Gordon gaat zich in Glamourland begeven

Momenteel is Gordon elke week druk bezig met X Factor. En daarna? Zijn programma Singing Bee komt niet terug wegens tegenvallende kijkcijfers en Gillend Naar Huis heeft ie geen zin meer in. Maar er komt wel een nieuw programma aan. Evert Santegoeds meldt op Radio 538 dat het om Glitter, Glamour, Gordon gaat, een format dat wat weg heeft van Glamourland, ooit gedaan door Gert-Jan Dröge. Daar heeft hij over vergaderd met zenderbaas Erland Galjaard.

Gordon tussen de sterren, dat zou prima kunnen. Al zal de tone of voice compleet verschillend zijn. Zo droog en subtiel als Dröge was, heb ik Gordon in elk geval nog nooit gezien.

Zie ook:
- Gordon krijgt ‘megagrote show’ bij RTL
- Gillend Naar Huis wordt Nooit Meer Naar Huis?
- Programma’s Gordon en Humberto Tan van de buis

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Gordon gaat zich in Glamourland begeven

  1. André de Hooge

    Was Gordon daar al niet??? Succes Gordon!!!

      /   Reply  / 
  2. Brian

    Hoewel het met Gordon niet lukte hoop ik dat Singning bee wel terugkomt op tv, het format is goed, en valt in de categorie gezellig met de hele familie!
    Met een jongere voruw als presentatrice zou het zomaar een succes kunnen zijn. Stel voor dat wanneer DWTS goed verloopt met Lieke van Lexmond, dat zij dat Singing Bee gaat doen. Bijvoorbeeld in de zomer, om het uit te testen.

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Gordon krijgt groen licht voor Glitter Glamour Gordon | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>