Jensen definitief terug bij RTL 5

Robert Jensen maakt definitief zijn comeback op RTL 5, melden bronnen aan Zappen.blog.nl. Hij is over enkele maanden gewoon weer te zien met zijn talkshow. Het zat er al een beetje aan te komen, aangezien RTL 5 op zondag compilaties uitzendt van het programma.

Toch is het opmerkelijk; toen RTL 5 een adempauze inlaste, beloofde Jensen zijn fans niet te wachten tot de zender weer klaar voor hem was, maar te zoeken naar andere mogelijkheden om uit te zenden. Die zijn er dus niet gekomen, zelfs niet online.

Het lijkt er op dat RTL hem nu in een houdgreep heeft; ze kunnen een wekelijkse, dagelijkse of tijdelijke talkshow afnemen. Jensen lijkt toch nergens anders terecht te kunnen.

Zie ook:
- RTL 5 en Robert Jensen uit elkaar
- Jensen toch weer terug bij RTL 5?

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Jensen definitief terug bij RTL 5

  1. linda

    en terecht dat ie nergens anders terecht kan…VRESELIJKE MAN!!
    Was blij van hem af te zijn verschijnt hij weer met zijn kop op de buis…
    nou ja,gelukkig kan ik hem wegzappen.

      /   Reply  / 
    1. Rocks Online

      Helemaal mee eens Linda VRESELIJKE MAN!!. Gordon mag van mij ook van de tv afgehaald worden. Want hij is ook zo VRESELIJKE.

        /   Reply  / 
  2. Brenda

    Volgens mij weet RTL nog van niets hoor…

      /   Reply  / 
  3. Patrick

    BRON Herman?

      /   Reply  / 
    1. Herman Roggeveen Auteur

      Die blijft graag anoniem. Maar ik durf mijn hand voor hem/haar in het vuur te steken.

        /   Reply  / 
      1. Jeje

        Nog niets officieels?

          /   Reply  / 
  4. Tommy

    Mooi Rtl5 en Jensen horen bij elkaar.

      /   Reply  / 
  5. michel

    Deze man hoort niet op tv en past ook niet bij het vernieuwde Rtl5. Remco stop daarom ook met die compilaties. Herhaal dan nog een keer Stender latevermaak of kom met nieuwe afleveringen daarvan.

      /   Reply  / 
  6. Boudewijn

    Dat was toch al bekend?
    Hij kondigde het zelf aan in z’n compilaties dat hij in [maandnaam, weet het ff niet welke] weer met nieuwe afleveringen op de buis komt ‘hier op rtl5′.

      /   Reply  / 
  7. MASIS

    Yes dit is geweldig nieuws!:D

    1 van mijn lievelingsprogramma’s komt terug:D

      /   Reply  / 
  8. Rick

    Eindelijk terug. mis echt de enige echte en goede latenight talkshow, vond het altijd lachen.
    En hij doet het gewoon goed, hij kan tenminste zeggen dat hij ook echte sterren heeft gehad, en dat zijn er niet veel hoor, die met zulke grote namen op de bank hebben gezeten(hij kan trouwens ook goed engels, dus hij is gewoon een goede talkshow host). Maar plzz ga met de groenbrothers verder, die waren altijd geweldig, en idd RTL5 was gewoon van Jensen, Jensen was gewoon een van de weinige echte gezichten van RTL5, (nu ook nikki plessen, en eddie zoey) Gewoon weer een leuk boeiend programma, met leuke, goeie, en interresante gasten! Kom op laat de beste talkshow maar weer komen!!!

      /   Reply  / 
  9. Rick

    Nog ff iets, RTL5 moet blij zijn, met z´on sterk gezicht binnen hun club. En waarom al dat negatieve nieuws, hij is toch gewoon goed, bij alle andere talkshows komen vaak zat fragmenten terug. En sommige fragmenten zijn gewoon Legendarisch geworden. Zet hem op! en bewijs opnieuw dat RTL 5 van Jensen is! En trouwens als je een hekel aan hem hebt, kijk je toch gewoon niet, ik wel hoor!!

      /   Reply  / 
  10. Chiel

    Je vergeet dat het laatstse seizoen toch wel behoorlijk slecht was. Steeds dezelfde gasten (soms 2 dagen achter elkaar, 2 keer per maand) en veel te veel van dat C niveau. Gewoon 1 keer in de week een goede show als het niet goed dagelijks kan.

      /   Reply  / 
  11. Kees

    Gaat Jan Papparazzi dan weer op de bank zitten?

      /   Reply  / 
  12. bart

    Joepie! Met een goede redactie achter hem (voor de verandering) en goede gasten (zoals altijd, en geen c garnituur) is Jensen zo slecht nog niet. Jaren geleden was ‘t een lul. Voor mensen die het niks vinden; voor hen hebben ze de afstandsbediening uitgevonden. Ik ben in iedergeval blij.

      /   Reply  / 
  13. Pingback: Terugkeer Robert Jensen naar RTL 5 weer aangekondigd | Zappen

  14. Pingback: Talkshow Robert Jensen vanaf 12 november wekelijks op RTL 5 | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>