Veel oude bekenden in extra lange laatste Life & Cooking

Carlo Boszhard en Irene Moors zijn al wekenlang aan het aftellen naar de laatste Life & Cooking. Telkens was het ver weg, maar nu komt het grote afscheid toch wel heel dichtbij. Zondag is het zo ver, dan is het zondagmiddagprogramma voor het laatst te zien. Het moet een groot feest worden (met op het einde een emotioneel  afscheid) met veel oude bekenden.

De vrienden van Life & Cooking komen de laatste uitzending namelijk bijwonen, zo verklapte het tv-duo gisteren. Denk aan Gerard Joling, Maik de Boer en Willeke Alberti. Zondag duurt Life & Cooking ook een half uurtje langer, Carlo en Irene beginnen al om 17.00 uur met uitzenden.

Nog altijd is het overigens onduidelijk of er een nieuwe sponsor opstaat om na de zomer een soortgelijk programma te financieren. Het leek er op dat een koffieboer zou meedoen, maar deze heeft zich teruggetrokken.

Zie ook:
- Toekomst Carlo & Irene nog onduidelijk
- Koffieboer wil Life & Cooking redden
- Carlo en Irene willen het weekend wel inluiden

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Veel oude bekenden in extra lange laatste Life & Cooking

  1. sleurhutje

    Niet meer L&C
    Gelukkig zijn we van die 2 debielen af.
    Tenenkrommend vaak

      /   Reply  / 
  2. Robin

    Ik hoop dat ze terugkomen met een nieuw programma!

      /   Reply  / 
  3. Dario

    Ik hoop dat zowel Knabbel als Babbel definitief van het scherm verdwijnen, maar ik vrees van niet. Dat wordt een gezellige laatste uitzending met voornamelijk jankende “andersgeaarden” in beeld. Echt genieten voor de doelgroep.

      /   Reply  / 
  4. Chiel

    Je kan toch gewoon niet kijken, heb je er ook geen last van. Als ik al die Joling shows zou moeten kijken werd ik ook niet vrolijk, maar…. DAT DOE IK OOK NIET. Van mij part maken ze er nog 12!

      /   Reply  / 
  5. Peter

    Ja inderdaad Chiel. Als je het niet wilt zien zap je verder. Zo moeilijk lijkt me dat niet. Maar ik hoop dat ze volgend seizoen weer met iets anders terugkomen.

      /   Reply  / 
  6. Erik

    Ik vond de aflevering gister enorm leuk! Grappig dat ze een keer buiten opnames hadden, en het interview met Paul de Leeuw was te hilarisch.
    Jammer dat ze weggaan, maar ze keren vast en zeker weer terug.

      /   Reply  / 
  7. Tom

    Ik hoop echt dat ze terugkomen…GEWELDIG programma…

      /   Reply  / 
  8. Timon

    Het programma vond ik niet van hoog niveau, ik keek er graag naar ook doordat er verder nooit iets op tv was op dat tijdstip!

    Ik zie Carlo & Irene het liefste op de zondag middag van 16uur tot 18uur, kleinere studio wat meer sfeer maakt en een mooier decor.

    Ik vond het gister al een stuk beter ogen, er was meer licht en het publiek zat dichterbij.

      /   Reply  / 
  9. Sjoers

    om 19:10 komt de aankondiging over een vervolg!

      /   Reply  / 
  10. Brian

    @ Sjoers:
    Komt dat in Boulevard?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>