De breuk Jan-Yolanthe; SBS Shownieuws vs RTL Boulevard

SBS Shownieuws bracht gisteren een grote primeur: de relatie van Jan Smit en Yolanthe Cabau van Kasbergen zou voorbij zijn. Yolanthe vermaakte zich nachten lang met Wesley Sneijder in het Amsterdamse uitgaansleven. De rubriek opende er mee en vulde er ook een groot blok na de reclame mee.

Albert Verlinde deed het nieuws vanmorgen op Q Music nog af als een hardnekkig gerucht dat waarschijnlijk onwaar zou blijken, maar hij lijkt inmiddels bijgedraaid. Op de website van RTL Boulevard valt te lezen, dat het management de breuk heeft bevestigd. Later vanmiddag zou een statement volgen. De breuk zit vanavond groot in de showbizrubrieken en mogelijk ook het reguliere nieuws.

Want ja, als het droomkoppel van Nederland uit elkaar gaat, dan is dat nieuws. Temeer omdat ze de afgelopen twee jaar bijna alles samen hebben gedaan. Een huis kopen, de soap Gewoon Jan Smit + De Zomer Voorbij, de moeilijke tijd rondom Jans operatie aan de stembanden en ook de transfer naar de Tros. Dankzij Jan Smit is Yolanthe naar ‘de grootste familie van Nederland’ gekomen. In die familie is nu dus een breuk opgetreden.

Bij de Tros maakten ze samen het programma Te Leuk om Waar te Zijn, waarin home-video’s centraal stonden. Het is nu nog maar zeer de vraag of Jan weer terugkeert in het programma als teamcaptain.

Het blijft natuurlijk enorm spijtig dat dit leuke koppel uit elkaar is. Maar ik ben wel heel benieuwd naar de berichtgeving rondom de breuk vanavond. Shownieuws had de primeur, wat gaat Boulevard nu nog brengen? En in hoeverre claimen zij het nieuws, met als eerste de bevestiging door het management? Kijken dus!

Update 16.30 uur: Boulevard heeft beelden van een bewakingscamera, waarop Yolanthe en Wesley innig zoenend te zien zouden zijn.

De beelden:

Zie ook:
- Flink hogere kijkcijfers RTL Boulevard door breuk Jan en Yolanthe
- Familie Tros verloofd met familie Smit-Cabau van Kasbergen
- De leukste real life soap is terug: Gewoon Jan Smit

24 Reacties // Reageer

24 thoughts on “De breuk Jan-Yolanthe; SBS Shownieuws vs RTL Boulevard

  1. bart

    ”en mogelijk ook het reguliere nieuws”, dat zal toch wel niet. Misschien het journaal op 3?

      /   Reply  / 
  2. Dario

    Het journaal van 20.00 loopt vandaag weer 5 minuten uit.

      /   Reply  / 
  3. www.onmfactor.web-log.nl

    Be-la-che-lijk als Froukje een nieuw vriendje heeft ofzo word het toch ook niet zo groot gemeld

      /   Reply  / 
  4. Pi

    Froukje is ook geen Yolanthe

      /   Reply  / 
  5. RJ

    wat een gezeur zeg, wie interesseert dat nou echt?

      /   Reply  / 
  6. Nick

    Boulevard gaat de kijkers trekken met de video. wederom bewijst Boulevard veel beter qua kwaliteit te zijn ipv Shownieuws. Shownieuws gaat opeens weer een hele uitzending eraan wijden..

    Ik vind Sneijder/Yolanthe niet eens zo’n verkeerd koppel.. staat volgens mij best leuk!

      /   Reply  / 
  7. Bram

    Is snap niet dat mensen zo lopen te zeuren dat het teveel aandacht krijgt. Wat je ook van die twee vind ze zijn wel HET koppel van de Nederlandse showbizzzzzzzzzz. Zo raar is die aandacht dus niet. Als morgen Angelina Jolie en Brad Pitt aankondigen dat ze uit elkaar gaan is dat ook groot nieuws. Net zo als de scheiding van Madonna ook groot nieuws was.

      /   Reply  / 
  8. wim

    wazige foto’s!
    Je kan niet zien of zij het is.

