Nieuwe poging Humberto Tan: Team van Toen

Indien goed gemaakt kan een reünieprogramma heel goed scoren. Dat zag je aan Klasgenoten van vroeger en je ziet het nu aan De Reünie van de KRO. Met name die laatste titel heeft veel zenders en producenten geïnspireerd tot soortgelijke programma’s als Vrienden van Toen. RTL heeft een nieuwe klaarstaan: Team van Toen. Humberto Tan gaat op zoek naar de verhalen achter het jeugdteam van een sportheld. Als dat maar goed gaat.

Het is natuurlijk lastig oordelen zonder het programma goed gezien te hebben. Maar Humberto is volgens mij een tv-persoonlijkheid die je vooral als verslaggever of als anchorman moet neerzetten. Bij RTL Boulevard is het al op het randje, de beste man heeft gewoon niet zo veel met amusement. En dat moet Team van Toen toch ook worden.

De link met sport snap ik wel. En bij RTL willen ze Humberto vast ook graag aan het werk houden. Ik gok alleen dat Team van Toen ‘m niet gaat worden.

Team van Toen, 23.00 uur, RTL 4 (daarna: 22.30 uur)

Zie ook:
- Humberto Tan herenigt voetbalteams in Team van Toen
- Programma’s Gordon en Humberto Tan van de buis
- Humberto Tan weer op tv bij RTL Boulevard

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe poging Humberto Tan: Team van Toen

  1. Jeanne

    Denk dat je gelijk hebt!

      /   Reply  / 
  2. michel

    Wisten jullie Klasgenoten in de jaren 90 ook een seizoen Teamgenoten heeft geheten? Werd eerst uitgezonden bij Sport7. Later heeft Rtl de resterende afleveringen uitgezonden. Team van toen is volgens het zelfde programma maar een andere naam en presentator.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>