Carlo Boszhard baalt van kritiek Jack Spijkerman

“Mensen die mij kennen, weten dat ik eerst heel veel nare dingen over zo iemand ga zeggen. Maar ik doe het niet.” Zo reageert Carlo Boszhard in De Wereld Draait Door op het interview met Jack Spijkerman van twee weken terug, waarin hij stevige kritiek uitte op De TV Kantine. De persiflages zouden ondermaats zijn en de grappen te slecht. Spijkerman gaf als ‘tip’ mee dat Boszhard niet alles alleen moest doen. Carlo: “In het begin dacht ik: hoeveel typetjes heeft Jack Spijkerman eigenlijk gedaan?”

De presentator noemt De TV Kantine ‘een feestje van een kleine groep mensen’. “Het is allemaal wel zwaar aangezet. Als je een parodie doet, is het heel makkelijk om mensen de grond in te boren. Maar we hebben al andere programma’s waarin dat gebeurt. Wij hebben een andere stijl, je vindt dat leuk of niet. Wij hebben in elk geval succes.”

De opnames van De TV Kantine zijn inmiddels afgerond en dat vindt de bedenker een zegen. “Ik begin op te raken, krijg nu ook de Hollandse griep.” De laatste parodie die is opgenomen, waren Gerard Joling en Patty Brard, gisteren uitgezonden. “Zussie en ik zaten er helemaal doorheen. Maar we wilden nog één keer zwaar over the top gaan. Die scene is alleen maar lachen geworden.”

Carlo denkt dat De TV Kantine nog wel een keer terugkomt. Daarmee speculeert hij dus over een verlengd contract bij RTL. “Dit moeten we nu ook doen. We hebben negen jaar Life & Cooking gedaan en dat was leuk, maar nu willen we iets anders doen.”

Zie ook:
- Toekomst Carlo & Irene nog onduidelijk
- Jack Spijkerman brandt De TV Kantine af

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Carlo Boszhard baalt van kritiek Jack Spijkerman

  1. Tom

    Huh? Is het seizoen van de TV Kantine nu alweer afgelopen?

    Volgende week komt toch nog gewoon een aflevering he?

      /   Reply  / 
  2. michel

    @Tom Dat is een compilatie aflevering.

    Ja moet zeker terug komen maar, wel weer pas als Idols/X-factor volgend jaar weer begint! Goed dat ie niet op het commentaar van Jack Spijkerman reageerd want, dat is echt onterecht en daarbij deze man heeft al een keer of 79 zijn come back aangekondigd de afgelopen jaren en we hebben hem nog steeds nergens gezien.

    Denk dat Jack (en ook de Vara, John de Mol en de rest van Talpa) de fout hebben gemaakt dat zijn programma vroeger zoon succes waren door hem. Dat wass namelijk niet zo het kwam door de rest. Op de plek van Jack had iedereen kunnen zitten!

      /   Reply  / 
  3. Zo

    de tvkantine blijft gewoon keer op keer pure humor. Zoals carlo zegt hij weerspiegelt geen maatschappelijke problemen, hij maakt het gewoon leuk. Ging gister weer helemaal uit me bol bij die parodie van geer en patty..en die van gordon ramsey was ook niet mis.

      /   Reply  / 
  4. Bart

    Laat die Jack lekker in zn sop gaar koken, die is gewoon gefrustreerd
    Carlo en Irene zijn top!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>