      /   Reply  / 
  9. Henno

    Jan kan zijn merk “J-Style” beter “Geen Style” noemen… Allerlei organisaties spelen in op dit nieuws. Check bijvoorbeeld http://www.greetz.nl om online real cards te sturen naar het naar het management van Jan, Yolanthe, vriend of vriendin sturen. Klik dan bij kaartmomenten op “Troost Jan”.

      /   Reply  / 
  10. Dimitri

    RTL Boulevard had zonet beelden uit een garage

      /   Reply  / 
  11. Djoel

    ze is echt een … wijf

      /   Reply  / 
  12. haha

    Mijn buuf heeft ook staan zoenen met een andere man in een bosje. Waar blijft de pers?? lekker belangrijk, laat die mensen toch een privé leven hebben.

      /   Reply  / 
  13. michel

    Vond Albert Verlinde vooral in het begin van Boulevard er een beetje respectloos mee om gaan. Snap dat je dit moet melden als showbiz programma anders doet iemand anders het wel. Maar die flauwe grapjes allemaal en nog even zwaaien naar Yolante zo van je zit vast te kijken en dan vervolgens over de beelden die ze hebben te beginnen en wacht maar even want, die gaan we lekker aan het einde uitzenden. Zag aan Humberto dat ie zich ook een beetje iriteerde

      /   Reply  / 
  14. Michel

    Wat een ophef allemaal, alsof er iemand was overleden.

    Wel grappig dat Yolanthe met een voetballer is gesignaleerd en binnenkort te zien is in Voetbalvrouwen. Method-acting noemen ze dat toch?

      /   Reply  / 
  15. Tja

    Dit is een publiciteitsstunt voor de nieuwe serie van voetbalvrouwen!!! Lees de op telgraaf.nl opeens wordt alles heel duidelijk…….

      /   Reply  / 
  16. Nick

    geen voetbalvrouwen…dat begint pas voorjaar 2010. Ik heb juist banasplit horen vallen…

      /   Reply  / 
  17. G

    Wesley Pimp Pimp hahahah:D

      /   Reply  / 
  18. Cees Beck

    Tsja…. Vooral erg moeilijk in Volendam, maar wanneer komt Jan Smit uit de kast?

      /   Reply  / 
  19. Peter Ledder

    In Showniews van vandaag werd opgeroepen medeleven te betonen of met Jan, of met Jolanthe, of met allebei. Ik ben geneigd om dit wel te doen met Jan, want ik vind hem een sympathieke knul, maar de geruchten dat ook hij”iets”had worden steeds hardnekkiger. Dat praat echter het gedrag van Jolanthe niet goed. Ik heb haar nooit vanaf het begin vertrouwd, zij heeft een veel te lichtzinnig karakter, is niet vies van een flink partijtje sex ook met een ander, heeft geen hoog moraal(lang leve de lol en elke vorm van verantwoordelijkheid ontbreekt)en trouw is voor haar kennelijk een onbekend begrip!Jan, hoe verdrietig het ook is, wees blij dat het achter de rug is en sterkte met je nieuwe leven!PS. De moeder van Jolanthe kan nu wel voor de TV zeggen dat ook Jolanthe pijn heeft, maar daar geloof ik nu helemaal niets van! Zij hield al langere tijd niet meer van Jan, gezien haar gedrag!

      /   Reply  / 
  20. marc

    WAT presteren die kinderen nou eigelijk? jan zingt meezingers die helaas verkopen. en die vriendin? wat doet die meer dan de bakker om de hoek. ze wil graag met haar hoofd op de tv. als je het dan nog doet met een zanger ben je dus blijkbaar al dit onzinnig gedoe waard in nederland.triesthied troef

      /   Reply  / 
  21. corry van ruinen

    Zo eindelijk het andere gezicht van Volendam zichtbaar. Muffe achterklap, pronk en hebzucht. Errug veel en errug mooi daar mag je niet aankomen Yolanthe. Denk wel, Liza zou ook niet tussen de spulletjes van haar voorgangster willen zitten. Ach, moeder kan niet meer pronken met de inrichting van haar zoontje. Arme jongen!! Serie over het “andere” Volendam zou een heel intressante en boeiende serie kunnen worden voor de TV kijker

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>