Carlo en Irene blijven bij RTL; nieuw contract

Ook in het nieuwe seizoen blijven Carlo Boszhard en Irene Moors gewoon bij RTL 4 te zien. Het contract van beide presentatoren loopt deze zomer af. Aangezien ook Life & Cooking stopt, was het enige tijd onduidelijk of de twee wel aan hun werkgever verbonden zouden blijven. Maar Irene Moors meldt in het radioprogramma van Edwin Evers dat dit ‘helemaal goed gaat komen’. Gelukkig maar.

In de nieuwe contractperiode gaan de twee waarschijnlijk samen een opvolger van Life & Cooking presenteren op de zondagmiddag. Ook lijkt een tweede serie van De TV-Kantine onvermijdelijk, gezien het enorme succes van de afgelopen reeks. Carlo mag zich verder vermoedelij verheugen op nieuwe series van Ik Wed Dat Ik Het Kan en Succes Verzekerd.

Carlo en Irene willen verder graag een wekelijkse late night show gaan maken, bijvoorbeeld op de vrijdagavond, om het weekend in te luiden. Deze plannen staan nog in de kinderschoenen.

Toch mooi dat ze bij RTL blijven. Eigenlijk niet meer dan logisch. Irene is al sinds de start van de zender trouw en Carlo Boszhard loopt er sinds 1991 rond. Deze mensen zijn gewoon RTL. Heel goed dat ze ook de komende jaren aan de zender zijn verbonden.

Zie ook:
- Opvolger Life & Cooking mogelijk met Albert Heijn
- Veel oude bekenden in extra lange laatste Life & Cooking
- Carlo en Irene willen het weekend wel inluiden

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Carlo en Irene blijven bij RTL; nieuw contract

  1. XNEWZ

    Gelukkig =D

      /   Reply  / 
  2. Rick

    Mooi zo :D

      /   Reply  / 
  3. Timon

    Ja, ze zullen wel bij RTL blijven maar dat nieuwe contract moet nog komen…

      /   Reply  / 
  4. Mart

    Benieuwd voor hoeveel jaar ze tekenen. Daar wordt altijd nogal geheimzinnig over gedaan, waarom is me een raadsel. Kan ook nog wel eens zo zijn dat rtl in deze crisis periode alleen maar jaarcontracten aanbied.

      /   Reply  / 
  5. gtst2007

    trouwens Irene is er al vanaf 1989 en niet 1991

      /   Reply  / 
    1. Mart

      ff goed lezen voordat je deze onzin plaatst.

        /   Reply  / 
  6. carla

    ik zou het fijn vinden als life en cooking door gaat en irene en ook carlo jullie horen daar te zitten jij irene vooral ik ben een eenorme fan van je en dat je ook goed met carlo kan vinden vind ik fijn ik heb eenorm respeckt voor jullie beiden ik ga zondag zeker kijken doeg een knuffel van mij carla roetert steenbruggen uit oosterwolde frysland heelveel succes zonda ik zal aan jullie denken

      /   Reply  / 
  7. Pingback: Snif! De aller-aller-allerlaatste Life & Cooking | Zappen

  8. Pingback: Carlo en Irene tot 2012 bij RTL te zien | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>