Zomervulling RTL 4: Geen NL Vertrekt maar Ik Kom Bij Je Eten

De zomerstop zit er aan te komen. Veel vaste programma’s gaan op vakantie, zo ook Goede Tijden Slechte Tijden. Vorig jaar werd de soap vervangen door NL Vertrekt en dit jaar probeert RTL een nieuw format uit: Ik Kom Bij Je Eten. Bekende RTL-gezichten als Irene Moors, Lieke van Lexmond, Winston Gerschtanowitz en John Williams schuiven dagelijks bij iemand aan. Dat kunnen bekende Nederlanders zijn, maar ook onbekende mensen.

RTL houdt de zomerstop dit jaar overigens zo kort mogelijk. Goede Tijden Slechte Tijden gaat langer door dan gebruikelijk, nog tot begin juli zijn afleveringen te zien. In juli en een deel van augustus neemt Ik Kom Bij Je Eten dan het stokje over. Verder gaat RTL Boulevard dit jaar niet op vakantie.

In voorgaande jaren verloor RTL altijd veel kijkers in de toch al rustige zomerperiode. Het was dan aan het begin van het nieuwe seizoen dan weer een flink gevecht om de kijker terug te winnen. Vorig jaar werd al geëxperimenteerd met meer originele zomervulling. Toen werd onder andere RTL Boulevard vervangen door Wie is de Chef, dat uiteindelijk een blijvertje bleek.

Zie ook:
- Drie niet-Vara-gezichten presenteren De Zomer Draait Door
- Harm Edens mag zomerstop DWDD opvullen

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Zomervulling RTL 4: Geen NL Vertrekt maar Ik Kom Bij Je Eten

  1. Brian

    Nu dus ook definitief dat het contract van Irene verlengd wordt bij RTL4. Ga er dus ook van uit dat dat van Carlo ook verlengd is dan.

      /   Reply  / 
    1. Nick

      Wie weet s dat alvast op contractbasis

        /   Reply  / 
  2. Mark

    GTST gaat door tot begin julli (3 juli).

      /   Reply  / 
  3. gtst2007

    Mark je hebt gelijk en trouwens RTL Boulevard heeft ook een zomerstop is er al bekend wat ze daar voor in de plaats doen?

      /   Reply  / 
    1. Robbieboy

      RTL Boullevard heeft vorrig jaar zijn laatste zomerstop gehad, en gaat vanaf nu in de zomermaanden door

        /   Reply  / 
  4. Valpa

    Jammer, ik vond NL Vertrekt een erg leuk dagelijks programma. Dit lijkt me een beetje een kopie van dat ene Man Bijt Hond onderdeel.

      /   Reply  / 
  5. PB

    Nu dus ook definitief dat het contract van Irene verlengd wordt bij RTL4. Ga er dus ook van uit dat dat van Carlo ook verlengd is dan.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>