Nieuwe comedy-serie Groen Gras?

Er komt weer een nieuwe Nederlandse comedyserie bij de commerciële omroepen: Groen Gras op RTL 5. Dat meldt Evert Santegoeds vanmorgen op Radio 538. Hierin zou Katja Schuurman de 32-jarige Hannah Groen spelen, die samen met haar 16-jarige dochter Kim (Bo Maerten) naar haar geboorte dorpje Graszicht verhuist om het goed te maken met haar moeder. Alleen weet Katja noch haar werkgever Net 5 ergens van.

Op verschillende wiki’s wordt ook melding gemaakt van deze nieuwe comedy met Katja. Katja maakte vorig jaar de overstap naar Net 5 en is sindsdien alleen daar te zien. Met de dramaserie S1ngle, waar seizoen 2 binnenkort van begint en het 3de seizoen ook al is besteld. Maar ook met haar eigen kindje Return to Sender en Tussen de Oren, dat ook in april weer begint.

RTL heeft lange tijd weinig aan drama van eigen bodem gedaan, terwijl het vroeger toch marktleider was op dit gebied met titels als Sam Sam, Vrienden voor het Leven, Flodder en Baantjer. Maar de laatste jaren waren alleen Voetbalvrouwen en Gooische Vrouwen (uit de boedel van Talpa) te zien. Onlangs is daar Zeg ‘ns Aaa bij gekomen en nu zou dus ook Groen Gras volgen.

Zie ook:
- BNN ziet weer boegbeeld vertrekken: Katja naar Net 5
- Katja en Jeroen van Koningsbrugge zitten Tussen de Oren
- Katja acteert weer in S1ngle op Net 5

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Nieuwe comedy-serie Groen Gras?

  1. Fabian

    Euhm: Gilmore Girls Alert!

      /   Reply  / 
  2. Nick

    Wat apart, er word gesproken over net 5 en jij hebt het vervolgens over RTL??/

      /   Reply  / 
  3. Jenny

    ja inderdaad, ik moest ook meteen aan de gilmore girls denken, ik, als echte die hard gilmore girls fan, zou het wel leuk vinden als dit programma er komt

      /   Reply  / 
  4. Goes

    Die Wikipedia’s lijken aangemaakt te zijn na de aankondiging van Santegoeds dus die zou ik niet als bron gebruiken. Verder lijkt me het aardige onzin, volgens mij stopt Bo Mearten voorlopig niet met ONM en het lijkt me niet dat je naast een soap ook nog een serie op kunt nemen waar je in Nederland 24 uur voor beschikbaar moet zijn. Dat Katja Schuurman ook zomaar opeens de hoofdrol krijgt in een serie op RTL 5 lijkt me ook heel ongeloofwaardig. Maar goed, Evert Santegoeds moet ook zijn onzin blaadjes verkopen, dus dat zal wel weer gebeuren.

      /   Reply  / 
  5. vinn

    Gebeurt wel vaker dat soepies ook in series te zien zijn zoals:
    Bas Muis – Costa
    Sarah Cronis – Flow
    Bo zou natuurlijk ook even weg kunne uit ONM maar ze gaat binnekort ook te zien zijn in MZZL Meiden

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>