Herman den Blijker weer op zoek naar beste ‘hobbekok’

De komende weken is Herman den Blijker op de dinsdagavond van RTL 4 weer te zien met Herrie aan de Horizon. Het programma waar op zoek wordt gegaan naar de beste hobbykok van Nederland. Of, zoals we het telkens uitgesproken horen worden: ‘hobbekok’. Uit de honderden inzenders zijn negen koppels geselecteerd voor een snoepreisje door het Caraïbisch gebied. Elke dag (die een aflevering vertegenwoordigd) moeten ze een potje koken voor Herman en andere culinaire fijnproevers. Telkens moet er iemand afvallen.

Natuurlijk moeten de koppels zich ook op volle zee bewijzen. Zo krijgen zij de taak om aan de hand van de ingrediëntenlijst van het schip vijf bijzondere sandwiches te bereiden. Elke week moet het duo dat de opdrachten het minst goed uitvoert het schip verlaten en uiteindelijk blijven er twee koppels over. Voor de finaleopdracht bereiden zij in Miami een vijfgangenmenu voor een topjury. De finalisten die deze opdracht het best uitvoeren mogen zich het beste hobbykook-duo van Nederland noemen en gaan naar huis met een stage bij 2-sterrenkok Hans van Wolde van Beluga in Maastricht, een cruise en een workshop bij de Parijse kookschool Cordon Bleu.

Herrie aan de Horizon, 21.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Renata is de beste ‘hobbekok’ van Nederland
- Column Thomas van Aalten: Herrie aan de Horizon
- Herman den Blijker coacht weer talent in Herrie aan de Horizon

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Herman den Blijker weer op zoek naar beste ‘hobbekok’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>