Van der Vorst ziet Sterren gesandwicht tussen Dancing with the Stars

Niet alleen Dancing with the Stars is vanavond nieuw op RTL 4, ook Van der Vorst ziet Sterren keert terug. Al heel snel ook. Peter van der Vorst mag de ruimte tussen het programma en de uitslag vullen, zoals De TV Kantine dat deed voor X Factor. Ook Peter heeft dus flink wat waar te maken, temeer omdat de eerste serie weliswaar voldoende maar niet uitbundig scoorde.

Van wat ik heb begrepen, is de eerste serie vrij snel gemaakt. RTL gaf groen licht en enkele weken later moest de eerste reeks er al liggen. Nu is er iets langer de tijd geweest.

Van der Vorst is natuurlijk op zijn best in dit programma. Weliswaar staat hij bekend als royalty-deskundige – en dat doet ie ook heel goed – dat is werk en niet waar zijn hart ligt. Maar showbiz en interviewen, dat ligt meer in de lijn van zijn eigen smaak.

In de eerste uitzending is Peter in Moskou, waar De Toppers optreden voor het Songfestival. Hij heeft een openhartig gesprek met Gordon. Ook zit Peters bezoek aan Rome, waar de wereldpremière was van de nieuwste Dan Brown-film: Angels & Demons – Het Bernini Mysterie. Op dit grootse mediaspektakel spreekt hij onder meer met hoofdrolspeler Tom Hanks.

De komende acht weken heeft Peter ook ontmoetingen met onder anderen ex-Oranjespits Patrick Kluivert en zijn vrouw Rosanna Lima, actrice Sandra Bullock, zangeres Esmée Denters, paragnost Peter van der Hurk en actrice Whoopi Goldberg.

Van der Vorst ziet Sterren, 22.00 uur, RTL 4

Zie ook:
- Van der Vorst ziet Sterren geen Tros TV Show
- Wordt 2009 het jaar van Paul de Leeuws Eva Media?
- Peter van der Vorst goes Ivo Niehe

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Van der Vorst ziet Sterren gesandwicht tussen Dancing with the Stars

  1. Michell

    Peter,

    Goede keuze die je hebt gemaakt. Leuke uitzending vanavond achter de schermen bij de toppers en met Tom Hanks. Geen 13 in een dozijnprogramma. Origineel! Ga zo door.

      /   Reply  / 
  2. Rachel

    Beste Peter,
    Komen we je tegen op piazza Navona, gezellig, even op de foto.
    Je vertelt dat je voor de première van de film Bernini Mysterie in Rome ben. Je zoekt het adres op waar de première plaats gaat vinden…..erg attent:) Wij blij want op onze laatste avond is deze film een echte afsluiting voor een geweldige week Rome. Maar helaas is de première alleen voor genodigden komen achter na heel veel telefoontjes naar het Auditorium door onze receptioniste.
    We vonden het super jammer dat er niet bij waren.
    We hebben wel genoten van je uitzending afgelopen vrijdag.
    Misschien kan je het nog goed maken :) :) :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>