RTL helpt je van je fobie af in De Angstvanger

Coaching-televisie is de trend in Hilversum. Robert Pino mocht zijn opwachting al maken in De Naakte Waarheid en nu heeft hij zijn eigen programma gekregen: De Angstvanger. Hierin helpt hij mensen van hun grootste angsten af. Althans, daar doet hij in elk geval een poging toe.

Door middel van geavanceerde psychologische technieken en energie-channeling (ESP), is Robert in staat blokkades tot in de kern op te zoeken en deze vervolgens weg te nemen. Niet voor even, maar voor altijd. In sommige gevallen ligt het ontstaansmoment van de angst een paar jaar terug, soms in de jeugdjaren en soms moet hij zelfs terug naar een vorig leven om de bron te ontdekken.
Robert Pino: “Voordat ik mensen ga bevrijden van hun angst vraag ik ze altijd: Wat wil je zijn, een gevangene van je verleden of een pionier van je toekomst? Het is jouw keuze!”

In Angstvanger worden verschillende cases behandeld waarbij het vaak gaat om heftige angsten die de persoon in kwestie in het dagelijks leven enorm belemmeren. Allereerst krijgt de kijker een portret van de deelnemer te zien waarin duidelijk wordt weergegeven op welke manier de angst de kwaliteit van zijn of haar leven beïnvloedt. Daarna komt de kandidaat bij Robert Pino in de stoel om van de angst af te komen. In sommige gevallen komt Robert ook bij de mensen thuis als er bijvoorbeeld sprake is van pleinvrees en de rit naar de studio voor de deelnemer niet te maken is. Na een sessie bij Robert wordt de angst voorgoed weggenomen.

Angstvanger, 21.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Coach De Naakte Waarheid krijgt eigen programma op RTL 4: De Angstvanger

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “RTL helpt je van je fobie af in De Angstvanger

  1. elg

    is dit maar eenmalig? ze het voor de rest niet in de schema’s staan (Volgende week Dubbeltje op z’n kant, Derk Ogilvie en team van toen op RTL4)

      /   Reply  / 
  2. mini

    Hoe kan ik in contact komen met de angst vanger,ik zou graag van mijn claustrofobie afkomen voordat ik geopereerd word binnenkort,zie er zo erg tegen op .

      /   Reply  / 
  3. Sandra

    ook ik heb de zelfde vraag
    ik heb al jaren slik problemen
    durf soms geen hap te eten in angst
    dat ik stik
    ik wil hier zo graag van af kan er niet meer mee leven.
    zoek hulp van deze Robert Pino

      /   Reply  / 
    1. maykel muurmans

      ik heb ook slik en stikfobie al bijna 1jaar lang wie kan er mij helpen of praten wie het zelfde heeft of heeft gehad
      groetjes maykel

        /   Reply  / 
    2. Maykel muurmans

      Hey Sandra hoe is het met je slikproblemen nu! Hoor het graag van je! Je mag me ook appen als je dat fijner vind gr Maykel 0639565308 of andere mensen die ik kan helpen…. Of vragen beantwoorden

        /   Reply  / 
  4. manfred

    Nu het programma aan het kijken, de derde case wordt behandeld, echt interessant. Ik geloof erin, goed in elkaar gezet, goed gefilmd….
    Hopelijk komen er veel meer afleveringen!! Zou mezelf zo opgeven voor iets dat mij bezig houdt…
    Robert Pino is ook bij dit programma zeer boeiend en geloofwaardig!

      /   Reply  / 
    1. Robert Pino

      Dankje voor je vriendelijke woorden Manfred.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>