Derek Ogilvie is terug voor het hele gezin

Derek Ogilvie is terug op RTL 4. Nadat hij eerst met baby’s sprak en zich vervolgens op volwassenen richtte, gaat het in de Family Circle om het gezin. En dan met name families met iets oudere kinderen, zegge tussen de 5 en 12 jaar. Een moeilijke leeftijd en Derek weet vaak feilloos aan te voelen waar het aan schort. Zodoende kan hij redelijk pasklare antwoorden geven aan de mensen in de zaal.

Ogilvie richt zich op families die een dierbare zijn verloren. Zo maakt hij zich bijvoorbeeld sterk voor een gezin waarvan de dochter is overleden en waar zowel de ouders als de broertjes het zeer moeilijk hebben met dit verlies. Ook aan zes broers en zussen die graag in contact willen komen met hun overleden moeder, biedt Derek hulp. Voor een meisje dat haar broertje op tragische wijze is verloren en graag samen met haar ouders een bevestiging wil dat hij nog bij hen is, gaat Ogilvie aan de slag.

Dat een reading van Derek wel eens van onschatbare waarde kan zijn, wordt duidelijk tijdens een thuisreading: “Dit is veel mooier dan twintig miljoen winnen in de loterij”, aldus een vader van vier jongens die zojuist een reading heeft gekregen. Derek maakte contact met zijn overleden vrouw, waardoor ze weer even één gezin waren. Daarnaast helpt de Schot zowel jonge kinderen als tieners om met hun paranormale gave om te gaan en staat hij ouders bij die bijvoorbeeld een kind hebben dat niet kan praten of zich kan uiten.

In eigen land is Derek lang niet zo bekend als in Nederland. Ik meen zelfs dat hij inmiddels een appartementje heeft gekocht vanwege zijn vele werkzaamheden hier. De kijkcijfers zijn voorlopig prima, bij RTL zal Derek nog wel even te zien zijn.

Derek Ogilvie: Family Circle, 22.00 uur, RTL 4 (daarna: 21.30 uur)

Zie ook:
- RTL legt Den Blijker en Ogilvie langer vast
- Nieuwe afleveringen Derek Ogilvie: The Ghost Whisperer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>