Wijzigingen in derde serie Beauty & De Nerd

Het derde seizoen van Beauty & De Nerd is even anders dan zijn voorgangers. De opnames zijn bijvoorbeeld niet langer in de Benelux maar in Thailand. Verder is er dit jaar een koppel met een mannelijke beauty en een vrouwelijke nerd. En de uitzenddata lopen niet synchroon met België. In Nederland beginnen we vanavond aan de eerste aflevering, in België hebben ze er al zeven achter de rug.

Wie dus flink wat spoilers wil lezen, bezoekt de site van VTM. Of de blog van de vrouwelijke nerd Greet, die na elke aflevering een verslag schrijft wat een interessant kijkje achter de schermen gunt.

De presentatie is wel in handen gebleven van Bridget Maasland (toen net zwanger-af) en Mathias Coppens. En de formule is ook niet veranderd: de nerds brengen de schoonheden wat intelligentie (IQ) bij, terwijl de beauty’s de onhandige partners wat omgangsvormen en sociale vaardigheden (EQ) bijbrengen. Een eerlijke deal dus, waarbij elke week één koppel afvalt.

De eerste aflevering op maandag 30 maart gaat meteen goed van start. De beauties worden overvallen met het vertrek naar Thailand en krijgen geen tijd meer hun koffers te pakken. Tot hun grote schrik krijgen de nerds de opdracht dit voor hen te doen. Pas in Thailand vindt de eerste ontmoeting plaats én blijkt wat de nerds voor hun beauty hebben ingepakt en welke cruciale zaken zij over het hoofd hebben gezien.

De nerds: Greet, Nico, Stefan, Corneel, Mark, Jorn, Bart, Ruud en Gijs. De beauty’s: Dani (de man), Alicia, Samantha, Desiree, Olga, Angelique, Fabienne, Priscilla & Sanne.

Beauty & De Nerd, 20.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Mannelijke beauty en vrouwelijke nerd in Beauty & De Nerd 3
- RTL komt met derde serie Beauty & De Nerd

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Wijzigingen in derde serie Beauty & De Nerd

  1. nikki

    als ik op beauty en de nerd.nl kijk bij seizoen 3 kan ik alleen maar aflevering 6-7-8 zien
    hoe kan je ook de afleveringen 1 t/m 5 erbij zien?

    vriendelijke groet
    nikki

      /   Reply  / 
  2. Lotte

    Ik ben daar zelf ook naar op zoek!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>