Een oranje Ik hou van Holland bij RTL 4

Met een oer-Hollands feest als Koninginnedag mag het oer-Hollandse amusement in de vorm van Ik Hou van Holland natuurlijk niet ontbreken. De quiz met Linda de Mol is het grote succesnummer van RTL en dat heeft de Postcode Loterij nu ook ontdekt. Voor de gelegenheid is er een speciale aflevering gemaakt met louter tv-kopstukken. Wat te denken van Wendy van Dijk, Ron Brandsteder en loterij-medewerkers Martijn Krabbé, Caroline Tensen, Winston Gerschtanowitz en Rick Brandsteder?

Natuurlijk zijn Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningbrugge ook van de partij. Bovendien is er een nieuw onderdeel: het topografie-spel, waarin de kandidaten worden getest op hun kennis van de Nederlandse kaart. Moet voor Winston geen probleem zijn, die is al door heel het land gegaan door de loterij.

Op RTL 4 loopt al enige dagen een bijzonder fraaie promo (kijk ‘m hier) voor deze speciale uitzending. Ook erg slim om het een dag voor Koninginnedag te doen, om een zo optimaal mogelijk bereik te hebben.

Ik Hou van Holland, 20.30 uur, RTL 4

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Een oranje Ik hou van Holland bij RTL 4

  1. André de Hooge

    Allemaal kijken!!!

      /   Reply  / 
  2. Peter

    Ik zit voor de buis! :D

      /   Reply  / 
  3. el-g

    wel leuk!!! maar is het live??? de normale promo’s van IHVH zie je altijd al beelden van de uitzending, deze promo hoor je de voice over zeggen dat Linda LIVE de trekking doet van de speciale postcode loterij prijs

      /   Reply  / 
    1. michel

      Alleen de trekking zal live zijn net als bij De Staatsloterij show altijd was. De show is dan semi-live. Dom he van een zender om van te voren al beelden te laten zien!

        /   Reply  / 
  4. Jorn

    Is het topografie-onderdeel nieuw? In de afgelopen serie kwam al regelmatig een blinde kaart langs waarop met een rode stip een stad aangeduid stond. Wordt dit nu een speciale ronde?

      /   Reply  / 
    1. Pietertje

      Nee, was al in de eerste serie

        /   Reply  / 
  5. el-g

    het zou natuurlijk het mooist zijn geweest als vanavond na IHVH de Boulevard special werd uitgezonden van vorige week van Koningin Beatrix… Had je helemaal mooie doorkijk avond gehad. Jammer dat Staatsloterij geen grote show meer heeft op Queensday

      /   Reply  / 
  6. MBC

    Hey, RON mag nog eens een keertje op RTL!!!! Bedankt PCL!

      /   Reply  / 
  7. rob

    ik voorspel 1,2 miljoen kijkers…

      /   Reply  / 
  8. Mart

    Geweldige show gaat dit worden, ik kan niet wachten. Alle toppers zijn aanwezig.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>