Mijn Tent is Top: Apeldoorn valt af, finale Amersfoort-Delft

Josua en Lianne hebben de finale van Mijn Tent is Top niet gehaald. De jury oordeelde vanavond dat Amiral een goed restaurant is, maar dat de andere koppels er net iets harder aan trekken. Dus speelt de finale volgende week zich af in Amersfoort en Delft.

In Amersfoort staat De Pastinaeck, gerund door Lie en Rianne. Op het menu staan Hollandse gerechten waarbij vergeten groenten een hoofdrol spelen. Moodz in Delft is het restaurant van George en Geoffrey, die de hele wereld willen laten terugkomen in kaart en interieur.

Het koppel uit Apeldoorn maakte een vliegende start en leek lange tijd favoriet bij de jury. Dat terwijl Delft en Amersfoort juist kort na de opening in een flinke dip terechtkwamen. Daar hebben ze zich weten uit te vechten. Daarmee zou je beide koppels als underdog kunnen zien.

Het gaat spannend worden, welk koppel volgende week gaat winnen. De finale wordt live uitgezonden op RTL 4 en gepresenteerd door Wendy van Dijk en Martijn Krabbé.

Zie ook:
- Wendy en Martijn presenteren finale Mijn Tent is Top
- Maastricht eerste afvaller Mijn Tent is Top
- Mijn Tent is Top 3 in Apeldoorn, Delft, Amersfoort en Maastricht

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Mijn Tent is Top: Apeldoorn valt af, finale Amersfoort-Delft

  1. Mart

    Ik ben erbij volgende week op de hof in amersfoort :D

      /   Reply  / 
    1. Bas

      Wie niet uit Amersfoort e.o, ik zal er ook bij zijn op de Hof :)

        /   Reply  / 
  2. Matthieu

    Ik neem het altijd op zodat ik de reclameblokken van zo’n 8 minuten kan skippen, maar heb dan nu per ongeluk toch de uitslag gezien :(

    Ik ben er niet rouwig om. Apeldoorn heeft misschien een prima keuken, maar ze komen zo suf over. Josua die kritiek van de jury maar irritant vindt en alles beter weet. Lianne die net zo goed atoomkristallen had kunnen verkopen en beter meer tijd aan haar zoontje had kunnen besteden dan in dit programma hysterisch rond te huppelen.

    Delft komt over als 2 nonchalante jongens waarbij “Lekker zeg!” de hoofdmoot vormt, maar ondertussen toch een aardig concept heeft neergezet.

    Amersfoort begon sterk, had daarna wat moeite met aansturen en de boel in het gareel te houden zo leek het, maar de meiden hebben wel bezieling!
    Lie moet wel haar bril afdoen, zonder is een stuk leuker :)

    Hoe dan ook, ik heb een lichte voorkeur voor Amersfoort, maar blijf net zoals vanaf het begin bij mijn credo: Iedereen mag winnen, als Apeldoorn het maar niet is :P

    Maastricht was vanaf dag 1 al kansloos trouwens :P

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>