De TV Makelaar terug met speciale aandacht voor starters

Het lukte RTL niet meer zo goed om huizen te verkopen in Uitstel van Executie. Maar wie een huis wil kopen, heeft het voor het uitkiezen. Dus begeleiden tv-makelaars Tim Immers en Froukje de Both deze mensen. Het aanbod is rijk, al zal de financiering hier en daar nog wel voor een probleem zorgen. Speciale aandacht is er voor de starter op de huizenmarkt.

Het is zo ondertussen zeker interessant geworden om je eens aan te melden voor De TV Makelaar. Want de macht van de camera is groot, zeker bij het afdingen. Vrijwel elke verkopende makelaar zal gevoelig zijn voor dit instrument, en zijn klanten dus proberen te overtuigen van een verdere prijsdaling. Terwijl die partij misschien al enkele tienduizenden euro’s is gezakt met zijn bod.

Toch blijft het opletten; wie zegt dat de kredietcrisis niet nog even doorzet en de huizenprijzen nog veel verder dalen? Of het ultieme koopmoment is aangebroken, daar lopen de meningen over uiteen. Hoe dan ook: het kan wel leuke televisie opleveren.

De TV Makelaar, 20.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Ook ten tijde van de kredietcrisis: De TV-Makelaar
- ‘Uitstel van Executie stopt’

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “De TV Makelaar terug met speciale aandacht voor starters

  1. el-g

    Hoelang loopt dit programma al wel niet? volgens mij ook alweer een jaartje of 8! Toch wel goed dat ze telkens nieuwe invalshoeken bedenken om het programma ‘fris’ te houden.

      /   Reply  / 
  2. www.onmfactor.web-log.nl

    Ik vind het niet zo leuk nu Sylvana en Marilou en Sbrand wegzijn. Froukje heeft te min talent en Tim is de hort op het konijn.

      /   Reply  / 
  3. GTSTnieuwskrant

    Goed programma, al is Huis Te Koop op SBS6 ook erg leuk!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>