen zelfs) een nieuwe reeks gemaakt!! Niet alleen Uitstel van Executie, maar ook Ik Hou van Holland, Het Zesde Zintuig, enzovoort… RTL4 melkt echt bijna alles uit!

      /   Reply  / 
    1. Peter

      Ben je niet in de war met SBS, Freek? Volgens mij melken zij echt alles uit hoor. Ga maar eens na hoeveel nieuwe programma’s RTL heeft gebracht afgelopen jaar en SBS. Denk toch dat RTL veel meer heeft gebracht hoor. En dan is ook wel algemeen bekend hoor.

        /   Reply  / 
      1. // Freek \\

        @ Peter:

        Ja inderdaad, SBS6 melkt ook veel programma’s uit, zoals Wie ben Ik… Misschien doen ze het nog wel meer dan RTL4, en RTL4 heeft natuurlijk veel meer nieuwe formats enzo, maar toch… Er wordt wel van bijna elk succes meteen een nieuwe reeks gemaakt… Ik denk dat het beter is als ze er even mee wachten, dan kan het programma iets langer mee. Ik denk dat IHVH wel veel van het zelfde wordt als ze het volgend seizoen wéér zo vaak uitzenden!

          /   Reply  / 
  5. Mart

    De huizen verkopen niet zo best zoals martijn onlangs al aangaf bij rtl vandaag, misschien dat ze die uitzendingen daarna nog niet klaarhebben en alsvast rekening houden met wat HH om later alsnog de rest uit te zenden. Zo zei hij oa dat ze 24 maart al op zender moeten (vandaag dus) en dat nog veel huizen niet verkocht waren.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>