1 april-grap? ‘Uitstel van Executie stopt’

Uitstel van Executie wordt van het scherm gehaald. “Uitstel van Executie wordt goed bekeken, meer dan een miljoen kijkers per aflevering, maar het gaat toch niet goed met het programma. Wat er precies aan de hand is hoor je vanavond in RTL Boulevard”, meldt de site van RTL Boulevard. Dat moet haast wel een 1 april-grap zijn.

Uitstel van Executie behaalt namelijk een prima marktaandeel, past prima tussen de trend van coachingprogramma’s die RTL nu volgt en is bovendien door de zender zelf bedacht. RTL is druk bezig het programma internationaal te vermarkten, dan is het heel onhandig als je het in eigen land van zender haalt.

De enige reden die ik me kan bedenken, is het terugtrekken van sponsor De Hypotheekshop. Maar het lijkt me dat je daarmee afspraken maakt voor een lopende serie. Bij een vervolg kun je dan zo nodig een andere sponsor aantrekken. Vanavond in RTL Boulevard dus meer informatie.

Update 18.30 uur: Door de kredietcrisis zijn de huizen, die dreigen per veiling verkocht te worden, ook voor Uitstel van Executie onverkoopbaar. Daarom zegt RTL het programma even af te stellen tot niet eerder dan het najaar, aldus Boulevard. Onduidelijk is hoeveel afleveringen er nu nog worden uitgezonden van de lopende reeks.

Zie ook:
- Nu al tweede reeks afleveringen Uitstel van Executie
- Uitstel van Executie gaat de grens over

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “1 april-grap? ‘Uitstel van Executie stopt’

  1. Brenda

    Het is geen grap helaas…

      /   Reply  / 
  2. *Michel*

    Het zou wel een heel vreemde grap zijn.

      /   Reply  / 
  3. Flakin

    100% zeker een grap!!! Als zoiets echt zou zijn, breng je dat nieuws niet uit op 1 april…!

      /   Reply  / 
  4. stef

    waarscijnlijk om etra kijkers voor rtl boulevard te trekken

      /   Reply  / 
  5. Brian

    Tuurlijk geen 1april-grap. Wel jammer, maar hoorde het al, Martijn gaf aan dat het format niet goed werkt, huizen worden moeizaam verkocht en dat is wel belangrijk voor het programma.

      /   Reply  / 
  6. sleurhutje

    mensen mensen het is maar tv
    op naar het volgende drama bij rtl
    ik hoop de tv kantine om te kotsen

      /   Reply  / 
  7. Laila

    Ik hoop dat het een grap is. Ik vind het een van de beste programma’s op dit gebied!

      /   Reply  / 
  8. Herman Roggeveen Auteur

    ik denk het nog steeds. Martijn die ‘bevestigt noch ontkent’, geen rtl-bobo die voor camera reageert, de betrokken familie die niet wil reageren… morgen gaan ze het vast bekennen

      /   Reply  / 
  9. Mart

    Nou Herman laten we het hopen maar ik denk het niet. Er is al eerder aangegeven dat veel huizen niet verkocht worden en dat is natuurlijk een groot probleem als de uitzendingen al de buis op moeten. Je zou zeggen: dan maak je de uitzendingen toch gewoon een jaar van tevoren maarja die mensen krijgen uitstel maar dat zal ook geen maanden zo zijn.Dat Martijn niet wil reageren lijkt me logisch. Hij is mede bedenker van het format en ja het is natuurlijk een ramp als dat dan van de buis moet verdwijnen, zeker nu het ook nog goed scoort en ik verwacht volgende week zelfs dat het het best bekeken programma is op dat tijdstip. Als de huizenmarkt weer op gang komt hoop ik dat ze er mee doorgaan. Het is een erg verfrissend programma en goed programma op de dinsdagavond waar ik elke week weer met veel plezier naar kijk. De tv makelaar maar vooral bouwval gezocht heb ik nu wel een beetje gehad.

      /   Reply  / 
  10. Frank | ONM Tha Bomb

    In RTL Boulevard reageert RTL als volgt: “De geplande reeks voor het najaar gaat nu voorlopig in de ijskast.”

    Oftewel: de huidige reeks wordt gewoon afgemaakt en uitgezonden op televisie, maar de reeks die voor het najaar was besteld wordt voorlopig uitgesteld, omdat ze de kwaliteit van het programma anders niet kunnen waarborgen (door de kredietcrisis).

      /   Reply  / 
  11. Tommy

    Hele slechte grap als het een grap is

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>