Derde seizoen Voetbalvrouwen lijkt toch haalbaar

De doemscenario's die vorige week opdoken rondom Voetbalvrouwen lijken niet te worden bewaarheid. Naar alle waarschijnlijkheid starten in januari de opnames van het derde seizoen. Dat heeft producent Johan Nijenhuis verteld in het radioprogramma van Ruud de Wild (met Gijs Staverman deze weken). Hoewel er nog geen handtekeningen zijn gezet, zegt Johan dat het de goede kant opgaat. "We zijn de agenda's aan het trekken."

Vorige week kwam naar buiten dat de financiering van Voetbalvrouwen niet rond zou komen. Nijenhuis moest bij de Belgische zender VTM aankloppen voor een investering. Die zender had er op zijn beurt weinig trek in om bij te lappen.

Voor de actrices is het een raadsel waarom RTL niet eerder groen licht heeft gegeven. "Wist ik het maar. Er kwam maar geen 'go' vanuit RTL", zegt Lone van Roosendaal. "We waren wel verbaasd; een serie die 1 miljoen kijkers trekt, is toch interessant genoeg om te vervolgen?"

Toen er maar geen uitsluitsel kwam, zijn ze stuk voor stuk op zoek gegaan naar ander werk. "Volgens mij willen we er alle vier best mee door, maar niet meer voor een heel seizoen. We starten in elk geval alle vier."

Zal RTL nu de hele som ophoesten of is er een nieuwe sponsor gevonden? En in hoeverre blijft dit kwartet intact? Het blijft dus nog even spannend.

Zie ook:
- Gerommel bij Voetbalvrouwen
- Voetbalvrouwen, Gooische Vrouwen en Julia's Tango naar Bulgarije
- Voetbalvrouwen: voor hem en voor haar

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Derde seizoen Voetbalvrouwen lijkt toch haalbaar

  1. JB

    Zou me niet verbazen als er maar 8 afleveringen komen in plaats van 13. Zo geven ze hetzelfde geld uit en maken toch een serie. Dat een verhaal moeilijk in 8 afleveringen te vangen is vergeten ze voor het gemak maar.

      /   Reply  / 
  2. Gor

    Eindelijk beter nieuws. Ik hoop echt dat het doorgaat.

      /   Reply  / 
  3. !#Michael#!

    Mischien is het verstandig om als het zo moeilijk is dit door te laten gaan, het 3e seizoen een gesloten einde te geven. Jammer, maar zo kunnen de fans met een goed gevoel terug kijken op de serie :)

      /   Reply  / 
  4. Jeffrey

    @ !#Michael#!:
    Inderdaad, erg jammer, maar wel beter voor de serie, want ik denk zodra Nicolette en Leontien eruit zijn, dat de cijfers ook naar beneden gaan

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>