Programma Humberto Tan weer geflopt; degradatie in programmering

Op donderdagavond heb je Derek Ogilvie: Family Circle, waar een slordige 1,2 miljoen mensen naar kijken. Aansluitend zond RTL dan Team van Toen uit met Humberto Tan. Alleen lopen er dan 1 miljoen kijkers weg en dat vinden ze iets te gortig. Dus wordt een programma van Humberto opnieuw gedegradeerd. Het format, een soort klasgenoten met sportteams, is nu niet om 22.30 uur te zien maar om 23.45 uur.

Ik denk dat we inmiddels wel kunnen stellen dat Humberto vooral zich moet bezighouden met sport en dan in de eerste graad. Niet meer programma’s presenteren die er zijdelings mee hebben te maken, daar zit de kijker niet op te wachten. Vorig jaar maakte Humberto immers al de flop Mijn Man Kan Niet Dansen, dat eveneens degradeerde in de programmering van RTL 4.

De zender haalde Humberto Tan binnen met de inboedel van Talpa. Aanvankelijk presenteerde hij De Wedstrijden, maar dat verdween na een jaar. Sindsdien valt hij geregeld in voor Winston Gerschtanowitz bij RTL Boulevard en Edwin Evers bij Radio 538.

Het is voor Humberto te hopen dat er snel weer wat voetbal komt bij RTL, anders heeft hij wel erg weinig om handen.

Zie ook:
- Nieuwe poging Humberto Tan: Team van Toen
- Programma’s Gordon en Humberto Tan van de buis
- Humberto Tan weer op tv bij RTL Boulevard

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Programma Humberto Tan weer geflopt; degradatie in programmering

  1. jannes

    Hoe minder Humberto om handen heeft, hoe beter. Tenzij er iets te maken valt van een format Het Sprekende Pak.

      /   Reply  / 
  2. Mart

    Zeer slechte presentator, volgens mij loopt z’n contract deze zomer ook af of het jaar erna. Niet verlengen dus je hebt er niks aan.

      /   Reply  / 
  3. Joel

    Slechte presentator, flauw ventje.

      /   Reply  / 
  4. ZEAGLE

    Meneer Tan is een ijdele kwast. Presenteren kan hij niet het is een lichtgwewicht die werk heeft bij de gratie van het gebrek aan kwaliteit op de buis. Hij is een exponent van het niets voor het klapvee. Tan is een van de vaste kwaakzakken van de commercielen. Hij stelt letterlijk en figuurlijk niets voor zelfs niet in een kostuum uit zijn eigen kledinglijn.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>